Ferenc úgy gondolom, hogy ne személyeskedjünk. Nem hiszem, hogy név szerint kellene említeni az illetékest, ha én lennék a helyében én sem örülnék neki, főleg ha idetéved valaki és csak beleolvas, akkor rossz színben tüntetheti fel a Szinvát, holott ők nem tehetnek arról, hogy a helyzet így alakult. Engedelmetekkel élek a moderátori jogommal, cenzúrázok!
Csak a nevet helyettesítettem!
A feljelentéssel kapcsolatban meg senki sem kételkedett, azonban azt még hozzátenném, hogy ők nyitottak voltak, és felajánlották, hogy tárgyalnak velünk a zaj problémáról és az esetleges megoldásról, viszont erre nem került sor....de miért is?! Csak be kellett volna menned tudtommal.
Az hogy bent mi lett volna vagy mi nem azt meg ne mi döntsük el, ítéljék meg az illetékesek szerintem. Szó volt anno a mélygarázsról is, hogy tárgyalhatnánk arról is és....?!
De én már inkább nem mondok semmit, nekem is lenne okom azt mondanom, hogy "még egyszer én nem intézek semmmmit"...ugye?
Abban viszont igaza van Pipce barátunknak, hogy emlegettél Hejőcsabán valami sportcsarnokot, viszont erre továbbra sem mondtál még semmit. Én is kíváncsi vagyok, meg gondolom más is.
Tiszaújváros kérdése:
Hát igen, 4 óra is több mint a semmi kéthetente (bár a megszokottnál jóval kevesebb), főleg, ha emberek nem a szőnyeget vasalnák az autójukkal vagy bohóckodnának addig amíg 3-4 ember idétlenkedik a "szőnyeggel".
Na de mindegy, ez úgy is csak az én szerény véleményem.