Szerző Téma: Ajándék sorsolás 2011 December!  (Megtekintve 15390 alkalommal)

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Re:Ajándék sorsolás 2011 December!
« Válasz #105 Dátum: 2011. December 22. - 20:19:38 »
Sziasztok!

Ezúton szeretnék gratulálni a nyerteseknek és a nagyon, nagyon szerencséseknek!

Extra 260 repülőgép szett (Modell Hungária)      -                         eduardo

Dupla fedeles repülőgép szett (Modell Hungária)      -                                                     bleriot

RC repülő modell építőkészlet (Q-sky Modell)      -      -                                           Tapsi

1db Epp extra 300 800mm (Styroman)      -      -                                                   Tapsika

1db BL motor (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)      -                                            fbrungel

1db Ubec szabályzó (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                                     szitkó

5800mAh 7,4V Akkupack (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                             pittyu2

Kingston 4GB pendrive (BCB computer)      -      -                                                 smithbandi

Kingston 2GB SD memória kártya (BCB computer)      -      -                                           HC

Kéz- és táv. melegítő/védő (Sárkányellátó)      -      -                                                       vadász

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   Drift autóba Motor (Sylka modellsport)     Tettike

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)+5000Ft-os RC-rulez vásárlási utalvány(RC-rulez) krisz-O

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                        maci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)               hunyorlaci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                  kordaz

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                 gandalf

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        DremsT

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        devilart

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        pintyőke

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                         RCportál

Megragadom az alkalmat, hogy ismételten megköszönjem a Borsodi RC Modell Fórum csapata nevében a támogatóknak az eddigi támogatást és a most felajánlott ajándékokat!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

motyi96

• Vendég
« Válasz #106 Dátum: 2011. December 22. - 20:30:12 »
Gratulálok a nyerteseknek!  ;)
Majd legközelebb én is nyerek. ;D

eduardo

• Vendég
« Válasz #107 Dátum: 2011. December 22. - 20:32:18 »
HÁÁÁÁÁTTTtttt Köszönöm mind a felajánlóknak, de személy szerint még inkább a lebonyolítóknak, szervezőknek, És a kis leányzónak :D
Meg mondom őszintén, éppen apumnak írogattam 1 programot, és közben nézelődtem, kimentem kenyeret sütni, visszajövök és nyertem egy repülőt???
Hát ettől nagyobb meglepetést?? ki akar? :D
Köszönöm még egyszer....
Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Üdv: eduardo
Szép időt, jó repülést!....És Boldog karácsonyt kívánok!

Nem elérhető aksi

• Jedi
« Válasz #108 Dátum: 2011. December 22. - 20:49:06 »
Gratula a nyerteseknek.      és

Kellemes Karácsonyt mindenkinek.

Ez egy olyan játék,amely rendkivül izgalmas és kimerithetetlen.

Nem elérhető Richy

• Jedi
« Válasz #109 Dátum: 2011. December 22. - 20:49:44 »
Gratulálok a nyerteseknek
Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, s rátörnek a hörcsög görcsök.
Hogy ne járj úgy mint a hörcsög, igyál inkább pezsgős fröccsöt.

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #110 Dátum: 2011. December 22. - 21:29:28 »
Tudtam én hogy nem nyerek.  ;D
A tombolán sem szoktam.....
Gratulálok a nyerteseknek!
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
  • Lakhely:Kengyel
« Válasz #111 Dátum: 2011. December 22. - 21:36:13 »
Sziasztok!
A nagy boldogságból magamhoz térve, szeretném megköszönni az ajándékom mind a felajánlónak és a fórumot üzemeltetőknek!!
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Üdv:Vadász

Ui:El sem hiszem NYERTEM!! :o :o :o
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető djdobo

• Jedi
« Válasz #112 Dátum: 2011. December 22. - 21:43:46 »
Én is szívből gratulálok a nyerteseknek! :-)

Remélem mindenkinek hasznára válnak a nyeremények!

Majd jövőre talán én nyerek!

Tapsi

• Vendég
« Válasz #113 Dátum: 2011. December 22. - 21:51:08 »
Hááááát, mit mondjak, soha sem nyertem még semmit, így az esélytelenek nyugalmával olvasgattam.
Nagyon köszönöm mindenkinek, magam és a fiam nevében is a felajánlóknak, a fórumnak az üzemeltetőknek.
Ígérem jó kezekbe kerül, sokat szelik majd az eget.

Nem elérhető maci

• Jedi mester
« Válasz #114 Dátum: 2011. December 22. - 21:57:35 »
Köszönöm a nyereményeket. Szilveszterkor felperzseljük a várost ;)
Mini Fun Cub, Mini Extra + 1 csupa

Nem elérhető wagzo

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #115 Dátum: 2011. December 22. - 22:11:23 »
Gratulálok a nyerteseknek!!!
Boldog Karácsonyt Kívánok MINDENKINEK!!!
Buddy 380 - Futaba T8J

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon.

"A megbocsátás nem változtat a múlton, de a jövőt meghosszabbítja."

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
« Válasz #116 Dátum: 2011. December 22. - 23:01:09 »
HURRRÁÁÁÁ NYERTEM!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!

épp manapság akartam pendrivevot venni:)
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
« Válasz #117 Dátum: 2011. December 22. - 23:56:37 »
Hurráááááá én is nyertem! ;D

Nagyon Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Gratulálok a nyerteseknek.

Nem elérhető krisz-O

• Jedi mester
« Válasz #118 Dátum: 2011. December 23. - 00:16:40 »
Dedurva nyerteem ;D

Nagyon szepen koszonom!! :)

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #119 Dátum: 2011. December 23. - 09:14:49 »
Sziasztok!

Gratulálok ismételten a nyerteseknek!  ;)
A nyereményeitekért nálam lehet jelentkezni.  ;D

Sziasztok!

Ezúton szeretnék gratulálni a nyerteseknek és a nagyon, nagyon szerencséseknek!

Extra 260 repülőgép szett (Modell Hungária)      -                         eduardo

Dupla fedeles repülőgép szett (Modell Hungária)      -                                                     bleriot

RC repülő modell építőkészlet (Q-sky Modell)      -      -                                           Tapsi

1db Epp extra 300 800mm (Styroman)      -      -                                                   Tapsika

1db BL motor (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)      -                                            fbrungel

1db Ubec szabályzó (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                                     szitkó

5800mAh 7,4V Akkupack (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                             pittyu2

Kingston 4GB pendrive (BCB computer)      -      -                                                 smithbandi

Kingston 2GB SD memória kártya (BCB computer)      -      -                                           HC

Kéz- és táv. melegítő/védő (Sárkányellátó)      -      -                                                       vadász

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   Drift autóba Motor (Sylka modellsport)     Tettike

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)+5000Ft-os RC-rulez vásárlási utalvány(RC-rulez) krisz-O

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                        maci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)               hunyorlaci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                  kordaz

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                 gandalf

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        DremsT

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        devilart

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        pintyőke

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                         RCportál

Megragadom az alkalmat, hogy ismételten megköszönjem a Borsodi RC Modell Fórum csapata nevében a támogatóknak az eddigi támogatást és a most felajánlott ajándékokat!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com