Szerző Téma: Helikopter beállítás  (Megtekintve 34908 alkalommal)

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
Re:Helikopter beállítás
« Válasz #150 Dátum: 2011. Március 21. - 23:19:37 »
Most ne haragudj megyek lefeküdni holnap korán kelek.Ha nem sikerül holnap kitaláljuk a többiekkel hogy mit kell tenni.És mondom nézd meg a fényképeimet,ugy van-e összedugva,nincs e valami kilazulva stb.És ha tudod fényképezd majd le a tiédet is hátha rájövünk a képekből mi lehet az oka amiért nem müködik.a nyáklapon levő dolgok az érdekesek,és a csatlakozások.és próbáld meg az antennát is jól betekerni hátha az sem érintkezik megfelelően.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #151 Dátum: 2011. Március 21. - 23:22:17 »
ha először a töltőt úgy dugod be hogy nincs rajta a heli akkor mind a kettő világít.az természetes dolog.Úgy veszi mintha fel lenne már töltve az aksi.Dugd be a pirosat is.és dugd össze a helinél először.utána a konnektorba.akor csak a piros világít,majd a zöld.akkor lehet próbálni megint.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #152 Dátum: 2011. Március 21. - 23:26:06 »
kiprobáltam közbe hogy kiszedtem az antennát,és úgy is veszi a jelet,az nem lehet a baja.Ha bekapcsoltad mind a kettőt akkor a müanyag kabin alatt levő piros ledd villog vagy folyamatosan világít?mert ha villog akkor nem kap jelet a távtól szerintem.akkor ott a hiba.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #153 Dátum: 2011. Március 21. - 23:26:29 »
oké köszi szépen minden! és jóéjszakát! :)) akkor talán holnap!

a piros led az villog a kabin alatt ha ben van kapcsolva!!! azzal mit lehet kezdeni????

megnéztem a kép alapján minden ugyanúgy van! Legalábbis szerintem!

draw

• Vendég
« Válasz #154 Dátum: 2011. Március 22. - 15:50:51 »
Ezt a szabit próbálom programozni http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=354_355&products_id=5915
A leírás megvan hozzá viszont nem azt teszi amit szeretném.
Első alkalommal motor ESC összekötve a vevőhöz csak ez van bekötve. Távon bal kar fől bekapcsol,majd aksi összeköt.Csipogás majd semmi ,mivel simán bekapcsolt a gép.
Következő alkalommal a távon a jobb felső motor indító 2 állású kapcsolót bekapcsoltam ,majd innentől mindent úgyan úgy csináltam ahogy leírtam.A változás annyi ,hogy mind a 6 programdallamot lejátsza egyesével 3x ,viszont egyikbe se tudok belépni hiába mozgatom a gázkart. Esetleg a motorkapcsolót kéne kapcsolgatnom vagy más beállítás kéne a távnak?

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #155 Dátum: 2011. Március 22. - 15:54:41 »
Sajnos én nagyon kezdő vagyok ehhez a dologhoz nem tudok mit mondani rá,de majd jönnek az okosok és segítenek neked:)
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

motyi96

• Vendég
« Válasz #156 Dátum: 2011. Március 22. - 16:15:30 »
Ezt a szabit próbálom programozni http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=354_355&products_id=5915
A leírás megvan hozzá viszont nem azt teszi amit szeretném.
Első alkalommal motor ESC összekötve a vevőhöz csak ez van bekötve. Távon bal kar fől bekapcsol,majd aksi összeköt.Csipogás majd semmi ,mivel simán bekapcsolt a gép.
Következő alkalommal a távon a jobb felső motor indító 2 állású kapcsolót bekapcsoltam ,majd innentől mindent úgyan úgy csináltam ahogy leírtam.A változás annyi ,hogy mind a 6 programdallamot lejátsza egyesével 3x ,viszont egyikbe se tudok belépni hiába mozgatom a gázkart. Esetleg a motorkapcsolót kéne kapcsolgatnom vagy más beállítás kéne a távnak?
Sajnos még én sem csináltam ilyet, és nem is igazán értem még hogy hogyan kéne, sajnos nem tudok segíteni. :-[

csak egy félét néztem ami a vaterán van.azt írták elég gyenge minőség,de kezdésnek nem rosz.amugy azt is halotam hogy érdmes rtf-et venni mert avval csak repülni kell,míg ha külön veszed a távot ,helit stb akkor kezdőként esélytelen beállítani a dolgokat.nem tudom.
Az RTF-et is be kell állítgatni, berepülni, csak már eleve össze van szerelve, de érdemes szétszedi és újra összerakni egy kis csavarrögzítővel.

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #157 Dátum: 2011. Március 22. - 16:30:08 »
ezt az rtf dolgot úgy gondoltam,hogy kézből venni olyan helit ami épp használatban van,és van minden hozzá.szóval ha megjön semmit nem kell utána állítani mert be van.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

motyi96

• Vendég
« Válasz #158 Dátum: 2011. Március 22. - 18:30:23 »
ezt az rtf dolgot úgy gondoltam,hogy kézből venni olyan helit ami épp használatban van,és van minden hozzá.szóval ha megjön semmit nem kell utána állítani mert be van.
Ja, ez így igaz, ha szakszerűen állították be, akkor így jó! :)

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #159 Dátum: 2011. Március 22. - 18:34:15 »
van egy srác,aki nagyon elakarja nekem adni 40-ért a belt cp v2-jét.40k ér távval midennel együtt.
http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,82927.0.html
erről a heliről nincs valami infód?nyilván t rex től roszabb de copter x-hez képest?
egyébként majdnem vettem egy t rex 450-est 50-ért,de végülis megvette más.persze táv vevő nélkül.most megint kiírtam a hírdetést hátha sikerülne valami jobbat is venni.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #160 Dátum: 2011. Március 22. - 18:34:50 »
üdv nektek! még mindig szar a kopterem :(

valaki esetleg valami ötlet mi lehet a baj? tegnap már hallottam olyat is hogy elhet hogy az akksi töltője rossz és nem tölti! de ha nincs feltöltve akkor a ledeknek sem kellene világítani nem?? f*sz kivan....

vagy legalább egy kicsit megkéne mozdulnia de ez süket!!!! arra ötlet hogy lehet az irányítót és a koptert egymásra hangolni vagy automatikusan egymásra hangolódnak?? mert ugye a kopteren lévő belső piros led villog és nem folyamatosan világít!

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #161 Dátum: 2011. Március 22. - 18:48:17 »
hát szerintem,de lehet hülyeséget mondok,mivel villog ezért nem kommunikálnak egymással.Nekem ha mind a kettő bevan kapcsolva akkor folyamatosan világít és jó.Próbáltál avval beszélni akitől vetted?Hogy te ezt észlelted és hogy mi lehet az oka?
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #162 Dátum: 2011. Március 22. - 18:49:08 »
hívtam de még nem vette fel :S próbálom elérni! mindegy köszi most húzok melózni majd éjszaka leszek! :D

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #163 Dátum: 2011. Március 22. - 18:51:14 »
oké!jó munkát!
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

draw

• Vendég
« Válasz #164 Dátum: 2011. Március 22. - 23:17:14 »
üdv nektek! még mindig szar a kopterem :(

valaki esetleg valami ötlet mi lehet a baj? tegnap már hallottam olyat is hogy elhet hogy az akksi töltője rossz és nem tölti! de ha nincs feltöltve akkor a ledeknek sem kellene világítani nem?? f*sz kivan....

vagy legalább egy kicsit megkéne mozdulnia de ez süket!!!! arra ötlet hogy lehet az irányítót és a koptert egymásra hangolni vagy automatikusan egymásra hangolódnak?? mert ugye a kopteren lévő belső piros led villog és nem folyamatosan világít!
Itt egy videó az összehangolásról,találsz más tipushoz is.http://www.youtube.com/watch?v=M0n1CLQs7uc
Ami a led világítását és a motor nem indulását illeti,hát az lehet az aksi gyengesége ,tölteni kell. Nekem is volt ilyen és elég idegesítő volt mert azt hittem nagyobb baj van.Az szabid
nem engedi hogy a motort forgassa mivel nincs elég áram és erre lett programozva.
Egyelőre ennyit tudok mondani  ;)