Szerző Téma: Helikopter beállítás  (Megtekintve 34735 alkalommal)

Libisszosz

• Vendég
Re:Helikopter beállítás
« Válasz #165 Dátum: 2011. Március 23. - 01:11:14 »
köszönöm csak az a baj hogy ez  a videó nekem nem sokat mondd csak annyit hogy a lednek nem kellene villognia :) hanem ha bekapcsolom a kontrollert akkor a kopter ledjének is folyamatosan kellene világítania! nekem meg villog szóval akkor valszeg itt a bibi! Talán holnap vagyis ma felhív akitől vettem és megmondja habár állítólag neki tökéletesen működött! de köszönöm mégegyszer! Esetleg úgy bekapcsolhatom szerintetek hogy be van dugva töltőre???

Nem elérhető Garai József

• Jedi Moderátor
  • Jedi
« Válasz #166 Dátum: 2011. Március 23. - 07:26:58 »
Drav próbáld meg hogy előszöris feltöltöd az aksit
                                   Bereverzeled a gázkart sok szabályzó érthetetlen okból kifolyólag fordítva működik és így próbáld meg
ittad hogy elkezdett csipogni énekelni az már a program lehetett olvasd el hogy kell a botot mozgatni miközben benne vagy a programban és hogy kell elfogadtatni ha odaért a csipogás  és tovább lépni

betudod szkennelni a leírást amit adtak hozzá az talán segíthet megnézem és kitaláljuk mi a hiba
garaijozsef@gmail.com 
Tel:+3620 549 3152

draw

• Vendég
« Válasz #167 Dátum: 2011. Március 23. - 07:44:02 »
Drav próbáld meg hogy előszöris feltöltöd az aksit
                                   Bereverzeled a gázkart sok szabályzó érthetetlen okból kifolyólag fordítva működik és így próbáld meg
ittad hogy elkezdett csipogni énekelni az már a program lehetett olvasd el hogy kell a botot mozgatni miközben benne vagy a programban és hogy kell elfogadtatni ha odaért a csipogás  és tovább lépni

betudod szkennelni a leírást amit adtak hozzá az talán segíthet megnézem és kitaláljuk mi a hiba
Megoldodott a dolog, egy másik gázgörbét kreáltam  ill. a dallam után a 0 állást is memorizáltattam vele így már müködik és a menükbe is tudok lépkedni, beállítani.

draw

• Vendég
« Válasz #168 Dátum: 2011. Március 23. - 07:45:58 »
köszönöm csak az a baj hogy ez  a videó nekem nem sokat mondd csak annyit hogy a lednek nem kellene villognia :) hanem ha bekapcsolom a kontrollert akkor a kopter ledjének is folyamatosan kellene világítania! nekem meg villog szóval akkor valszeg itt a bibi! Talán holnap vagyis ma felhív akitől vettem és megmondja habár állítólag neki tökéletesen működött! de köszönöm mégegyszer! Esetleg úgy bekapcsolhatom szerintetek hogy be van dugva töltőre???
1 aksi töltés legyen ,mivel nekem is villogot ha gyenge volt már az aksi

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #169 Dátum: 2011. Március 23. - 11:57:55 »
akksi töltés megvolt és még mindig villog szerintem akkor az akksitöltővel van a baj vagy már nem tudom..... :(

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
« Válasz #170 Dátum: 2011. Március 23. - 13:33:37 »
vagy az aksi gyenge már és nem tudod feltölteni.Ha rádugod menyi idő múlva kezd el világítani a zöld led is?Mert ha nagyon kevés akkor aksi ment tönkre.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #171 Dátum: 2011. Március 23. - 14:17:47 »
épp ez az hogy a zöld az folyamatosan világít! amint bedugom a konektorba rögtön felvillan annyi hogyha kihúzom az hamarabb elalszik mint a piros! szóval lehet a töltő szar!!

draw

• Vendég
« Válasz #172 Dátum: 2011. Március 23. - 15:02:00 »
épp ez az hogy a zöld az folyamatosan világít! amint bedugom a konektorba rögtön felvillan annyi hogyha kihúzom az hamarabb elalszik mint a piros! szóval lehet a töltő szar!!
Amég világít a zőld addig tölti ez akkár több óra is lehet ha le van merülve nagyon és van esély hogy tönkre is ment,de egyszer töltsed addig amég a zöld led ki nem alszik.Azért figyeld és ha az aksi melegszik akkor hagyd abba. A töltő melegedni fog és lassan a vége fele kihül az is amikor már csökken a töltés. Nekem 4-5 órát töltötte egyszer.Azóta nem meritem le annyira és már nem is kell olyan sok idő.
Szerencsémre nem ment tönkre :)

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #173 Dátum: 2011. Március 23. - 15:27:49 »
ez olyan fajta mert nekem is ilyen van hogy akkor gyúl ki a zöld miután fel van töltve,és addig csak a piros világít.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #174 Dátum: 2011. Március 23. - 15:51:36 »
hát ha hajnal 1től reggel 10ig nem tölt fel akkor az érdekes :D szóval szerintem a töltő szar.....

smithbandi te nem miskolci vagy mert meg lehetne nézni hogy a te töltőddel feltöltődik e! mert akkor legalább biztos lenne hogy az a szar!

motyi96

• Vendég
« Válasz #175 Dátum: 2011. Március 23. - 16:39:41 »
Esetleg van multimétered?
Ha lipo akkud van, és meg tudod mérni multiméterrel, akkor egy cellának 4.2 V körül kell lennie! ;)

draw

• Vendég
« Válasz #176 Dátum: 2011. Március 23. - 16:40:39 »
hát ha hajnal 1től reggel 10ig nem tölt fel akkor az érdekes :D szóval szerintem a töltő szar.....

smithbandi te nem miskolci vagy mert meg lehetne nézni hogy a te töltőddel feltöltődik e! mert akkor legalább biztos lenne hogy az a szar!
műszerrel megmérted már az aksit ill. a töltőt mennyit ad le?

draw

• Vendég
« Válasz #177 Dátum: 2011. Március 23. - 16:41:24 »
Esetleg van multimétered?
Ha lipo akkud van, és meg tudod mérni multiméterrel, akkor egy cellának 4.2 V körül kell lennie! ;)

pont erre gondoltam én is egyszerre írtuk :D

Libisszosz

• Vendég
« Válasz #178 Dátum: 2011. Március 23. - 16:41:52 »
Nincs sajna mérőm! :( de köszi a tippeket lehet megnézetem mert van valakinek!

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #179 Dátum: 2011. Március 23. - 17:04:00 »
hétvégén Miskolc mellett leszek akkor megnézhetjük a helidet.Ha reggelig nem töltött fel akkor ott már gondok vannak:)Ha nem felejtem el elviszem majd a multiméterem is és kimérjük az aksidat.Ha addig nem tudsz szerezni.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se