Sziasztok!Arra a döntésre jutottam, hogy ha valaki itt a környezetemben (30km, lehet messzebbről is ha bevállalja a feltételeket!) ilyen hajót szeretne építeni annak segítek! A segítség az abból állna, ami építő anyagom motor, stb. van azt oda adom INGYEN a bátor építésre vállalkozónak.Három feltétele van a dolognak!1. El kell jönni az anyagért.2. Kötelező a hajót 2 hónapon belül megépítenie és bemutatnia működés közben.3. Itt a Fórumon publikálnia az építését.
Sziasztok!Egy kis kedv csináló videó! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AIWqC9_mTbM[/youtube]
Vélemény?
Szépen úszik a hajód!
Bárcsak az enyém is itt tartana már!
A kotr gyűrű a csavarra, az elektronika bekötése, az egyensúly beállítása. Meg egyéb apróságok felrakása, csinosítása.
Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Július 25. - 08:34:15Sziasztok!Arra a döntésre jutottam, hogy ha valaki itt a környezetemben (30km, lehet messzebbről is ha bevállalja a feltételeket!) ilyen hajót szeretne építeni annak segítek! A segítség az abból állna, ami építő anyagom motor, stb. van azt oda adom INGYEN a bátor építésre vállalkozónak.Három feltétele van a dolognak!1. El kell jönni az anyagért.2. Kötelező a hajót 2 hónapon belül megépítenie és bemutatnia működés közben.3. Itt a Fórumon publikálnia az építését.
Üdv.Egy másik forumról le véve,de ezt talán megbocsátják nekem Tolóhajó verseny2011. szeptember 17. Szombat további infot innen:http://users.atw.hu/sry/kiveki.htm
Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Augusztus 05. - 08:46:00Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Július 25. - 08:34:15Sziasztok!Arra a döntésre jutottam, hogy ha valaki itt a környezetemben (30km, lehet messzebbről is ha bevállalja a feltételeket!) ilyen hajót szeretne építeni annak segítek! A segítség az abból állna, ami építő anyagom motor, stb. van azt oda adom INGYEN a bátor építésre vállalkozónak.Három feltétele van a dolognak!1. El kell jönni az anyagért.2. Kötelező a hajót 2 hónapon belül megépítenie és bemutatnia működés közben.3. Itt a Fórumon publikálnia az építését.Még mindig áll az ajánlatom!
Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Augusztus 11. - 21:08:18Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Augusztus 05. - 08:46:00Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Július 25. - 08:34:15Sziasztok!Arra a döntésre jutottam, hogy ha valaki itt a környezetemben (30km, lehet messzebbről is ha bevállalja a feltételeket!) ilyen hajót szeretne építeni annak segítek! A segítség az abból állna, ami építő anyagom motor, stb. van azt oda adom INGYEN a bátor építésre vállalkozónak.Három feltétele van a dolognak!1. El kell jönni az anyagért.2. Kötelező a hajót 2 hónapon belül megépítenie és bemutatnia működés közben.3. Itt a Fórumon publikálnia az építését.Még mindig áll az ajánlatom! Következő hajóm ilyen lesz Élnék a lehetőséggel, csak az a baj, hogy a világ másik végén lakom