Szerző Téma: II. Sajóörösi RC Modellező Nap!  (Megtekintve 30434 alkalommal)

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Re:II. Sajóörösi RC Modellező Nap!
« Válasz #300 Dátum: 2011. Május 18. - 22:36:42 »

Nagyon jó volt.

Lehet, hogy most nem leszek szimpi :-) de érdemes elgondolkodnunk a jövőre nézve azon, amit a "csalódott" modellező kollega írt a nagyplénumon. Nyilván az ő repülőihez és képességeihez a nagyobb felelősséghez mérten ítélte meg a rendezvény szervezettségét, biztonságát, de ha mindenkit szívesen látunk a rendezvényen, akkor az ő véleménye is fontos lehet a jövőre nézve. Azért szerettem volna látni a levegőben az ő repűlő csodáit is. Összességében Tubi véleménye az amivel jómagam azonosulni tudok, talán mert nem annyira negatív fényben tünteti fel a rendezvényt mint a " csalódott " kollega és az ő szavaiból jobban kiolvasható a szándék. A vélemény olyan mint a se..lyuk mindenkinek van egy :-) és mindenki a saját szavaival osztja ezt meg... de meggyőződésem, hogy a csalódott véleményét leíró kollegát is a jobbító szándék vezérelte.
Igaz, hogy negatív fényben láttatja a külső szemlélő számára a rendezvényt, de szerintem akik ott voltak többségben jól tudták érezni magukat és nem rendezvény "hibáit" látták.
Olvasgatom én is az írott szabályokat, de nehéz számomra leképezni a repülésemre, ha nincs valaki a kontrollálja és elmondja a hibáimat. Nem vagyunk egyformák  ;D
Ne legyen háború, oldjuk meg tárgyalással :-D Adjunk esélyt az álláspontok közeledésének  ;) tegyük jobbá amit lehet..

Az elsőn is ott voltam...  ez még jobb lett :-) és a következőn is ott leszek, ha tehetem,  meggyőződésem, hogy Attila és lelkes csapata mindent meg fog tenni hogy űberelje a mostanit :-)

A nap végére bátorságot merítettem és felszálltam a Phoenix Rainbow - val :-D igaz megfűszerezték a repülésemet két légi tankolással, de királyi volt a nap zárása számomra.

Köszi még egyszer..soxor..

Nagyon szépen köszönöm az építő jellegű kritikát!  ;)
Mert ezt így is meglehet fogalmazni.  ::)
Jövőre még jobban igyekezni fogok, hogy a minden kollégáknak megfeleljen minden.  :D
Mivel mint írtam már valahol én is voltam pár rendezvényen.
De, még ha nem is volt minden rendben vagy a szájam ízének megfelelő, én akkor is megpróbáltam jól érezni magam
és alkalmazkodni a körülményekhez úgy hogy szem előtt tartottam a rendezvény rendezőinek a fáradtságos munkáját és egoját.

Mint, mindig is mondani szoktam: Élni, élni hagyni és mindenképp embernek maradni!
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
« Válasz #301 Dátum: 2011. Május 19. - 07:45:39 »
szerintem tök király volt.Elmentünk,rengeteg emberrel megismerkedtünk,lehetett beszélgetni nevetni,csodálni a nagy heliseket milyen figurákat repülnek.Tényleg hatalmas élmény volt!Bőven 4 után jöttünk el nem néztem az időt.De még akkor is maradtam volna csak nem voltam egyedül és menni kellett:)Az tuti én legközelebb is menni fogok.És reméljük addigra már én is komolyabban fogok helizni,és bemutathatom mit tudok:)
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

track

• Vendég

Copter X

• Vendég
« Válasz #303 Dátum: 2011. Május 19. - 21:06:18 »
Én először voltam ilyen rendezvényen, és nekem ,és szerintem az ott lévők 99.9999 %-nak , fantasztikus élményt nyújtott. ;) Kicsit több mint fél éve kezdtem el modellezni, és mivel Kazincbarcika környékén , még csak véletlenül sincs helis, soha az életben, még csak nemis látnék rc helit IGAZÁN 3D-zni.És talán RC helit sem.  :-\ Mivel ha hiszitek ha nem , manapság nincs az embereknek mifelénk pénze kocsikázni egy másik modellezőhöz megbeszélni a problémákat, és segitséget kérni, vagy tanácsot adni .Na persze mivel vannak ilyen fantasztikus emberek akik ezt a sajnos nem túl sok modellezőt megpróbálják összehozni egy igazán barátságos ,ösztönző, számomra tökéletes rendezvényen , így talán a kezdők is látják hogy mit lehet kihozni gépükből hosszú évek gyakorlása során. És folytatják, vagy éppen elkezdik ,mostmár kicsit talán bátrabban. Azokat csak sajnálni tudom, akik nemtudnak örülni egy ilyen rendezvénynek, ahol még a feleségem és a fiam is jól érezte magát. Tudom én is , hogy a modellezés veszélyes sport, és figyelni kell mindenre és mindenkire. De mutassa már meg nekem valaki, hogy ettől szinvonalasabb , és emberközpontúbb rc napot kreál. Minden tiszteletem Attisnak és csapatának hogy összehozott minket. Jó kis csapat ez. És tudom , hogy az ott látottakon felbuzdulva, mégjobban fogom becsülni a kitartást a modellezők körében, mivel szerintem ez a lényege az egésznek. Hogy neszegje kedvét a kezdő modellezőnek a sok sikertelenség, törés.Bocsi hogy sokat írtam , de én örülök , hogy láthattam egy ilyen jó társaságot, ahol nemszámít kezdő vagy , vagy profi. Mégegyszer köszönöm , és várom a következőt. Tőlem lehetne hétvégén is  ;D ;D ;D

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #304 Dátum: 2011. Május 20. - 21:40:38 »
Sziasztok!

Jövőre, ugyan ekkor, ugyan itt!  ;) ;) ;)
0670/325-6476

Nem elérhető lacifiju

• Jedi
« Válasz #305 Dátum: 2011. Május 20. - 22:14:04 »
szia ATTIS!!
4 rendezményt mondtál az idén.ebből egy kipipálva.a másodi a hajótali.Én a maradék kettőre lennék kiváncsi.Mik azok?
T-rex 500dfc PRO / 600 EFL pro
 Tel:06-70/9-355-373

Nem elérhető pittyu2

• Jedi mester
« Válasz #306 Dátum: 2011. Május 20. - 22:23:49 »
Hali. Legközelebb nem fogok repülni, inkább fényképezni fogok. Mert- hát ott lent az alvégen is voltak repülők,helik , FPV , quadro kopter, bár nem olyan profi és drága cuccok mint a központban-- de megérdemeltek volna pár képet. Manapság már nem érték a saját készítésű  , vagy alsó kategóriás modell.......

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #307 Dátum: 2011. Május 20. - 22:27:58 »
Hali. Legközelebb nem fogok repülni, inkább fényképezni fogok. Mert- hát ott lent az alvégen is voltak repülők,helik , FPV , quadro kopter, bár nem olyan profi és drága cuccok mint a központban-- de megérdemeltek volna pár képet. Manapság már nem érték a saját készítésű  , vagy alsó kategóriás modell.......

Ezt sajnálom!  :'(
Én, pld egy képet sem készítettem most.  :-[
(nem volt időm.)

szia ATTIS!!
4 rendezményt mondtál az idén.ebből egy kipipálva.a másodi a hajótali.Én a maradék kettőre lennék kiváncsi.Mik azok?

Szia lacifiju!

Ha valaki figyelemmel kíséri a Borsodi RC Modell Fórum rendezvényeit, akkor fogja tudni mi az a két rendezvény ami még kimaradt.  ;)
Szerinted?  ??? ??? ???
0670/325-6476

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #308 Dátum: 2011. Május 20. - 22:40:55 »
Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm annak a 400 embernek aki eljött a rendezvényünkre és jól érezte magát!

Köszönet a rendezvény támogatóinak, szponzorainak és azoknak RC modellezőknek és családtagjainak
akik segítették a rendezvény lebonyolítását!

http://modellfutar.hu/

www.sarkanyellato.hu

http://www.modellhungaria.hu/

http://www.3dhabvagas.hu/

Üdv.:BK

Borsodi RC Modell Fórum csapata
0670/325-6476

Nem elérhető Garai József

• Jedi
« Válasz #309 Dátum: 2011. Május 21. - 09:05:42 »
Nagyon remélem hogy a következő rendezvényen is részt tudok venni mert ez szenzációs volt .
Tudtam segíteni néhány UJJJ  helis még kezdő de annál lelkesebb kollégának én is tudtam repülni bagot dobálni heliket emelgetni Rádiókat programozni látni a csillogást a szemekben hogy az ő madaruk is repül  , sajna az enyém a kocsiban szundikált egész nap és csak egy aksit sikerült repülni pedig vagy 35 Km autóztam vissza a töltőért  .Sikerült nem ősze törni semmit kicsit részt venni a cukor szórásban nagyon közelről látni a 700 as szörnyeket tombolni egy pompás gulyást enni a profikkal gondolatokat cserélni buta kérdéseim re választ kapni  repülni  és a nap vége felé rábírni néhány embert hogy komoly díjakért repüljenek saját stílusukban .
A szomszédaink autóját behúzni legalább valamit vissza tudtam adni az egész napos kunyerálás után.
Szerintem aki itt nem érezte jól magát az máshol se tudná .
Minden tiszteletem Atié és azé a néhány lelkes emberé és asszonyé aki miatt létrejött ez a nap nagyon sok kitartást és csak így tovább a következő biztos sokkal jobb lesz aki lemarad azt csak sajnálni tudom .
garaijozsef@gmail.com 
Tel:+3620 549 3152

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #310 Dátum: 2011. Május 21. - 10:35:45 »
A helyi polgárőr csapatnak is köszi mindent!
És mégegyszer elnézést kérek tőlük, hogy elmentem melletük.
Többnyire nem vagyok ilyen bunkó csak annyira elvoltam foglalva a hülye úttal, hogy hol tudok lemenni a méghülyébb sportfutóművemmel.
Mégegyszer elnézést!

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
« Válasz #311 Dátum: 2011. Május 21. - 19:40:43 »
Nagyon remélem hogy a következő rendezvényen is részt tudok venni mert ez szenzációs volt .
Tudtam segíteni néhány UJJJ  helis még kezdő de annál lelkesebb kollégának én is tudtam repülni bagot dobálni heliket emelgetni Rádiókat programozni látni a csillogást a szemekben hogy az ő madaruk is repül  , sajna az enyém a kocsiban szundikált egész nap és csak egy aksit sikerült repülni pedig vagy 35 Km autóztam vissza a töltőért  .Sikerült nem ősze törni semmit kicsit részt venni a cukor szórásban nagyon közelről látni a 700 as szörnyeket tombolni egy pompás gulyást enni a profikkal gondolatokat cserélni buta kérdéseim re választ kapni  repülni  és a nap vége felé rábírni néhány embert hogy komoly díjakért repüljenek saját stílusukban .
A szomszédaink autóját behúzni legalább valamit vissza tudtam adni az egész napos kunyerálás után.
Szerintem aki itt nem érezte jól magát az máshol se tudná .
Minden tiszteletem Atié és azé a néhány lelkes emberé és asszonyé aki miatt létrejött ez a nap nagyon sok kitartást és csak így tovább a következő biztos sokkal jobb lesz aki lemarad azt csak sajnálni tudom .

Nagyon köszönöm a behúzást :-D Nehéz lett volna budapestig tolni a vasat!  Kunyerálásról szó sincs ..... ez az itthoni reptéren is így műxik... mindenki segít mindenkinek...   örülünk, ha tudtunk segíteni valamiben...  végül te tudtál igazán ...   ;) ;D

köszönjük

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #312 Dátum: 2011. Május 22. - 20:13:25 »
Sziasztok!

Nem hiányzik valakinek egy sátorhoz való csődarab, vagy FPV állványhoz?  ???
Ha igen, nálam van.  ;)
0670/325-6476

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #313 Dátum: 2011. Május 22. - 21:15:52 »
 ;D Szerintem az én FPV technikám része! Így is több darab van mint kellene!  ;D
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető

• Jedi mester
« Válasz #314 Dátum: 2011. Május 22. - 22:31:18 »