Én először voltam ilyen rendezvényen, és nekem ,és szerintem az ott lévők 99.9999 %-nak , fantasztikus élményt nyújtott.

Kicsit több mint fél éve kezdtem el modellezni, és mivel Kazincbarcika környékén , még csak véletlenül sincs helis, soha az életben, még csak nemis látnék rc helit IGAZÁN 3D-zni.És talán RC helit sem.

Mivel ha hiszitek ha nem , manapság nincs az embereknek mifelénk pénze kocsikázni egy másik modellezőhöz megbeszélni a problémákat, és segitséget kérni, vagy tanácsot adni .Na persze mivel vannak ilyen fantasztikus emberek akik ezt a sajnos nem túl sok modellezőt megpróbálják összehozni egy igazán barátságos ,ösztönző, számomra tökéletes rendezvényen , így talán a kezdők is látják hogy mit lehet kihozni gépükből hosszú évek gyakorlása során. És folytatják, vagy éppen elkezdik ,mostmár kicsit talán bátrabban. Azokat csak sajnálni tudom, akik nemtudnak örülni egy ilyen rendezvénynek, ahol még a feleségem és a fiam is jól érezte magát. Tudom én is , hogy a modellezés veszélyes sport, és figyelni kell mindenre és mindenkire. De mutassa már meg nekem valaki, hogy ettől szinvonalasabb , és emberközpontúbb rc napot kreál. Minden tiszteletem Attisnak és csapatának hogy összehozott minket. Jó kis csapat ez. És tudom , hogy az ott látottakon felbuzdulva, mégjobban fogom becsülni a kitartást a modellezők körében, mivel szerintem ez a lényege az egésznek. Hogy neszegje kedvét a kezdő modellezőnek a sok sikertelenség, törés.Bocsi hogy sokat írtam , de én örülök , hogy láthattam egy ilyen jó társaságot, ahol nemszámít kezdő vagy , vagy profi. Mégegyszer köszönöm , és várom a következőt. Tőlem lehetne hétvégén is