We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Ha repíteni is lehet majd, én is megyek szívesen
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Január 04. - 17:21:07Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinamaciSziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! Nem megy a szavazatok száma. Szavazzatok!
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinamaciSziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! Nem megy a szavazatok száma. Szavazzatok!
Szia! Ez a bogrács parti hol lesz pontosan? És csak repülősök mennek vagy autósok? Vagy már volt?szivesenelmennék
Idézetet írta: BK_Attis - 2009. December 27. - 20:47:24Sziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! Valakinek erről vélemény? A megrendezési dátumról meg lehet szavazni!
Sziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem!
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkborzy ezúton is köszönjük az aktív segítségedet!