Mi is sziívesen mennénk (3-4fő), de nekünk még nincs repülőnk csak autóink .Lesz autózási lehetőség is?Üdv:ZS
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 05. - 09:29:16Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkborzy ezúton is köszönjük az aktív segítségedet! Sziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkborzy ezúton is köszönjük az aktív segítségedet!
Ez már így még izgalmasabb és mókásabb lesz! Tettike
Halihó!!! Elképzelhető, hogy mi is mennénk a fiammal....Autónk nincs (az Astrát kivéve), de repülőt azt vinnénk vagy hármat (Edge 540, Gee-Bee, Katana S200, Diablo)...Üdv.Kordaz
A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet
Vélemény?