Idézetet írta: extrembmx - 2010. Február 25. - 12:42:36Ha netán megbirom oldani h Midirobival elmenjek akkor még az is lehet h én is elmegyek... Igaz egy deka modellem sincs Hát ha nem félsz egy Raptor30- astol egy kanyarra szívesen odaadom
Ha netán megbirom oldani h Midirobival elmenjek akkor még az is lehet h én is elmegyek... Igaz egy deka modellem sincs
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkordazJoealtimaaksi + 4 főJakab KrisztiánJakab GáborGolenya GáborSeres Péterés jó magam. GBMtubi + 2főpet79 qskyIdézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! Én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A 3 kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.Megmondaná valaki mióta van Májusban Karácsony? Én sem tudom, de amit most megint a tudtotokra hozok ezek szerint, IGEN, MÁJUSBAN VAN! Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Az ajándék miben létét a felajánló hozza majd itt nyilvánosságra! http://www.qskymodel.com/index.html
A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet
Legyen 8.-a most mit kell ezen ennyit rágódni?
Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 16. - 20:41:19Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!Semmi reakció az autósok részéről?
Sokan jelezték pedig, hogy csak autót tudnak hozni!