Sziasztok!
Én is megnéztem és ki is próbáltam a V3.0 verziót! 
Ami egyből meglepett az a magyar nyelvű kezelő felület és egy teljesen leegyszerűsitett beállítási folyamat.

Igaz, Én még birkózom a pontos heli beállításokkal. 
Apropó, erről tudna valaki részletesen írni? 
Már a 4m verziót használom, szintén magyar nyelven, nagyon jó !!!
A heli beállításnál tudni kell a távot először aeroplane módba átkapcsolni ill. áttenni, hogy ne legyenek mixek rajta; egy modellmemóriába ezt a távon elmenteni, hogy még véletlenül se keverjük össze az igazi helivel mert felszálláskor annak nem csak kár de baleset is lehet a vége ...!
Utána az új rádió adód menüt végig vinni, az elég egyszerűen végig vezet a kalibráción, majd ha ez kész , de valami nem stimmel, akkor a vezérlésed menü pont alatt megjelenik a távod neve - ja igen ezt persze előzőleg kell megadni izlés szerint / Én pl. a Turnigy 9x távnál két külön beállítás tehát két különböző név alatt mentettem el a repülős és a helis beállításokat / - a speciális beállításoknál minden csatornát külön-külön tudsz leellenőrizni a bot mozgásokat is leköveti egy egy sárga vízszintesen mozgó csíkkal vizuálisan mutatva a botkitérésekre adott választ. Ha itt nem stimmel valami , akkor lehet reverzbe tenni - ha szükséges a kitérést - kis pipát tenni, vagy kiszedni a csatornához tartozó kis csík után levő kis négyzetből. Ha pedig nem találod a csatornát , vagy másikhoz rendelte a funkciót tévesen, akkor a sor végén- ahol kiírja, hogy melyik csatornán van az adott funkció ott feltudsz hozni egy ablakot ahol minden rendelkezésedre álló - a távod kalibrációjakor észlelt: tehát botok és kapcsolók is megjelennek és ebben tudsz esetleg másik csatornát rendelni egy vezérléshez ha szükséges. Nekem pl. : a throtle cut kapcsolót nem találta előszőr a kalibráció után de ebben a felugró menüben jelezte így könnyen betudtam állítani .
Remélem egy kicsit tudtam segíteni