Próbálkoztam már de több kevesebb sikerrel.
Kicsit feljebb írtam is róla. Sajnos a farok futót hőtakonnyal ragasztottam ami a hidegben úgy kikeményedett, hogy lepattant. Így félbe maradt a berepülés.
Minden esetre bíztató volt, csak annyi a hibája a projektnek, hogy sok nekifutásra van szükség.
Az utolsó kísérletnél már már kezdett kellő sebességgel forogni a rotor és meg is billent a szirkeret egy kicsit csak hát a kifutóról letévedtem és a fűvel nem volt jóba ás pofára esett a szerkezet.
Videó sajnos nem készült.
Sajnos a tervből a szegényes angoltudásommal nem tudtam kihámozni a motor helyes beállításait, így az oldal elhuzatásom sajnos nem a leg jobb egy kicsit jobbra húz a szekér és folyton kompenzálni kell az oldal kormánnyal.
Amíg a farok futó lent van nincs is gond. De mivel a prop szélbe épp csak bele lóg a függőleges vezérsík, nem túl jó a hatásfoka amíg el nem éri a repülési sebességet.
Szóval a földön elég instabil a cucc. A legjobb az lenne ha egy kis hajtást kapna legalább felszálás közben a rotor.
Meg hát a leszállást is megkönnyítené.
Persze ezekre csak azért lenne szükség, hogy a bénaságomat kompenzálja.
Videó sajnos nem készült de ha legközelebb sikerül kicsalni a párom kisfiát akkor ha más nem is de mobillal archiváljuk.