Sziasztok!
Fertőző dolog az rc-zés.

Családon belül sikerült a fertőzés továbbadni a fiamnak, igaz ő az autózást választotta. Vett magának egy Carson Max 1:18 XXL-t, vagy másképpen egy Mr Fu-t. Az autó alapfelszereltségű, táv és vevő is az eredeti. NiMh akku van hozzá. Az autó tökéletesen működik, szerintem kezdésnek megfelel, de szeretném kikérni a véleményeteket az alábbiakkal kapcsolatban:
- én nem találok az autóról olyan leírást, hogy az alapfelszereltség pontosan mit is tartalmaz (motor teljesítmény, szabályzó tudja-e kezelni a lipo akkukat, stb) A benne lévő dolgokon meg csak a Carson matricái vannak, semmi tipusszám, vagy valami ami alapján a teljesítményre, tudásra rá lehetne keresni. (bár lehet, hogy csak én vagyok a béna)
- mi a véleményetek az autó felépítéséről, érdemes-e tuningolni, illetve mire kell odafigyelni az alap konfig esetén?
- érdemes-e brushless motorosra átalakítani, ha igen, akkor milyen konfigot javasolnátok - annak figyelembevételével, hogy a mechanikát nem akarnánk átalakítani - ? (motor, esc,)
- főleg arra lennék kíváncsi, hogy a szabályzó kezeli-e a lipót, mert azokból az akkukból van több is, míg a NiMh-ből csak egy.
Várom a javaslataitokat.
Üdv: tljanko