Faja lett a gép gratula hozzá!!!
És volna egy észrevételem! Ha nem sértelek meg, és talán később nem fogsz káromkodni,ha valami pontosabb dolgot szeretnél vele készíteni!
A fűrészlap így vidó alapán nem zár derékszöget a munkpulthoz képest! és ha elforgatod a munkadarabot,akkor a egyből dobni fogja a hibaszázalékot...
Valószinü sok pontossági hiba van a gépen amiket korrigálni lehet,
de inkább optikai csalódás ( a kemera 20-30 fokos szögben nézte a gépet), vinklivel leellenöriztem és nincs több 1-2 fok eltérésnél..
Tulajdonképpen egy gyors épitésröl volt szó aminek a fö célja az volt hogy megmutassam azt hogy kis munkával,minimális anyagi befektetéssel lehet hasznos gépeket épiteni. Még enyi idöt kellene befektetni a trimmelésekbe de engem nem érdekel; 1. Mert nagyon ritkán fogom használni. (ha egyáltalán még épitek modellt)
2. A gép pontosságánál pontatlanabb a kezünk, tehát pár tizedel nagyobra vágok és utána következik a csiszolás.
Tesztböl egy pontos kontürt fogok rajzolni az anyagra, felteszem a fényképét és utána videót készitek a vágásról, pár tized mm-el nagyobbra fogom vágni hogy látszodjon a vágás és a rajz közti külömbség.
Én is nagyon kiváncsi vagyok az eredményre, de mit irtam nem csak a géptöl hanem a kézügyességtöl is függ az erdmény és külön meg kell tanulni géppel lombfürészelni. Nem mindegy hogy az anyagot forgatjuk a gépen vagy a kázi fürészt az anyagon.