Idézetet írta: gary - 2012. November 21. - 08:57:00Benézek én is, hátha nem csak repcsikhez lesz cucc Egyébként 10-től nagyságrendileg meddig lesz ez, mert dec. 15 ha jól tudom munkanap Nem csak repülésről vagy a repülőkről szól az RC börze, mint tavaly is lehetőség lesz egy kisterem autózásra, driftre is! A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Idézetet írta: BK_Attis - 2012. November 09. - 21:34:28Idézetet írta: Leviske - 2012. November 07. - 18:55:29Sziasztok!A kérdésem az lenne, hogy hány óráig tart a börze? Azért kérdem mert a december 15.-e munkanap. Így értelemszerűen sokan csak később tudunk majd elmenni. A megrendezésre már más időpont nem jöhetett szóba. Szerintem meg már ilyenkor sokan az év végi szabijukat töltik már. Nyítás 10.00 Zárás 17.00.
Benézek én is, hátha nem csak repcsikhez lesz cucc Egyébként 10-től nagyságrendileg meddig lesz ez, mert dec. 15 ha jól tudom munkanap
Idézetet írta: Leviske - 2012. November 07. - 18:55:29Sziasztok!A kérdésem az lenne, hogy hány óráig tart a börze? Azért kérdem mert a december 15.-e munkanap. Így értelemszerűen sokan csak később tudunk majd elmenni. A megrendezésre már más időpont nem jöhetett szóba. Szerintem meg már ilyenkor sokan az év végi szabijukat töltik már.
Sziasztok!A kérdésem az lenne, hogy hány óráig tart a börze? Azért kérdem mert a december 15.-e munkanap. Így értelemszerűen sokan csak később tudunk majd elmenni.
Sok izgalmas és érdekes dolog vár majd az RC modellezőkre és az oda látogatókra!Idézetet írta: sarkanyellato - 2012. November 17. - 20:21:22Sziasztok!A decemberi börzén mi is ott lehetünk Attis jóvoltából!A tavalyi akció sikerén felbuzdulva idén is van egy fontos dolog ami miatt érdemes lesz ott lenned és korán érkezned:Lesz még sok más is de azokat még fedje homály. ( Styroman mesterrel szövetkezve elég sok ajándék is lesz.....) Addig is sziasztok!A www.sarkanyellato.hu csapata
Sziasztok!A decemberi börzén mi is ott lehetünk Attis jóvoltából!A tavalyi akció sikerén felbuzdulva idén is van egy fontos dolog ami miatt érdemes lesz ott lenned és korán érkezned:Lesz még sok más is de azokat még fedje homály. ( Styroman mesterrel szövetkezve elég sok ajándék is lesz.....) Addig is sziasztok!A www.sarkanyellato.hu csapata
Sajnálattal olvasom...
Ahoj BK_Attis ! Elnézést kérek, de ebben az időpontban nem tudok elmenni a börzére, mert az a kiállításunk utolsó napja és ott kell lennem. üdv Poseidon.
Idézetet írta: Poseidon - 2012. November 25. - 17:56:53Ahoj BK_Attis ! Elnézést kérek, de ebben az időpontban nem tudok elmenni a börzére, mert az a kiállításunk utolsó napja és ott kell lennem. üdv PoseidonÉn is így vagyok vele...
Ahoj BK_Attis ! Elnézést kérek, de ebben az időpontban nem tudok elmenni a börzére, mert az a kiállításunk utolsó napja és ott kell lennem. üdv Poseidon
Hmm... Pedig én még időbe is szóltam a 15.-éről !
Idézetet írta: Leviske - 2012. November 26. - 11:10:43Hmm... Pedig én még időbe is szóltam a 15.-éről ! Hát igen, én is céloztam, hogy az munkanap...