Szerző Téma: SEGITSÉG..........  (Megtekintve 1328 alkalommal)

Nem elérhető devilart

• Kamikáze
  • **
    • Helikopteres légi parádé
SEGITSÉG..........
« Dátum: 2012. December 05. - 17:51:49 »
Kedves Sporttársak
A tegnapi nap folyamán egy modellező társam barátom Dernei Balázs(remélem nem kapok hogy kiirtam a nevét) megajándékozott egy T-REX 500 ESP kis helikopterrel,ami egy müszaki hiba okán esett le.
Kategóriaváltás miatt neki már nincs rá szüksége.
Szeretnénk ezt a kis helikoptert rendbe hozni a Ti Segitségetekkel és azok a kis pártfogoltjaink akik most állnak helikopter vásárlás elött és kacérkodnak e szép sport megismerésével,szeretnénk nekik örömet ökozni hogy ezen a helikopteren kipróbálhasák a (helizés)örömét
Természetesen teljesen ingyen !!!!!
Jelenlegi konfig
T-REX 500 ESP
3db Zippy 2650 mAh akksi
Castle Ice 75 szabályzó
Spartan Quark gyró+9657
MX motor
ciklikus Ds 510
ez mind ajándékba
A helikopter javitásán felül jómagam is hozzájárultam az újjáépitéshez

kardántengellyel
főtengellyel
kereszttengellyel
farokrotorlapáttal
hillertengellyel
snaperekkel

Amire még szükségünk lenne:

1pár rotorlapát
3cs szervó fogaskerékkészlet (DS 510)
1pár állásszög állitó kar
első kúpkerék szett (umberla gear) de ez még nem vészes
1db leszállótalp
Természetesen fotókkal illusztrálva beszámolunk a heli állapotáról,
megirjuk ki mit adományozott (ha bele egyezik)
a beigért oktatásról vagy jótékonysági rendezvényen tartott bemutatóról készült képeket közzétéve.

Ez nem KÖTELEZÖ csak KÉRÉS akinek módjáben áll és szivesen segitene egy jó cél érdekében

Üdvözlettel

Szilveszter

a jelenlegi állapot és az általam felajánlott dolgok...

20/248-34-37

20/511-72-17

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Re:SEGITSÉG..........
« Válasz #1 Dátum: 2012. December 06. - 22:29:35 »

Amire még szükségünk lenne:

1 pár rotorlapát
1 db leszállótalp

Én ezekkel beszálok a jó ügy érdekében!  ;) ;) ;)
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #2 Dátum: 2012. December 07. - 07:29:16 »
Itt nem kommentálnám !!!

Azért mindenki gondolkozzon el 1 kicsit !!!

Ez szerintem a Parasztvakítás tetőfoka !!!

Az úriember aki pénzért szolgáltat a helijével, az az ingyen kapott helihez gyűjt ingyen alkatrészt !!!

Számomra ez nagyon visszás

Pedig elhihetitek hogy én már segítettem másokon tök ingyen

De ezt nem tudom elképzelni ( gondolkodjatok )

Ilyen alapon én is lennék jótékony, de nekem soha senki nem segít!!! És nektek???

Üdv
+36-20/777-9131

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #3 Dátum: 2012. December 07. - 09:29:44 »

Szeretnénk ezt a kis helikoptert rendbe hozni a Ti Segitségetekkel és azok a kis pártfogoltjaink akik most állnak helikopter vásárlás elött és kacérkodnak e szép sport megismerésével,szeretnénk nekik örömet ökozni hogy ezen a helikopteren kipróbálhasák a (helizés)örömét
Természetesen teljesen ingyen !!!!!

Itt nem kommentálnám !!!

Azért mindenki gondolkozzon el 1 kicsit !!!

Ez szerintem a Parasztvakítás tetőfoka !!!

Az úriember aki pénzért szolgáltat a helijével, az az ingyen kapott helihez gyűjt ingyen alkatrészt !!!

Számomra ez nagyon visszás

Pedig elhihetitek hogy én már segítettem másokon tök ingyen

De ezt nem tudom elképzelni ( gondolkodjatok )

Ilyen alapon én is lennék jótékony, de nekem soha senki nem segít!!! És nektek???

Üdv

Szia kissarkany

Mivel Én ismerem az RC modellező kollégát így nem feltételezem róla az álltalad leírtakat!  ::)
Én téged is megértelek mível a leírtak lehet hogy ezt tükrözik egy ísmeretlen számára de, ha
valaki ismeri a deviélartot és az édesapját ez nem fordul meg a fejében.  :D
Az előbb leírtakhoz csak annyit, valamikor nagyon régen egy másik, számomra abszolutt ismeretlen Budapesti kolléga feleségének műttjéhez gyűjtöttek Én gondolkodás nélkül küldtem 1000ft-ot.  :)
Mivel olyan modellezők álltak az ügy mellé akik garantálták az ügy igazát...  ;)

Üdv.: BK
0670/325-6476

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #4 Dátum: 2012. December 07. - 10:21:20 »
Szia BK

Tudod ha ez a helikopter fel lenne ajánlva egy kis pártfogoltnak aki tehetséges de nem telik rá neki akkor megérteném sőt segítenék !!! Hidd el már segítettem tök ingyen olyan modellező kollégának akit nem is ismerek ! De valaki vállalkozás szerűen csinál valamit, majd kap egy roncs eszközt és ingyen cuccokból akarja magának megjavítani, hivatkozván a "kis pártfogoltakra" ez nagyon nagyon rosszul hangzik ! Ha ismered az illetőt, ha nem . Ha ez a heli fel lesz ajánlva ( tulajdonba ) egy olyan kis pártfogoltnak aki rászorul akkor természetesen rám is számíthattok !!! Szeretnék ott lenni amikor eldől kié lesz az eszköz, és természetesen az átadáson is !!! Ebben az esetben számíthattok rám is !!! Egyéb esetben élek a gyanú perrel ! Egy vállalkozó oldja meg, főleg az ajándék eszköz javítását, vagy hagyja abba ha nem megy !!! nekem senki nem segített ( Anyagilag ) nem is kell, ha nem fog telni rá akkor abba hagyom és ki megyek száj tátani, de nem várom el senkitől hogy az én Hobbimat vagy Business-emet finanszírozza ! Egyébként semmi baj azzal sem hogy állítólag 2000 Ft-ért segít másokon óránként ( Berepülés, beállítás, javítás stb ) Miskolci srácoktól van az infó. ezzel sincs baj! De akkor ne várjon már másoktól alamizsnát.

Mind1 ha ez fel lesz ajánlva valakinek tulajdonba akkor én is segítek de 1 vállalkozó zsebét nem fogom kitömni "jótékonyság " címszó alatt

Üdvözlettel : Juhász József
+36-20/777-9131

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #5 Dátum: 2012. December 07. - 10:31:20 »
Szia!

Az általad leírtakat megértem és néző pontodat elfogadom.
Nem láthatja két ember soha sem egyformán a dolgokat.
De, ami lényeg és én mindíg ezt tartom a szem előtt!

"Élni, élni hagyni, s mindenképp embernek maradni!"

Baráti üdvözlettel és tisztelettel:  Krajcz Attila

Ami tuti, itt semmi sem kötelező.  ;)
0670/325-6476

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #6 Dátum: 2012. December 07. - 11:03:31 »
Amit meg én leírtam ahhoz tartom magam !!!

Ha ez az eszköz nem 1 vállalkozás apportját fogja gazdagítani, akkor hajlandó vagyok segíteni !!!

Tengermély Tisztelettel: Juhász József
+36-20/777-9131

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #7 Dátum: 2012. December 07. - 11:35:23 »
Respect!  ;) ;) ;)
0670/325-6476

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #8 Dátum: 2012. December 07. - 12:11:23 »
Mondjuk a Borsodi RC Modell fórum kisorsolhatná természetesen úgy hogy a felajánlók nem vehetnek részt benne sem a családtagjaik
Ez csak egy ötlet volt
+36-20/777-9131

Nem elérhető devilart

• Kamikáze
  • **
« Válasz #9 Dátum: 2012. December 09. - 12:50:30 »
Köszönöm Attis a védőbeszédet..........
gyerekek én ezt már annyira unom
Nem adunk ajándékba egy közel 200ezer Ft-os helikoptert senkinek amiből csak a gyró és a szabályzó 80ezer
Itt egyedül terénerkábeles oktatásról van szó INGYENESEN hogy ne valaki a saját helikopterét kelljen feláldoznia ilyen céllal mert ezt senki sem tenné szivesen
A pénzes bemutatóktól meg a beállitási szólgáltatástól pedig ideje lenne elvonatkoztatni mert két külön téma
Attillának köszönet a rotorlapátért
Doboveczki Jánosnak (djdobo)pedig a leszállótalpakért ja és majd elfelejtettem a DX6i rádióért!!!!!!!!
VANNAK MÉG EMBEREK
akiknek nem csak a szájuk nagy ..................
20/248-34-37

20/511-72-17

Nem elérhető devilart

• Kamikáze
  • **
« Válasz #10 Dátum: 2012. December 09. - 13:13:08 »
Még csak egy utolsó gondolat aztán én ezzel be is fejeztem ...
Aki a lakásomra jön és a gyermekemtől veszi el az időt amig én az ő helikopterével foglalkozom az igenis fizesse meg a szolgáltatást.....
de csak egyetlen egy olyan embert mutasson nekem valaki aki bármelyik modellező rendezvényen odajött hozzám a helijével hogy állitsam be vagy repüljek vele vagy segitsek megjavitani bármikor is elküldtem volna vagy bármit is elfogadtam volna cserébe

ha ismernél.........Te is tudnád rólam amit már sokan
20/248-34-37

20/511-72-17

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #11 Dátum: 2012. December 09. - 17:13:39 »
Nem adunk ajándékba egy közel 200ezer Ft-os helikoptert senkinek amiből csak a gyró és a szabályzó 80ezer
Itt egyedül terénerkábeles oktatásról van szó INGYENESEN hogy ne valaki a saját helikopterét kelljen feláldoznia ilyen céllal mert ezt senki sem tenné szivesen
A pénzes bemutatóktól meg a beállitási szólgáltatástól pedig ideje lenne elvonatkoztatni mert két külön téma
Doboveczki Jánosnak (djdobo)pedig a leszállótalpakért ja és majd elfelejtettem a DX6i rádióért!!!!!!!!
VANNAK MÉG EMBEREK

Szia

Te is ajándékba kaptad nem??? Legalább is ezt írtad !!! és akkor nem vagy képes rá a saját lóvédból megjavítani ??? Ami ráadásul nem is nagy pénz legalább is amit írtál nincs 20000 Ft !!! Miért van neked erre szükséged? De a most leírtakból nekem nagyon az jön le, hogy te egyáltalán nem vagy jótékony, és nagyon magad felé görbül a kezed !!!! Még az ajándékot sem tudod felajánlani jótékonyságra !!! Ami nem is baj csak akkor kinek is nagy a szája???? Összeharácsolsz dolgokat magadnak, a tulajdonodban tartod és egy oktató kábellel jótékonykodsz ennyit tudsz csak áldozni???Nagyon nagyvonalú vagy !!!!Szép Nagyon Szép !!!! Csak gratulálni tudok, de tényleg !!! Meg annak is aki ezt megeszi !!!
Nem tartanám etikusnak most ide bemásolni, annak a miskolci srácnak a magán levelét, akitől az infó van hogy miaz ami...... De inkább hagyjuk nem is ez a lényeg

Most elég sokat elárultál magadról!!!

Csak olvassa mindenki tanulsággal !!!

Üdv
+36-20/777-9131

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #12 Dátum: 2012. December 09. - 17:54:31 »
VANNAK MÉG EMBEREK

Nem  nagyon megy az igazmondás neked ? Hol 80000 Ft a szabályzó meg a gyró?

http://www.espritmodel.com/castle-creations-phoenix-ice-75sb-brushless-esc.aspx 23000 Ft

http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,122531.0.html  20000 Ft

Ez az én gyenge matekommal is csak a fele !! ::)
Akkor vajon mi lehet az igazság az egész irományodból ? Ha már az első sorokat is 2-vel kell osztani?
+36-20/777-9131

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #13 Dátum: 2012. December 09. - 20:09:29 »
Meg hát Nagyanyám mondása szerint amit meg kell magyarázni, abba bele is lehet sz...rni !!!
+36-20/777-9131

Nem elérhető kissarkany

• Midikloriád
  • *
    • MAC
« Válasz #14 Dátum: 2012. December 09. - 20:44:53 »
Ezt  utálom amikor hülyének nézik az embereket !!!
200000 Ft ? ? ? egy hilleres 500-as? nézz már szét ember !!!90000-110000 Ft használtan! Teljesen új össze rakatlan 120000-ért van a fórumon !!
Már megint parasztvakítás!!! már nem is akarom belinkelni az igazamat le van sz.............. ti tudjátok !!! Gondolom úgy is törölve lesz !! Vagy én leszek kizárva !!!

+36-20/777-9131