We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Nagyon szívesen veletek tartanék én is de forráshiány miatt igen csekély az esélye, hogy el tudok menni.Viszont lélekben ott leszek és megpróbálom én is összerántani a Paksi modellezőket egy Szilveszter délutáni repkedésre.
Szia!Igen 31 napos a december., viszont 30 vasárnap és akkor ér rá a legtöbb ember. Arról nem is beszélve, hogy jó néhány hétfőn még dolgoznak.Jó ez így szerintem.
2012 december 30 Szilveszteri örömrepülés!2011 SzilveszterA Miskolci RC Modellező Egyesület megrendezi, a már minden év végén hagyománnyá vált szilveszteri találkozóját.Szeretettel várunk mindenkit! Ne hagyd otthon a családot sem! A rendezvény kezdete 2012 december 30 vasárnap déli 12 óra. Várhatóan sötétedésig lesz repülés. A helyszín az egyesület reptere, aminek a pontos helyét és megközelítését megtaláljátok a weblapunkon www.miskolcrc.hu . Szokás szerint lesz forró tea, hogy mindenki átmelegedhessen egy kicsit a várhatóan nagy hidegben.A kifutó minősége kiváló, de amennyiben hótakaró fedi, abban az esetben is ki lesz alakítva egy nagyobb kifutó ahol a hótalppal nem rendelkező modellek is fel tudnak szállni.
Egy kis kedv csináló a tavalyiról! A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A többi kép itt:http://www.rcpilot.hu/gall/repuleseink_osszejoveteleink/438/20111231163111/20111231_borsodi_rc_modell_forum_miskolc_evadzaro_rc_repules.html