Imádom ezeket a gyerek rajzokat , ovodás korom csodálatos emlékei jutnak eszembe.
Még ma is a számban van az első grafit ceruza végének íze, mert ugye mindenki megrágta , csak úgy volt igazán jó
vele rajzolni

Meg a zsírkréta illata, nem beszélve a vízfesték csodájáról/ persze a ruha kimosás is élmény volt de azt már édesanyámra hagytam

Szóval szuper kor ez .

Na ami az itteni alkotásokat illeti , 5 nagyszerű remekművet látok , 5 teljesen különböző gyerkőctől, akik lemerem fogadni mindkét nemet képviselik, ami a stílusukból kiderűl. E mellett, mindegyikőjük már most igazi egyeniség !!!
De mielőtt azonban kitiltanátok innen, be is fejezem a psichológiát, de mindezt csupa pozitívumként jegyeztem meg és nagyon örülök neki, hogy leírhattam !!!!!
Valójában nehezen tudtam eldönteni kire adjam a voksomat , de mikor megláttam, hogy H M is modellezik kész voltam . ......

Muszáj voltam a rajz alkotójára szavazni , gondolom egyetértetek , annyira aranyos

Köszönöm Nektek Gyerekek , hogy megajándékoztatok engem / és úgy gondolom mindannyiunkat / ezzel az élménnyel, hogy láthattam kis kezeitek szorgos munkáinak eredményét !!!!
Csak így tovább !!!!!!