Szerző Téma: Nevetni jó, főleg ha van min!  (Megtekintve 140464 alkalommal)

Nem elérhető

• Jedi mester
Re:Nevetni jó, főleg ha van min!
« Válasz #150 Dátum: 2010. Március 11. - 19:01:57 »
Egy jó kis nóta napjaink tv-zési kultúrásáról ;D

http://www.youtube.com/watch?v=f7i7cY6S4Jg

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #151 Dátum: 2010. Március 11. - 20:14:28 »
Igen, és még vannak hülyék!  ;D ;D ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fuzxA3wFTxI&feature=player_embedded[/youtube]
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

pittyu

• Vendég
« Válasz #152 Dátum: 2010. Március 11. - 21:05:07 »
A baromfiudvarban félkilós tojást tojt az egyik tyúk.
– Megmondanád, hogy sikerült? – kérdik tőle a többiek.
– Családi titok.
– Terveid a jövőre?
– Legközelebb egy kilós tojást fogok tojni.
Sajnálják, hogy nem tudták meg a titkot, így megkérdezik a kakast is, hogy miként hozták össze ezt a hatalmas tojást?
– Családi titok – mondja a kakas is.
– És mik a terveid a jövőre?
– Szétverem a strucc pofáját!

pittyu

• Vendég
« Válasz #153 Dátum: 2010. Március 11. - 21:06:18 »
Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza, mit hogyan kell, s ha lelő valamit – mondja –, siessen, nehogy egy másik vadász magának akarja a zsákmányt. Kis idő múlva meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem felett vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
– Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak engedje meg, hogy levegyem róla a nyergemet!

pittyu

• Vendég
« Válasz #154 Dátum: 2010. Március 11. - 21:10:10 »
Egy férfi felesége eltűnik. A férfi bejelentést tesz a rendőrségen, és teljes letargiában tölt két napot. A harmadik nap, amikor hazaér munkából,a feleségét AZ étkezőasztal mellett találja.
- Hát te? - kiáltja. - Halálra aggódtam magam miattad!
- Tudod, amikor hazafelé jöttem a boltból, megállt mellettem egy autó, 4 izmos fickó kiugrott belőle, elkaptak és betuszkoltak AZ autójukba.
Elvittek egy kihalt épületbe, és egy héten keresztül, minden nap négyszer megerőszakoltak!
- Egy hétig? Hiszen még csak két napja tűntél el!
- Persze, de most csak hazaugrottam enni valamit, aztán megyek vissza!

Milyen a szex rodeó?

Hátulról szexelsz a barátnőddel és közben a fülébe súgod, hogy a húgával sokkal jobb volt. Ez után még öt másodpercig a nyeregben kell maradni.

pittyu

• Vendég
« Válasz #155 Dátum: 2010. Március 11. - 21:22:43 »

Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikai és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő.

Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők:
- Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt.
- A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel.
- A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel.
- A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk.
- Az angol férfiak azóta is várják, hogy valaki bemutassa őket az angol nőnek.
- A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek.
- A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, . . . ) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég személyzet.
- A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
- Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat.

pittyu

• Vendég
« Válasz #156 Dátum: 2010. Március 11. - 21:26:26 »
Idősebb úr tanácstalanul álldogál a fehérneműboltban. Odalép hozzá az eladóhölgy és kérdi:
-Miben segíthetek?
-Tudja a feleségemnek szeretnék melltartót vásárolni a születésnapjára, de nem tudom milyen lenne jó.
-Hányas méretűre volna szükség?
-Azt én nem tudom.
-Mégis milyen alakú a kedves felesége melle? Körte, alma, vagy nagyobb mondjuk mint egy dinnye?
-Hát nem is tudom kisasszony. Látott maga tacskófület....

Batman és Superman beszélgetnek:
Batman:
-Képzeld multkor leugrottam egy 10 emeletes ház tetejéről!
Superman gondolja, hogy nem nagy szám, ő majd egy 15 emeletesről ugrik le. Másnap találkoznak. Superman:
-Tegnap készültem leugrani egy 15 emeletes házról, amikor megláttam egy meztelen nőt a parkban. Teljesen meztelen volt és mindenféle hangot adott ki! Gondoltam odarepülök hozzá. Odarepültem és ráugrottam.
-És meglepődött?
-Nem csak a láthatatlan ember.

pittyu

• Vendég
« Válasz #157 Dátum: 2010. Március 15. - 10:35:23 »

A pap egy tinédzser fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást...
- Te vagy az, Tamás fiam?
- Igen, én vagyok, atyám.
- Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány?
- Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére.
- Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz!
- Tudom, de ezt nem.
- Na... Ki volt az? A Kovács Eszter?
- Nem mondhatom el...
- Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati?
- Nem mondhatom el...
- A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából?
- Nem mondhatom el...
- Nagyon véded te azt a lányt...
- Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél évig nem jöhetsz a templomba ministrálni!
Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával:
- Na mi volt a papnál?
- Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet!

pittyu

• Vendég
« Válasz #158 Dátum: 2010. Március 16. - 16:50:57 »
Az iskolában egyik kisfiú mondja a másiknak:
- Azt hallottam, hogy minden felnőttnek van legalább egy sötét titka, amit
évek óta rejteget. Ezért aztán könnyű rájuk ijeszteni, elég csak annyit
mondani, hogy "Mindent tudok rólad!"
A másik kisfiú hazamegy és így szól az anyjához:
- Anyu, mindent tudok rólad!
Az anyuka elvörösödik, és ad egy 20-ast a gyereknek:
- Jól van, kicsim, de apunak egy szót se róla!
A gyerek megörül a 20-asnak, így este aztán az apján is kipróbálja a
módszert:
- Apu, mindent tudok rólad!
Az apja félrevonja:
- Jól van, kisfiam, itt egy ötvenes, csak ne szólj róla anyádnak!
A gyerek még jobban örül.
Másnap éppen indul az iskolába, ahogy kilép az ajtón, szembejön vele a
postás. Ismét előkerül a bevált trükk:
- Postás bácsi, mindent tudok rólad!
A postás eldobja a biciklijét:
- Fiam, gyere, adj egy puszit az apádnak!

pittyu

• Vendég
« Válasz #159 Dátum: 2010. Március 16. - 16:52:15 »
A kommunista világban Nyuszika részegen támolyog az erdőben a bokrok között.
Hatalmasakat esik a kiálló gyökerekben. Éppen a földről tápászkodik fölfelé,
amikor megpillantja a Rókát, amint feléje tart. Nyuszika magában
morfondírozik:
- Köszönni kéne neki. De hogy is szólítsam? Róka úr? Róka elvtárs? Ah,
egyszerűen csak lerókázom

pittyu

• Vendég
« Válasz #160 Dátum: 2010. Március 17. - 00:10:33 »
A tűzoltó fórumtárs figyelmébe ajánlom :
Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat.
Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet.
Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
- Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el: a Helyi Tűzoltó Örs!"

Ég az általános iskola. A tűzoltók kifeszítik az ugróponyvát, a gyerekek pedig ugranak.
A tanító néni számolja őket: Lajcsika, Pistike, Marika. Egyszer csak látja, hogy az egyik tűzoltó kikap egy gyereket a ponyvából és lekever neki egy pofont.
- Nem elég, hogy ég az iskola, még a gyerekeket is veri? - kérdi a tanárnő.
- De ez a nyavalyás kölyök már negyedszer ugrik!!!

Miért a sör a legjobb oltóanyag?
Mert van benne víz is, hab is, szén-dioxid is...

A kisvárosi bankfiók igazgatója hajnali kettőkor váratlanul hazaérkezik egy többnapos konferenciáról. Hogy ne ébressze fel a feleségét, nem gyújt villanyt, hanem töksötétben beóvakodik a hálószobába és csendben levetkőzik, aztán lerakja a ruháit egy székre. Éppen be akarna bújni az ágyba, amikor megszólal a felesége:
- Drágám, iszonyú fejgörcsöm van, hoznál nekem innen a szomszéd patikából valami fájdalomcsillapítót? Csak arra kérlek, ne gyújtsd fel a lámpát, mert a fénytől még jobban hasogat...
Az igazgató csendben visszaöltözik a sötétben, és becsenget az utca másik oldalán lévő patikába.
- Elnézést, hogy felkeltettem,- mondja a patikusnak, - de valami gyorsan ható fejfájás-csillapító kellene a nejemnek.
- Máris hozom, mondja a patikus, de nem haragszik, ha megkérdezem, hogy miért hagyta ott a bankot?
- Dehogyis! Miből gondolja, hogy otthagytam a bankot?
- A tűzoltó-egyenruhából...

Egy hölgy felhívja a 105-öt:
- Jöjjenek gyorsan ég a házam!
- Lelocsolta már vízzel?
- Igen, de még mindig ég!!
- Sajnálom hölgyem, mást mi sem tudunk tenni.

- Apu, ég a karácsonyfa!
- Nem kisfiam, a karácsonyfa nem ég, hanem világít.
- Apu, már világít a függöny is!

- Jöjjenek gyorsan! Tűz van! - telefonál a riadt nénike a tűzoltóságra.
- Hol?
- Hát itt a házban!
- Úgy értem, honnan beszél? - kérdi az ügyeletes tűzoltó tiszt.
- Az ebédlőből - feleli a nénike.
- De hogy jutunk oda?
- Mi az, már nincs meg az a szép nagy piros autójuk??

Mi a különbség a tűzoltó, a hadi tengerész és a nő között?
A tűzoltó a tűzre vizel, a hadi tengerész a vízre tüzel, a nő meg ott tüzel, ahol vizel.

Az egyik kisvárosban riasztották a tűzoltókat, mert egy ház emeleti ablakából füst gomolygott. A csapat behatolt a házba, ahol egy férfit találtak a füstölgő ágyon. Miután kimentették, a matracot pedig eloltották, feltették neki a kézenfekvő kérdést:
- Hogyan történt?
Válasz:
- Nem tudom, már lángolt, amikor ráfeküdtem...

Kigyullad egy emeletes ház. Az egyik teraszra kimenekül egy barna, egy vörös és egy szőke nő. A lángok vészesen közelednek feléjük, ám megérkezik a tűzoltóság. Gyorsan kifeszítenek egy ponyvát, és felkiabálnak:
- Itt van ez a ponyva. Az egyetlen esélyük a menekülésre, ha beleugranak ebbe. Először ugorjon a barna hölgy!
A barna hajú kicsit gondolkodik, majd ugrik. Ám a tűzoltók gyorsan arrébb szaladnak, így a barna nő szétkenődik a betonon.
A tűzoltók újra felkiabálnak:
- Most ugorjon a vöröske!
- Dehogy ugrom! Megint elszaladtok, aztán én is meghalok! - kiáltja le a vörös hajú.
- Ugyan, dehogy! - kiáltják a tűzoltók. - A barna hajúakat nem szeretjük, de a vörös hajúakért odavagyunk!
A vörös hajú gondolkodik, de mivel nincs más választása, ugrik. Ám a tűzoltók megint odébb ugranak, így a vörös hajú is a betonon végzi.
- Na, most te jössz! Mi igazából a szőkéket szeretjük, így neked nincs mitől félned! - kiáltanak fel a szőkének.
- Ugyan, fiúk! Engem nem fogtok becsapni, és félreugrani előlem! Szépen lerakjátok a ponyvát, és hátrébb léptek három lépést!

Egy ács a tetőn dolgozik, amikor megcsúszik és elkezd lefelé szánkázni. Amikor eléri a tető alját, nagy nehezen sikerül megkapaszkodnia a fal szélében. Ott lóg 4 emeletnyi magasságban, és torkaszakadtából kiabál:
- Tűz van! Tűz van! Tűz van!
A tűzoltóság nagy erőkkel kivonul, leszedik emberünket és kérdik tőle:
- És merre van a tűz?
- Semerre. Csak gondoltam, ha azt kiabálom, hogy "a francba! a francba!" akkor a kutya se törődik velem...

Egy fickó meglát egy kis piros gyerekkocsit lassan haladni az úton. Ahogy közeledik, látja, hogy egy tűzoltósapkás kiskölyök ül benne, és egy nagy labrador kutya vontatja. Ahogy még közelebb ér, látja, hogy a kutyának a golyóira van kötve a kötél, amivel a kocsit húzza.
Megszólítja a kiskölyköt:
- Hé, kisfiú, fogadok, hogy gyorsabban húzná a kutyusod, ha a nyakörvére kötnéd a kötelet!
- Lehet - jön a válasz,- de akkor nem lenne szirénám!

A tűzoltóság
hírközpontjában cseng a telefon. Egy női hang:
- Kérem, most készült el a sziklakertem, egy csomó munkába került. A növények...
A híradó-ügyeletes közbevág:
- Tűz van valahol?
A nő folytatja:
- ...a növények is sokba kerültek. A kertben van pár igen ritka fa, meg a füvet is most nyírtuk...
A híradó-ügyeletes most már idegesebben:
- Hölgyem valahol tűz van?
- Ó igen, a szomszéd háza ég, csak gondoltam szólok, hogy vigyázzanak a kertünkre oltás közben...

Tűz üt ki a kórházban. A tüzet sikeresen eloltják. A tűzoltóparancsnok jelenti a kórházigazgatónak:
- A tüzet megfékeztük. Az alagsorban találtunk három áldozatot. Azonnal mesterséges lélegeztetést alkalmaztunk, s kettőt sikeresen megmentettünk. A harmadikon már nem lehetett segíteni...
A főorvos a fejéhez kap és elsápad:
- Tudja maga, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház...?

Egy tűzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd néhány perc múlva megszólal:
- No, fiúk, lassan lehet szedelődzködni. Ég az APEH!

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #161 Dátum: 2010. Március 17. - 08:08:23 »
 ;D ;D ;D

Megint hozod a jól megszokott formád!  ;) ;) ;)
Kora reggel fáj az álkapcám a röhögéstől.  ;)
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

pittyu

• Vendég
« Válasz #162 Dátum: 2010. Március 20. - 15:14:44 »
Miért jobb egy kutya,mint egy asszony a háznál?
1. Minél később érsz haza,a kutyád annál nagyobb örömmel fogad.
2. A kutya nem törődik vele,hogy véletlenül más néven szólítod.
3. A kutya szereti,ha sok cuccot hagysz szanaszét a padlón.
4. A kutyád szülei soha nem jönnek látogatóba.
5. A kutya elfogadja, hogy néha fel kell emelned a hangodat,ha el akarsz érni valamit.
6. Soha nem kell várnod rá. Egy kutya a nap 24 órájában indulásra készen áll.
7. A kutyád viccesnek találja,amikor részeg vagy.
8. A kutyák szeretnek horgászni és vadászni.
9. A kutya nem ébreszt fel az éjszaka közepén azzal,hogy"ha én meghalok,hozol a házhoz egy másik kutyát?"
10. A kutyádra tehetsz nyakörvet, anélkül,hogy perverznek hívna.
11. Ha a kutya egy másik kutya szagát érzi rajtad, nem lesz dühös, csak azt gondolja,hogy ez érdekes.
12. A kutya szeret a kisbuszod hátuljában utazni.
És végül, de nem utolsó sorban:
13. Ha a kutyád elhagy,nem viszi magával a fél házat.

compcenter

• Vendég
« Válasz #163 Dátum: 2010. Március 21. - 07:01:02 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_BGX48Lo8M&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CXvxIy4YupI&feature=player_embedded[/youtube]

pittyu

• Vendég
« Válasz #164 Dátum: 2010. Március 21. - 20:44:06 »
Jóska ül a tóparton, és horgászik.Egyik kezében a bot, a másikban egy féltégla. Arra megy Mariska, és kérdezi:
- Mit csinálsz Jóska?
- Horgászom.
- De minek ahhoz egy féltégla?
- Ezt nem mondhatom meg.

Mariska oldalát nagyon fúrja a kíváncsiság és addig unszolja, míg végül Jóska enged:- Tudod mit, ha itt és most az enyém leszel, elárulom.
Mari először gondolkodik, de végül győz a női kíváncsiság. A bokorban gyorsan elintézik a dolgot, majd kérdi a csaj:
- Na, elárulod végre, mire való az a féltégla?
- Tudod, a boton ma még egy árva kapás sem volt, a féltéglán pedig már te vagy a harmadik..