We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Igen, engem legfőbb kép az ajándék érdekelne!
Most akkor én is nevezzek beee?Tényleg akarjátok???
Ez úton szeretném minden fórumtagnak és leendő fórumtagnak a tudomására hozni, hogy a 2009. évben megtartott ajándék sorsolást, a felajánlók által adományozott értékes ajándékokból, ebben az évben is megtartjuk az év végén! Az ok!Már most többen jelezték a felajánlók közül, ebben az évben is szeretnék a modellezést és fórumon regisztrált modellezőket támogatni!Ezt nagy örömmel vettük, és ismételten köszönetemet szeretném kinyilvánítani az önzetlen felajánlóknak az értékes ajándékokért!Köszönjük!
Idézetet írta: tocsahifi - 2010. Február 06. - 09:09:01Most akkor én is nevezzek beee?Tényleg akarjátok???Mivel hogy tag vagy már, ez automatikusan megtörtént! Bárki nyerhet, aki regisztrált tag ez tavaly bebizonyosodott!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi felajánlásokat a Borsodi RC Modell Fórum tagjainak a nevében!Köszönettel fogadjuk további felajánlásokat.BK_Attis
de mi az ajándék, és mit kell érte tenni? :D:D
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Január 04. - 08:36:08Ez úton szeretném minden fórumtagnak és leendő fórumtagnak a tudomására hozni, hogy a 2009. évben megtartott ajándék sorsolást, a felajánlók által adományozott értékes ajándékokból, ebben az évben is megtartjuk az év végén! Az ok!Már most többen jelezték a felajánlók közül, ebben az évben is szeretnék a modellezést és fórumon regisztrált modellezőket támogatni!Ezt nagy örömmel vettük, és ismételten köszönetemet szeretném kinyilvánítani az önzetlen felajánlóknak az értékes ajándékokért!Köszönjük! Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 15. - 08:38:27Idézetet írta: tocsahifi - 2010. Február 06. - 09:09:01Most akkor én is nevezzek beee?Tényleg akarjátok???Mivel hogy tag vagy már, ez automatikusan megtörtént! Bárki nyerhet, aki regisztrált tag ez tavaly bebizonyosodott! Hát ez sem bonyolult!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Január 04. - 08:36:08Ez úton szeretném minden fórumtagnak és leendő fórumtagnak a tudomására hozni, hogy a 2009. évben megtartott ajándék sorsolást, a felajánlók által adományozott értékes ajándékokból, ebben az évben is megtartjuk az év végén! Az ok!Már most többen jelezték a felajánlók közül, ebben az évben is szeretnék a modellezést és fórumon regisztrált modellezőket támogatni!Ezt nagy örömmel vettük, és ismételten köszönetemet szeretném kinyilvánítani az önzetlen felajánlóknak az értékes ajándékokért!Köszönjük! Nagyon szépen köszönjük az eddigi felajánlásokat! Üdv.: BK_Attis
Felajánlanék egy robbanós repülőhöz készült vevő kapcsolót, töltő aljzattal ellátott, ne kelljen kivenni a madárból a vevőaksit :-) Téves rendelésem miatt porosodik csak nálam. Talán örül majd valaki neki, ha megnyeri.Erről van szó:http://www.rctimer.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=180&productname=http://www.rctimer.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=180&productname=