We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Egyre több az esély a nyerésre!!! Hátha nyerek valamit!
Egy polóba szivesen beleugranék én is, de lassan kabát alá kell rejteni
Mindig jó érzés, ha az ember segíthet a másikon, úgy érzem, most megint ennek lehetünk tanúi ezen a forumon. Maradjon meg mindig minden modellezőnek- persze másoknak is- ezen igazán szép és emberi értéke !!!
Idézetet írta: szarkazdr - 2010. Október 14. - 22:34:48Mindig jó érzés, ha az ember segíthet a másikon, úgy érzem, most megint ennek lehetünk tanúi ezen a forumon. Maradjon meg mindig minden modellezőnek- persze másoknak is- ezen igazán szép és emberi értéke !!! Nagyon szépen megfogalmaztad a lényeget! Köszönjük!
Itt mindenkinek van esélye nyerni !
kivéve a moderátoroknak ?!?
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Október 01. - 14:45:29Idézetet írta: BK_Attis - 2009. December 13. - 11:41:17Sorsolási feltételek! Idézetet írta: BK_Attis - 2009. December 11. - 11:26:35Regisztrálj hogy fórumtag légy és Regisztrálj hogy a sorsoláson részt vehess! Legalább egy témához szólj hozzá! Ezt mindenki tartsa figyelemben! Nem elfelejteni!
Idézetet írta: BK_Attis - 2009. December 13. - 11:41:17Sorsolási feltételek! Idézetet írta: BK_Attis - 2009. December 11. - 11:26:35Regisztrálj hogy fórumtag légy és Regisztrálj hogy a sorsoláson részt vehess! Legalább egy témához szólj hozzá! Ezt mindenki tartsa figyelemben! Nem elfelejteni!
Sorsolási feltételek! Idézetet írta: BK_Attis - 2009. December 11. - 11:26:35Regisztrálj hogy fórumtag légy és Regisztrálj hogy a sorsoláson részt vehess! Legalább egy témához szólj hozzá! Ezt mindenki tartsa figyelemben! Nem elfelejteni!
Regisztrálj hogy fórumtag légy és Regisztrálj hogy a sorsoláson részt vehess! Legalább egy témához szólj hozzá! Ezt mindenki tartsa figyelemben! Nem elfelejteni!
Nagyon szépen köszönöm mind a két felajánlást a Fórum és a leendő nyertesek nevében a támogatóknak! Az eddig felajánlott díjakat is majd a fórumozók között fogjuk kisorsolni mit tavaly év végén!Az eddigi díjak:- Borsodi RC Modell Fórumos ajándék csomag.- Idézetet írta: Pintyoke - 2010. Szeptember 14. - 10:18:03 Felajánlanék egy robbanós repülőhöz készült vevő kapcsolót, töltő aljzattal ellátott, ne kelljen kivenni a madárból a vevőaksit :-) Téves rendelésem miatt porosodik csak nálam. Talán örül majd valaki neki, ha megnyeri. Erről van szó: A nyertesnek a postát is állom! - Styroman RC Meglepetés.- Q-sky modellMeglepetés.Idézetet írta: motoros - 2010. Szeptember 26. - 18:12:37Ezt a két bigyókát ajánlanám fel, eme nemes cél érdekében. [/url] A képet az RcPilot.hu tárolja. [/img]RcPilot.huPOLI-FORM '94 BT. Álltal felajánlott ajándékSzerintem, ismét szép Karácsonya lesz a nyerteseknek! Idézetet írta: szarkazdr - 2010. Október 09. - 20:43:49Tisztelettel Üdvözlök Minden Modellezőt !Egy kis szerény felajánlást tennék én is. A képeken látható aluiminium tároló doboz / 200mm x150mm x 140mm - belső méretek/, és egy preciziós csavarhúzó szett formájában. Miután egyiket sem használom , hátha valakinek segítséget nyújt alkatrészek tárolásában és a barkácsolásban ./ természetesen a postai küldés díja gratisz ! / Idézetet írta: Modell Mánia - 2010. Október 13. - 10:11:07Sziasztok!A Modell Mánia webáruház nevében én is szeretnék egy felajánlást tenni.Ez nem más mint egy 5.000Ft értékű vásárlási utalvány, amit bármely raktáron lévő termékre, vagy megrendelt termékre be lehet váltani, akár személyesen, akár a webshopban.www.modellmania.huIdézetet írta: gzax - 2010. Október 13. - 16:46:29Hy Még ideírhatunk 2 db fórumlogós nick névvel ellátott pólót postázva! Attisra háritottam a pólók gyártatását Természetesen majd csak ha a nyertes neve napvilágot látott, hogy a pólóra rákerülhessen a nickje is. Idézetet írta: Szimi - 2010. Október 13. - 19:23:05SziasztokA nyertesnek felajánlok egy 5.000 Ft-os utalványt, amit itt vásárolhat majd le:http://rcrulez.hu/üdvSzimi
Felajánlanék egy robbanós repülőhöz készült vevő kapcsolót, töltő aljzattal ellátott, ne kelljen kivenni a madárból a vevőaksit :-) Téves rendelésem miatt porosodik csak nálam. Talán örül majd valaki neki, ha megnyeri. Erről van szó: A nyertesnek a postát is állom!
Ezt a két bigyókát ajánlanám fel, eme nemes cél érdekében. [/url] A képet az RcPilot.hu tárolja. [/img]
Tisztelettel Üdvözlök Minden Modellezőt !Egy kis szerény felajánlást tennék én is. A képeken látható aluiminium tároló doboz / 200mm x150mm x 140mm - belső méretek/, és egy preciziós csavarhúzó szett formájában. Miután egyiket sem használom , hátha valakinek segítséget nyújt alkatrészek tárolásában és a barkácsolásban ./ természetesen a postai küldés díja gratisz ! /
Sziasztok!A Modell Mánia webáruház nevében én is szeretnék egy felajánlást tenni.Ez nem más mint egy 5.000Ft értékű vásárlási utalvány, amit bármely raktáron lévő termékre, vagy megrendelt termékre be lehet váltani, akár személyesen, akár a webshopban.www.modellmania.hu
Hy Még ideírhatunk 2 db fórumlogós nick névvel ellátott pólót postázva! Attisra háritottam a pólók gyártatását Természetesen majd csak ha a nyertes neve napvilágot látott, hogy a pólóra rákerülhessen a nickje is.
SziasztokA nyertesnek felajánlok egy 5.000 Ft-os utalványt, amit itt vásárolhat majd le:http://rcrulez.hu/üdvSzimi
sok szép nyeremény