We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
majd fortuna eldönti
Most én húzok
Felajánlanék egy robbanós repülőhöz készült vevő kapcsolót, töltő aljzattal ellátott, ne kelljen kivenni a madárból a vevőaksit :-) Téves rendelésem miatt porosodik csak nálam. Talán örül majd valaki neki, ha megnyeri. Erről van szó: A nyertesnek a postát is állom!
Ezt a két bigyókát ajánlanám fel, eme nemes cél érdekében. [/url] A képet az RcPilot.hu tárolja. [/img]
Tisztelettel Üdvözlök Minden Modellezőt !Egy kis szerény felajánlást tennék én is. A képeken látható aluiminium tároló doboz / 200mm x150mm x 140mm - belső méretek/, és egy preciziós csavarhúzó szett formájában. Miután egyiket sem használom , hátha valakinek segítséget nyújt alkatrészek tárolásában és a barkácsolásban ./ természetesen a postai küldés díja gratisz ! /
Sziasztok!A Modell Mánia webáruház nevében én is szeretnék egy felajánlást tenni.Ez nem más mint egy 5.000Ft értékű vásárlási utalvány, amit bármely raktáron lévő termékre, vagy megrendelt termékre be lehet váltani, akár személyesen, akár a webshopban.www.modellmania.hu
Hy Még ideírhatunk 2 db fórumlogós nick névvel ellátott pólót postázva! Attisra háritottam a pólók gyártatását Természetesen majd csak ha a nyertes neve napvilágot látott, hogy a pólóra rákerülhessen a nickje is.
SziasztokA nyertesnek felajánlok egy 5.000 Ft-os utalványt, amit itt vásárolhat majd le:http://rcrulez.hu/üdvSzimi
Itt én is nyerhetek?
Idézetet írta: compcenter - 2010. Október 25. - 20:10:44Itt én is nyerhetek?Igen, természetesen! Én nem tartanám korrektnek azt, ha a moderátorokat kizárnánk a sorsolásból! A sorsolás mint tavaly is több modellező jelenlétében történik, bárki részt vehet a sorsoláson.
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Október 25. - 20:13:46Idézetet írta: compcenter - 2010. Október 25. - 20:10:44Itt én is nyerhetek?Igen, természetesen! Én nem tartanám korrektnek azt, ha a moderátorokat kizárnánk a sorsolásból! A sorsolás mint tavaly is több modellező jelenlétében történik, bárki részt vehet a sorsoláson. Soha nemnyerek