Szerző Téma: Fsr 600 hajó.  (Megtekintve 421 alkalommal)

Nem elérhető Haiman

• Midikloriád
  • *
Fsr 600 hajó.
« Dátum: 2014. Január 07. - 19:57:12 »
Üdv urak!

Ezt napokban bótoltam el ismerőssel. szeretném majd visszahozni régi fényébe. Kell tank meg motor bele, lehet olyan mint az eredeti vagy autómotort kellene beépíteni. Vagy kettő és fél köbcentis kyoshot vagy van egy nagyobb repülő mocim. Vannak ötleteim terveim de azokhoz hogy meg lehessen valósítani szeretném tudni a pontos típusát. Méretarányát. Az tuti hogy a motor helyén van most az egyik szervó. Majd venni akarok egy kisebb motort bele. Esetleg ha lenne valakinek belevaló üzemanyag
tankja azt örömmel fogadnám, az az megvenném. De ha van belevaló motor annak is örülnék. Persze úgy mint a tankot, megvenném. robbanós párti vagyok.:)

hossza 59 szélessége 22 cm.

Remélem itt vannak olyanok akik tudnak meg akarnak is segíteni. Mert autós vagyok de a hajózás is érdekel. És nem az első hajómodellem ill tervem.:) kb egy-két hét és itt lesz egy másik hajó, csak a postások össze ne törjék. 114 cm hosszú.

http://rcpilot.hu/gall/hajo/716/20140103170655/fsr_600.html

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Re:Fsr 600 hajó.
« Válasz #1 Dátum: 2014. Január 07. - 20:49:50 »
Üdv Haiman!

Gratulálok ehez a gyönyőrű régiséghez!  ;)
Látszik rajta hogy ezt sem ma gyártották.  :o
Remélem látjuk majd a vízen száguldani!  ::)

Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető Haiman

• Midikloriád
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2014. Január 07. - 22:07:15 »
Szeretném majd látni én is. Van egy orosz motor amit ha nem visznek el megveszem hozzá. De jó lenne tudni milyen típus is ő milyen volt a felépítése stb.

És köszi. :)

6,5 köbcentis. azért rossz hogy nem tudom hogy kicsi vagy nagyobb moci kell e bele de kb, egy ilyen jó lesz bele.

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #3 Dátum: 2014. Március 22. - 21:58:27 »
Szia Haiman ha jól látom 3,5 motor kell bele kb. a test olyan mint amilyet nálunk két srác csinált a BKV-sektől vették az egyiket egy harmadik srác vette meg itt van Ózdon de nem nagyon ért a robbanósokhoz így nem nagyon használja ő műanyag tankot tett bele sajnos elég zsúfoltság miatt elég nehéz vele bánni de próbálkozni kell hát ha sikerül jót hajózni vele további sokk sikert a hajózáshoz üdv.Szamiel