We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Március 20. - 09:04:56Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Január 22. - 10:37:24Egy újabb ösztönző őrület!Felhívom minden kedves fórumozó figyelmét arra, hogy amennyiben a legaktívabb 10 fórumozó közzé kerülsz akkor a három havonta megtartandó sorsoláson részt veszel. A sorsoláson egy ajándékot fogunk kisorsolni a 10 legaktívabb fórumozó között!Kritérium: Értelmes és tartalmas téma indítás és hozzászólások!Üdv.: BK_AttisHAJRÁ
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Január 22. - 10:37:24Egy újabb ösztönző őrület!Felhívom minden kedves fórumozó figyelmét arra, hogy amennyiben a legaktívabb 10 fórumozó közzé kerülsz akkor a három havonta megtartandó sorsoláson részt veszel. A sorsoláson egy ajándékot fogunk kisorsolni a 10 legaktívabb fórumozó között!Kritérium: Értelmes és tartalmas téma indítás és hozzászólások!Üdv.: BK_Attis
Egy újabb ösztönző őrület!Felhívom minden kedves fórumozó figyelmét arra, hogy amennyiben a legaktívabb 10 fórumozó közzé kerülsz akkor a három havonta megtartandó sorsoláson részt veszel. A sorsoláson egy ajándékot fogunk kisorsolni a 10 legaktívabb fórumozó között!Kritérium: Értelmes és tartalmas téma indítás és hozzászólások!Üdv.: BK_Attis
Huh belehúztam ám...
Hát Drága barátom Ez a Bagoly mondja Bögöjnek tipikus esete! Téged sem kell félteni! Válaszoltál már Te is 23:45-kor Ez van. Nem iszom Nem csavargok Nem drogozok(ezt leszámítva....)
Hát akkor ennyit a megszálottságról!
Idézetet írta: gzax - 2010. Április 16. - 07:19:03Hát akkor ennyit a megszálottságról! Hát nem semmi! Te kisértesz a RC reptereken epp modellekkel?
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 16. - 08:14:50Idézetet írta: gzax - 2010. Április 16. - 07:19:03Hát akkor ennyit a megszálottságról! Hát nem semmi! Te kisértesz a RC reptereken epp modellekkel? Nem kísértek.... egyedül mentem :-)
Engem bevennétek a buliba?