Szerző Téma: Fedélzeti mini kamerák kezelése, rögzítése!  (Megtekintve 7034 alkalommal)

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
Re:Fedélzeti mini kamerák kezelése, rögzítése!
« Válasz #75 Dátum: 2010. Október 16. - 07:56:01 »
Nagyon jó, hogy nem lóg bele a légcsavar!  :)

Sziasztok!

Én a kis kamerát a cessnám aljára majdnem a végébe raktam. 2 bef.gumival rögzítettem a géphez és a kamera és a gép közé polifon darabot raktam.

Íme a végeredmény:

http://www.youtube.com/watch?v=Y9tMNdRH81o

igaz a kamera fejjel lefelé lett rögzítve, mert így egyszerűbb a bekapcsolása és a leállítása is. Windows Movie Makerrel elforgattam a képkockákat és kész.

Nem elérhető Richy

• Jedi
« Válasz #76 Dátum: 2010. Október 16. - 13:06:23 »
Sajnos azt nem mondanám, hogy nem lóg bele a légcsavar. Egy nagyon picit lóg bele, de tényleg alig lehet észrevenni. Reménykedem, hogy nyerek egy kis kulcstartós kamerát, mert most arra lenne szükségem. Sajnálom a másikat nagyon.

Nagyon jó, hogy nem lóg bele a légcsavar!  :)

Sziasztok!

Én a kis kamerát a cessnám aljára majdnem a végébe raktam. 2 bef.gumival rögzítettem a géphez és a kamera és a gép közé polifon darabot raktam.

Íme a végeredmény:

http://www.youtube.com/watch?v=Y9tMNdRH81o

igaz a kamera fejjel lefelé lett rögzítve, mert így egyszerűbb a bekapcsolása és a leállítása is. Windows Movie Makerrel elforgattam a képkockákat és kész.
Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, s rátörnek a hörcsög görcsök.
Hogy ne járj úgy mint a hörcsög, igyál inkább pezsgős fröccsöt.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #77 Dátum: 2010. Október 16. - 18:54:25 »
Idézet
Sajnos azt nem mondanám, hogy nem lóg bele a légcsavar. Egy nagyon picit lóg bele, de tényleg alig lehet észrevenni. Reménykedem, hogy nyerek egy kis kulcstartós kamerát, mert most arra lenne szükségem. Sajnálom a másikat nagyon.

Hy Kendy

Majd imátkozom érted !  ;)  ;D

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7