Szerző Téma: Miskolc és vonzás körzete!  (Megtekintve 133061 alkalommal)

Nem elérhető tocsahifi

• Kamikáze
  • **
    • pioneermiskolc
Re:Miskolc és vonzás körzete!
« Válasz #420 Dátum: 2010. Június 29. - 07:50:01 »
Mi van????? már megint egy idióta uj szabály?
Uraim . én ha kimegyek a reptétte 1 depron gépet repíteni amit kézből inditok és kézbe kapom el akkor is kell tagsági díjat fizetnem valami fűnyírás ürüggyel. Látom valaki szeretné kisajátítani magának a reptér egy részét. Gratulálok neki!!!! ezt valóban így kell csinálni (magyarországon vagyunk).
Eddig sem nagyon jártam arra, de úgy látom nem is fogok, amúgy meg az idiótizmust utálom a legjobban.
Pussz Csaba.

compcenter

• Vendég
« Válasz #421 Dátum: 2010. Június 29. - 11:13:58 »
Uraim . én ha kimegyek a reptétte 1 depron gépet repíteni amit kézből inditok és kézbe kapom el akkor is kell tagsági díjat fizetnem valami fűnyírás ürüggyel. Látom valaki szeretné kisajátítani magának a reptér egy részét. Gratulálok neki!!!! ezt valóban így kell csinálni (magyarországon vagyunk).
Eddig sem nagyon jártam arra, de úgy látom nem is fogok, amúgy meg az idiótizmust utálom a legjobban.
Pussz Csaba.

Szerintem jogtalanul kiabálsz deprongépnek nem kell kifutó

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #422 Dátum: 2010. Június 29. - 11:30:41 »
Üdvözlet.

Először is természetesen nem kell mindenkinek fizetnie. Akik kezdők, vagy csak 1-2 hab géppel repülnek, azoktól mi sem várjuk el, hogy ugyan úgy kivegyék a részüket a reptér karbantartási költségéből, mint azok, akik nagyobb robbanómotoros gépekkel repülnek.

Ez a hangnem nem ide való, és én úgy gondolom, hogy a véleményedet sem ebben a formában kéne kifejezned.

A tavai és a mostani reptér állapotok között égés föld a különbség, és főként Compcenter modellező társunknak köszönhetjük, aki ment a dolgok után, szedte a tagdíjat, intézte a biztosítást, stb.
Nem akarok egy litániát írni, hogy mért vagy tévedésbe, de hidd el álomvilágban élsz.
Kérlek, gyere ki a reptérre és egy rövid beszélgetés után magad is belátod, hogy miért van erre szükség.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a tagdíjat 15-20 ember fizeti. És mindenki boldog, hogy nem egy gazos mezőn kell repítenie, hogy végre ismét kezd valami szervezett formát felvenni a miskolci modellezés.

L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető

• Jedi mester
« Válasz #423 Dátum: 2010. Június 29. - 11:56:46 »
Hallom gyilkos a beceneved ;D ;D ;D

ugyanmár királylány! Ez azért kicsit túlzás :) Így születnek a városi legendák.

Miskolci modell repteret csak azok a személyek használhatják,akik érvényes biztosítással rendelkeznek!!!!

...
amúgy meg az idiótizmust utálom a legjobban.

Jópáran összeáltunk, hogy fizessük közösen az rc reptér költségeit. Fűnyírás, biztosítás, hengerelés, stb. Nem értem miért vagy kikelve magadból, ez miért idiótizmus? Compcenter kicsit erősen fogalmazott, de nyílván, aki rendszeresen jár ki a reptérre és használja azt, annak remélhetőleg nem fér a képére, hogy pár ember fizet érte, meg csinálja, ő meg beleszarik.

Egyépként meg ha már az új szabályoknál járunk, meg a magyaroszágon vagyunk, akkor nekem sokkal jobban bántja az a szemem, hogy egyesek otthagyják maguk után a szemetüket. Tegnap is mikor mentem haza akkor vettem észre hogy az autóm melett ott volt hagyva a fűben egy felpuffadt lipo cella, ami ráadásul veszélyes is.  :-\

Időközben Tubi megelőzött, csatlakozom a véleményéhez

Nem elérhető pittyu2

• Jedi mester
« Válasz #424 Dátum: 2010. Június 29. - 17:31:36 »
Hagyd Csabi, idáig se volt kedvem oda menni ezután meg végképp nem. (Idén egyszer voltam akkoris beszóltak ).A hagyományos Szilveszteri repülést meg nem tilthatják meg, max kifizetem azt a napot. :P

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #425 Dátum: 2010. Június 29. - 17:57:35 »
Béke van srácok!  ;) ;) ;)

Ajánlom figyelmébe mindenkinek, ezt el kell olvasni és értelmezni!  :o :o :o

Üdvözlet.

Először is természetesen nem kell mindenkinek fizetnie. Akik kezdők, vagy csak 1-2 hab géppel repülnek, azoktól mi sem várjuk el, hogy ugyan úgy kivegyék a részüket a reptér karbantartási költségéből, mint azok, akik nagyobb robbanómotoros gépekkel repülnek.

Ez a hangnem nem ide való, és én úgy gondolom, hogy a véleményedet sem ebben a formában kéne kifejezned.

A tavai és a mostani reptér állapotok között égés föld a különbség, és főként Compcenter modellező társunknak köszönhetjük, aki ment a dolgok után, szedte a tagdíjat, intézte a biztosítást, stb.
Nem akarok egy litániát írni, hogy mért vagy tévedésbe, de hidd el álomvilágban élsz.
Kérlek, gyere ki a reptérre és egy rövid beszélgetés után magad is belátod, hogy miért van erre szükség.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a tagdíjat 15-20 ember fizeti. És mindenki boldog, hogy nem egy gazos mezőn kell repítenie, hogy végre ismét kezd valami szervezett formát felvenni a miskolci modellezés.
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #426 Dátum: 2010. Június 29. - 18:45:37 »
Csak köszönettel tartozhatunk Compcenternek (amiért vállalja a közösség hálátlan összefogását, vezetését) és azoknak akik munkával, pénzel hozzásegítették a miskolci modellezőket egy remek és szépen karbantartott reptérhez!
A reptér (fű és a talaj) nem magától olyan amilyen! Ehhez munka és pénz kell(-ett).

(bocsi, hogy csak én vagyok ezen, de sokunk munkája volt a "simasága"!)

(a rendszeres fűnyírás pénzbe kerül...)

(A "társadalmi munka" sem elhanyagolható...)

Természetesen bárki a reptéren ott reptethet ahol csak akar (saját felelősségére, ehhez nekünk semmi közünk), de a munkánkat kérjük tiszteletben tartani (vagy segíteni)!
A készbe "beleülni" könnyű, de pénzel, munkával, idővel hozzájárulni már nem mindenki akar...  :P

Az a gond, hogy ha valaki nem a kijelölt helyen, módon reptet és ezzel zavart, akadályoztatást, esetleg bajt, balesetet okoz, akkor is minket vesznek majd elő, mivel mi vagyunk úgymond "bejelentve" mint hivatalos szervezet (amíg az "ismeretlen" egyén elsunnyoghat, minket meg fognak találni). Na pont e miatt született a biztosítás ötlete (elsősorban a robbanós nagyobb gépek tulajdonosainak)!
Én személy szerint szeretnék nyugodtan oda kimenni és akár bösznye nagy géppel (majd a jövőben  ;) ) repülni, anélkül, hogy bárki(t) ez zavarna!

Nem elérhető Tettike

• Jedi mester
« Válasz #427 Dátum: 2010. Június 30. - 21:10:01 »
Akkor az extrával én mehetek ha ott járok?

T
Az ég a bátraké!

Nem elérhető

• Jedi mester
« Válasz #428 Dátum: 2010. Június 30. - 22:17:39 »
persze, mindenkit szívesen látunk. gyertek nyugodtan.  :)

ismétlem. Azok akik rendszeresen igénybeveszik a repteret nagy, robbanós gépekkel, vitorlásokkal, vagy bármivel amivel repülve örömmel száll le egy szépen vágott egyengetett leszállópályára, esetleg beszállhat a karbantartásba, biztosításba. Nem arra vonatkozik akik ritkán járnak, vagy mindegy nekik hogy hol repülnek, netán csikkzsebből kivágják a kárt, ha valakinek esetleg rázuhannak az autójára. Próbálunk kicsit szervezettebb formát ölteni és ehhez pénz és munka kell. Ennyi.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #429 Dátum: 2010. Július 01. - 06:19:24 »
Hy Pé

Klassz az új képed !  ;)
De a régi se volt rossz...  ;D

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

Nem elérhető tocsahifi

• Kamikáze
  • **
    • pioneermiskolc
« Válasz #430 Dátum: 2010. Július 01. - 09:18:21 »
A hangnemről csak annyit, hogy a fórumon tripla vastag betűkkel lett kiírva , miszerint BIZTOSÍTÁSI díjat kell fizetni annak aki be meri tenni a lábát oda.
Na apa ez a nem megfelelő hangnem.
És bocsika, de az meg legyen annak a baja aki 3Kg- os gépekkel repül és a fű miatt nem tud leszállni.
Tudtommal a reptér  (még) szabad bejárású. Aki magának vágja a füvet az ne nagyon ossza szét a költségeket. Persze ha, mondjuk esetleg, volna egy egyesület, és azt mondják hogy van tagsági díj, persze ezzel együtt vannak rendezvények is (verseny stb) akkor ugyibár más a helyzet. De ezt én szabadon választom , leszek vagy sem tag?  Pussz!!!

compcenter

• Vendég
« Válasz #431 Dátum: 2010. Július 01. - 12:28:27 »
Amiröl te beszélsz az természetesen szabad bejárású

compcenter

• Vendég
« Válasz #432 Dátum: 2010. Július 01. - 12:42:40 »
tocsahifi

Tisztelettel meghívlak egy barástságos beszélgetésre, a félreértések elkerülése végett!

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #433 Dátum: 2010. Július 01. - 12:52:58 »
Hagyd compcenter... :)

20-30 ember érti miért, A többivel meg nem kell foglalkozni. Akinek nem inge, nem veszi magára.
Én boldog vagyok, hogy alakul a repterünk és szívesen fizetném a dupláját is, ha szükség lenne rá.

HÜPPÖGNI NEM ITT KELL! ARRA OTT A MÓNIKA SHOW! XD XD XD
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #434 Dátum: 2010. Július 01. - 18:59:01 »
Srácok ugyan engem nem érint mert bazimessze vagyok Miskolctól de  mégis csak a számszerűség végett kíványcsi lennék erre a vitatott tagdíjra meg a felelősségbiztosításra?
Lehet átsiklottam a vitatott összegen.  ::)

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7