Szerző Téma: Miskolc és vonzás körzete!  (Megtekintve 133488 alkalommal)

compcenter

• Vendég
Re:Miskolc és vonzás körzete!
« Válasz #435 Dátum: 2010. Július 01. - 19:04:36 »
2000/fő havonta,  mely tartalmazza a biztositást

1000/fő a nyugdijas

Nem elérhető Tettike

• Jedi mester
« Válasz #436 Dátum: 2010. Július 01. - 19:59:39 »
2000/fő havonta,  mely tartalmazza a biztositást

1000/fő a nyugdijas

Ha minden nap járnék megérné, inkább ez mint a cigi!  ::)

T
Az ég a bátraké!

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #437 Dátum: 2010. Július 01. - 20:42:40 »
Én nagyobb összegre tibbeltem.
Ha csak a biztosítást veszem már akkor is jó. Ha egyénileg mennék oda valahova nem biztos hogy ennyiért szóba álnának velem.
Sajnos a környékünkön nincs ilyen reptér de jó lenne.
Bár nekem csak kis habgépeim vannak de a multkor összehoztam egy olyan helyzetet ami akár több tízezer forintomba is kerülhetett volna.
Leszakadt a propból egy darab és annyira bezázta a hab törzset hogy a vevő újjra indult.
Mire felbútol az 3-4 másodperc. Addig semmi kontrol.
Ez az idő pont elég volt, hogy kb 20méter magasból a betonig essen a gép. Kb 2.5 méterre esett az egyik kollégám autójától.
Amikor belémnyilalt a felismerés, hogy mi is történt és mi van folyamatban.... Hát nem kívánom senkinek.
A gépet ugyan 1 óra alatt kipofoztam de ha az autóra esek azon rendes horpadást ütött volna a motor.
Merthogy orral lefelé jött mint állat. Egy ilyen autójavíttatás jelentős összeget vitt volna el az amúgyis szűkös modellezős anyagi keretből.

Szal már elgondolkodtam egy ilyen irányú biztosításon de még nem tudtam utána járni.

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

compcenter

• Vendég
« Válasz #438 Dátum: 2010. Július 01. - 20:47:39 »
Én nagyobb összegre tibbeltem.
Ha csak a biztosítást veszem már akkor is jó. Ha egyénileg mennék oda valahova nem biztos hogy ennyiért szóba álnának velem.
Sajnos a környékünkön nincs ilyen reptér de jó lenne.
Bár nekem csak kis habgépeim vannak de a multkor összehoztam egy olyan helyzetet ami akár több tízezer forintomba is kerülhetett volna.
Leszakadt a propból egy darab és annyira bezázta a hab törzset hogy a vevő újjra indult.
Mire felbútol az 3-4 másodperc. Addig semmi kontrol.
Ez az idő pont elég volt, hogy kb 20méter magasból a betonig essen a gép. Kb 2.5 méterre esett az egyik kollégám autójától.
Amikor belémnyilalt a felismerés, hogy mi is történt és mi van folyamatban.... Hát nem kívánom senkinek.
A gépet ugyan 1 óra alatt kipofoztam de ha az autóra esek azon rendes horpadást ütött volna a motor.
Merthogy orral lefelé jött mint állat. Egy ilyen autójavíttatás jelentős összeget vitt volna el az amúgyis szűkös modellezős anyagi keretből.

Szal már elgondolkodtam egy ilyen irányú biztosításon de még nem tudtam utána járni.

Nálad a pont  érted a lényeget

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #439 Dátum: 2010. Július 02. - 06:36:47 »
Compcenter!
Tegnap d.u.-án nem kapott el a nagy vihar? Olyan hirtelen hatalmas szél támadt (Győri kapuban), hogy egyből rátok gondoltam (nincs az a nagy gép ami egy ilyen lökést kibírna)!  :o

Nem elérhető tocsahifi

• Kamikáze
  • **
    • pioneermiskolc
« Válasz #440 Dátum: 2010. Július 02. - 08:52:46 »
tocsahifi

Tisztelettel meghívlak egy barástságos beszélgetésre, a félreértések elkerülése végett!

Állok elébe, de gyanúm hogy egymás mellett fogunk elbeszélni, ugyan arról a dologról.
Én annak örülnék ha végre valaki felvállalna egy modellező egyesületet.

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #441 Dátum: 2010. Július 02. - 09:14:21 »
Miben jobb, vagy ad többet egy egyesület a mostani felállásnál?
Én repíteni és építeni akarok, a versenyek teljesen hidegen hagynak...

Nem elérhető Cirby

• Midikloriád
  • *
    • http://www.cirby.hu/
« Válasz #442 Dátum: 2010. Július 02. - 10:10:17 »
Compcenter!
Tegnap d.u.-án nem kapott el a nagy vihar? Olyan hirtelen hatalmas szél támadt (Győri kapuban), hogy egyből rátok gondoltam (nincs az a nagy gép ami egy ilyen lökést kibírna)!  :o
Bocs, hogy én válaszolom meg a kérdést...
Igen, jó nagy volt a kifutószél. De addigra már majdnem minden el volt pakolva, így nem okozott (nagy) gondot. :)
"Ma is holnap fekszünk le, mint tegnap."

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #443 Dátum: 2010. Július 02. - 10:28:34 »
Akkor ezt megúsztátok!  :)

compcenter

• Vendég
« Válasz #444 Dátum: 2010. Július 02. - 11:17:12 »
tocsahifi

Tisztelettel meghívlak egy barástságos beszélgetésre, a félreértések elkerülése végett!

Állok elébe, de gyanúm hogy egymás mellett fogunk elbeszélni, ugyan arról a dologról.

ÉN felvállaltam , alapítási díj  50000ft,  egyedül fizessem?

Nem elérhető tocsahifi

• Kamikáze
  • **
    • pioneermiskolc
« Válasz #445 Dátum: 2010. Július 02. - 13:16:44 »
tocsahifi

ÉN felvállaltam , alapítási díj  50000ft,  egyedül fizessem?

Bocsi de egy egyesületet ingyen is meglehet csinálni csak a netról kell az alapító okirathoz szükséges mindet letölteni. Mi már csináltunk ilyet. És hogy miért is jó ez??? Mondjuk lehet pályázni, amivel pénzhez juthat az egyesület és okos dolgokra ellehet költeni pl FŰNYÍRÁS stb. Ha mondjuk történik vmi esemény a városban, akkor megkereshetik a tagokat, és megfelelő összegekért lehet menni bemutatót tartani, nem kell feketén csinálni!!!!! Mert ilyenekről is tudunk ugyibár.
És még vmi  a biztosítás az egyesületre is róható tagsági díj ellenében. Gondolom én.

compcenter

• Vendég
« Válasz #446 Dátum: 2010. Július 02. - 13:25:47 »
Ha csináltad, akkor tudnod kell, ügyvédi ellenjegyzés szükséges és az 50000ft, továbbá könyvelő, és 3hónap mire adószámot kapsz

15 embernek kell nyilatkozni, nálunk ez most van folyamatban de lehet,hogy az APEH nem jól informált minket és tévúton járunk

compcenter

• Vendég
« Válasz #447 Dátum: 2010. Július 02. - 13:29:09 »
nem kell feketén csinálni!!!!! Mert ilyenekről is tudunk ugyibár.

Ezek nem tartoznak közénk

Nem elérhető

• Jedi mester
« Válasz #448 Dátum: 2010. Július 02. - 22:53:28 »
Évente taggyűlést is kell tartani (meghívók ajánlott levélben) + adóbevallást. van az egyesülettel macera, de ha valaki felválalja, akkor hajrá. Haszna tényleg csak akkor van, ha bemutatózni, rendezvényezni akarunk és számla kell.

Én azt mondom, hogy ezt személyesen beszüljük meg. Találjunk ki egy időpontot, ami a legtöbb embernek jó és  beszélgessünk ezekről. másképp nem megy.

compcenter

• Vendég
« Válasz #449 Dátum: 2010. Július 03. - 10:12:01 »
Én azt mondom, hogy ezt személyesen beszüljük meg. Találjunk ki egy időpontot, ami a legtöbb embernek jó és  beszélgessünk ezekről. másképp nem megy.

Pé többet kellene kijárnod