Szerző Téma: Miskolc és vonzás körzete!  (Megtekintve 133138 alkalommal)

compcenter

• Vendég
Re:Miskolc és vonzás körzete!
« Válasz #690 Dátum: 2010. December 06. - 17:43:09 »
Állok rendelkezésedre! Tudod hol találsz! 8-17-ig a boltban vagyok. Szívesen elmesélek mindent!  :)

Elmesélted?

track

• Vendég
« Válasz #691 Dátum: 2010. December 06. - 21:29:34 »
Sajnos nem áll módomban megjelenni nálad ezen időben,mert én is ebben az időben raboskodom...

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #692 Dátum: 2010. December 07. - 10:26:43 »
Hivatalos közlemény! ;D

Újból megbeszélést szervezünk a modellezők részére!
Néhány igenfontos kérdést kell megbeszélnünk, amit a múltkori alkalommal nem tettünk meg egyértelműen!
Egy iskolában lesz szervezve a találkozó, mert csabinál túl sok a zavaró tényező.
A jövő héten hétköznap 17 óra után lenne.
A helyszín és az időpont még nem tisztázott!
Ennek egyeztetésére telefonon mindenkit megkeresek!

Kérem, mindenki adja tovább a tagoknak!

Köszönöm.
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #693 Dátum: 2010. December 07. - 12:19:06 »

Hivatalos közlemény! ;D

Újból megbeszélést szervezünk a modellezők részére!
Néhány igenfontos kérdést kell megbeszélnünk, amit a múltkori alkalommal nem tettünk meg egyértelműen!
Egy iskolában lesz szervezve a találkozó, mert csabinál túl sok a zavaró tényező.
A jövő héten hétköznap 17 óra után lenne.
A helyszín és az időpont még nem tisztázott!
Ennek egyeztetésére telefonon mindenkit megkeresek!

Kérem, mindenki adja tovább a tagoknak!

Köszönöm.

Zavaró tényező?  ;D
Ok, én is szétkürtölöm!

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #694 Dátum: 2010. December 07. - 12:44:56 »
Csinos pultosok, hangzavar, whisky kola, stb.... ::)  ;D ;D ;D

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #695 Dátum: 2010. December 07. - 13:08:58 »
Csinos pultosok, hangzavar, whisky kola, stb.... ::)  ;D ;D ;D

Hát igen...  ;D

Nem elérhető Jet X

• Midikloriád
  • *
  • női alsórész kikészítő
« Válasz #696 Dátum: 2010. December 08. - 02:27:13 »
Csinos pultosok , whisky ,cola - ez nem zavaró tényező , ott minden OK ,szép és jó. Nálam el lehet mélyülni a gondolataidban ! ;D ;D ;D
"a szó megöli a tettet"

Nem elérhető

• Jedi mester
« Válasz #697 Dátum: 2010. December 08. - 11:22:05 »
Csinos pultosok , whisky ,cola - ez nem zavaró tényező , ott minden OK ,szép és jó. Nálam el lehet mélyülni a gondolataidban ! ;D ;D ;D

Hát de csak azokban amik a dugásról, meg a nosztaliázásról szólnak :)
Túl kellemes környezet, az ember könnyen elcsábul.

Nem elérhető Jet X

• Midikloriád
  • *
  • női alsórész kikészítő
« Válasz #698 Dátum: 2010. December 09. - 20:55:30 »
A tagdíjat nem azért fizetjük most is , mert repülni szeretnénk télen is.
A gyűlésen összeszámoltuk , hogy , ha jövő szezonban is ilyen , vagy jobb leszállót szeretnénk ,akkor a karbantartásra éppen kifutja az egész éves pénzből.Ha hátul kell majd bejárni ,oda kell vagy 10-15 köbméter kavics is, ezt már csak esetiben tudnánk kifizetni a jelen fizetők pénzéből. Bárki bármit mond , ha ott kavics lesz , mindenki ott fog bejárni ,ez tuti .Ha fizet ,ha nem. Ezért lenne jó még több ember hozzájárulása. Aki nem járul hozzá és repül , az birkózzon meg saját lelkiismeretével,engem nem érdekel.Aki fizeti  ,pedig repüljön jó érzéssel. Kérjük a velünk egyetértő helis kollegákat is részt vállalni a reptér karbantartásában , hiszen ti is használjátok !
Na ezért fizetünk decemberben is.   Tehát a havi tagdij: -felnőtt tagdij 2000 ft / hó
                                                                                        - nyugdijas tagdij 1000 ft / hó
                                                                                        - 18 éves korig  1000 ft / hó

Akinél rendezheted : Compcenter

"a szó megöli a tettet"

Nem elérhető tocsahifi

• Kamikáze
  • **
    • pioneermiskolc
« Válasz #699 Dátum: 2010. December 10. - 08:43:43 »
Gergő , ez nem célozgatás .  Ezek tények,adatok,a közösség szava, már túl sokadszorra .
 Egyébként ez nem kényszer,mindig csak a gyűléseken megbeszélt dolgokat ismétli mindenki a saját érdekünkben.Én se eddig, se ezután nem csinálok ebből személyes ügyet.Te se tedd! ;D
Én nem vagyok reptérre járó modellező mert az általatok semmibe nézett "DEPRONOS" volnék.
De azért lenne egy pár gondolatom ehhez a csodálatos témához.
Ha ti magatoknak megcsináljátok a kavicsos bejáratot és "karban tartjátok" a területet és ezért fizetni is kell, akkor mi az hogy  nyugdíjas, meg ifjúsági?? Szerintem mindenkinek egy az ára, ezt nem lehet kedvezményezni, mert ugyibár a nyugdíjas sem busszal érkezik  a reptéri elágazáshoz hóna alatt a 3m es vitorlással. Szerintem az árban van a lényeg. 2000Ft az sok pénz, behajtani kevés embertől lehet a mai világban. Mi lenne ha mondjuk 3000 lenne egységesen 1 évre. Talán többen mehetnének ki hozzátok. Ha több emberke fizet kevesebbet akkor a költségvetés kijöhet a várt összegere.
Egyébként ez a fórum tényleg ne legyen személyes támadások színhelye, ezt beszéljétek meg személyesen, mert senki másra nem tartozik, és embereket zavarhat. 

track

• Vendég
« Válasz #700 Dátum: 2010. December 10. - 09:20:37 »
Gergő , ez nem célozgatás .  Ezek tények,adatok,a közösség szava, már túl sokadszorra .
 Egyébként ez nem kényszer,mindig csak a gyűléseken megbeszélt dolgokat ismétli mindenki a saját érdekünkben.Én se eddig, se ezután nem csinálok ebből személyes ügyet.Te se tedd! ;D
Én nem vagyok reptérre járó modellező mert az általatok semmibe nézett "DEPRONOS" volnék.
De azért lenne egy pár gondolatom ehhez a csodálatos témához.
Ha ti magatoknak megcsináljátok a kavicsos bejáratot és "karban tartjátok" a területet és ezért fizetni is kell, akkor mi az hogy  nyugdíjas, meg ifjúsági?? Szerintem mindenkinek egy az ára, ezt nem lehet kedvezményezni, mert ugyibár a nyugdíjas sem busszal érkezik  a reptéri elágazáshoz hóna alatt a 3m es vitorlással. Szerintem az árban van a lényeg. 2000Ft az sok pénz, behajtani kevés embertől lehet a mai világban. Mi lenne ha mondjuk 3000 lenne egységesen 1 évre. Talán többen mehetnének ki hozzátok. Ha több emberke fizet kevesebbet akkor a költségvetés kijöhet a várt összegere.
Egyébként ez a fórum tényleg ne legyen személyes támadások színhelye, ezt beszéljétek meg személyesen, mert senki másra nem tartozik, és embereket zavarhat. 

Megkövetlek Tocsahifi

Nem elérhető Jet X

• Midikloriád
  • *
  • női alsórész kikészítő
« Válasz #701 Dátum: 2010. December 10. - 12:15:27 »
12 fő fizet jelen pillanatban = 264 e. /év  Ebből talán kijövünk és szép marad a reptér.Mondom megint , ki lett számolva ,nem hasraütésszerűen.
 Ha csatlakozik még 20 fő , ami kizárt ,talán még kifizetné mindenki az éves 3000-et, ami szintén kizárt ,akkor lenne egy évben kb. 90.000.-. Na ez arra elég ,hogy 3 hónapig járjunk be a reptérre a sáros úton.
 Taggyűlésünkön a többség szava döntött a díjról. Aki modellezik ,annak 2000.-ft =0 , ez két kicsi légcsavar ára.
Ha a pusztulatba landolsz , az neked többe van. Már volt róla szó , hogy természetesen ez nem erőszak , beszélni lehet róla , de változni nem fog a helyzet, mert az összeg bagatel,aki nem látja ezt be ,az repüljön a dzsinzsába ,utána rájön ,hogy milyen jó is ez a kis reptér és még utána is be lehet szállni a költségekbe.
Lehet itt variálni a végtelenségig , meg kifogásokat találni ,de a szó megöli a tettet, abból nem lesz angol pázsit ! ;D ;D ;D ;D
"a szó megöli a tettet"

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #702 Dátum: 2010. December 10. - 18:47:06 »
Én nekem egyre több a robbanós gépem (meg más is)! Boldog vagyok, hogy van egy rendezett és kulturált repterünk, így fizetek örömmel!
Nekem fontosabb, hogy legyen egy stabil, bármikor felkereshető reptér (bármikor bevethető állapotban), mint havi 2000 Ft.
Mielőtt kikezdtem járni a reptérre, felkerestem minden számításba vehető placcot, de sajnos nem volt egyik sem megfelelő. Be kellett ismernem, az igényeimnek megfelelő csak a miskolci reptér...  ::)
Ha ez sem lenne, igazán meg volnék lőve... :P

compcenter

• Vendég
« Válasz #703 Dátum: 2010. December 10. - 19:21:38 »
Rendezett nyírt füvön sokkal jobb felszállni-leszállni :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qh42N6dHA5k&feature=player_embedded#![/youtube]

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #704 Dátum: 2010. December 10. - 21:05:03 »
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
A reptér megfelelő állapotához rengeteg pénz kell! Aki ezt nem érti meg, az modellezzen a gazban!  ;D
Gondoljatok bele.,67Ft naponta azért, hogy bármikor repülhess! Egy sport szelet ára, vagy 2 szál cigi!
Akinek ez ennyit nem ér, annak nincs helye köztünk.

Örülök, hogy ebbe a csapatba tartozhatok és az a havi 2000Ft eltörpül amellett, amit a reptér és az oda kijáró modellezők nyújtanak.
Jó néhány barátot szereztem, és ez felbecsülhetetlen!

Legyetek jók, béke!  ;)