Igen, az egyesület már régen be van jegyezve és működik!
Ezek szerint csak van kiközösítés.
Az útra ki dobtad a sok pénzt! A karbantartását is meg kellene csinálnod. Egész nyáron nem csinálta senki! Drága a gyomirtó?
A füvet miért nem engeded levágni nekem? Maradna az 5000ft +2000 tagdíj!
Nem szerettem volna erre nyilvánosan válaszolni, de ha már itt kérdeztél, itt válaszolok.Az út rendbetétele 110E Ft volt! Rajtad kívül mindenki egyetértett a három kocsi kaviccsal. Ez a demokrácia és így volt ez jól.
Kevesebb pénzből jobb utat nem lehet csinálni. Kb. 350 Ft volt egy m2.
Az út állapota megfelelő! Természetesen itt-ott kinőtt egy két fűcsomó, de nem vészes. Tavasszal meg lesz csinálva!
A repterünket peti nyírja! Így van jól, és a jövőben is így marad! Ha valaki nem érti ennek okát, szívesen levezetem az egyenletet személyesen.
Olyan dolgokat irkálsz itt, amire pontosan tudod a válaszokat.
Pont te voltál az, aki elítélte a fórumon való vitatkozást! Én még emlékszem! Nem akarom ide idézni az írásaidat.
Legyél kedves ennek jegyében személyesen a reptéren intézni a problémáidat.
Jó néhány harcot vívtunk itt már meg mi közösen. Hogy volt-e igazsága, nem tudom. Talán volt, talán nem. Nem szeretnék egy újba kezdeni.
Főleg nem veled! Mind ketten sok szabadidőnket, munkánkat áldoztuk arra, hogy Miskolcon újra rendezett körülmények között tudjunk modellezni.
Ebben legalább akkora, ha nem nagyobb szereped volt, mint nekem. Ezt mindenki elismeri, többek között én is.
Igazából nem értjük a sértődöttséged okát! Nem csak én, senki!
Nem hiszem, hogy a köztünk lévő ellentét megoldást jelentene bármire is.
Félre kéne tenni, és helyette modellezni kéne!
Beszéljük meg, és vessünk véget ennek, mert nem vezet sehova!
Baráti üdvözlettel: Krisztián