Tegnap berepültem a skywalkert! Az első próbálkozásra nagyon csúnyán orraesett miután kifordult a levegőben. semmi baja nem lett. Miután kiderült a probléma (csűrőirány

) a második próbán tökéletesen szerepelt. Siklik mint a háborodás. gyakorlatilag a toló motoros specialitásokat leszámítva (felszállás és hirtelen gázadásnál először süllyed) úgy repül mint az EG. Csak csűrőre vagy csak oldalkormányra azért érdekesen fordul. Én rámixeltem a csűrőre 30%-ban az oldalkormányt így már babán fordul. A magassági kicsit érzékeny, kapott egy 20%-os expót. A csűrőket külön csatornára kötöttem így ívelőként is használva jól ki lehet lassítani leszálláskor (enélkül kell neki vagy 200m a leszálláshoz, nem akar lejönni)
Futó nincs rajta, hasán ragasztószallaggal erősítve. Kézből dobva (alig kell dobin, szinte kézből elindul) indítom. A motor jó választás volt rá van benne erőtartalék:
http://www.lowpricerc.com/product_info.php?products_id=991prop: 9x6 sf
A magassági kormánylapot levágtam, mert vastag volt az anyag. bevontam 0.8as balzával és UHU porral zsanéroztam. A függőleges/vizszintes vezérík eléggé lóg, ide még valami merevítést,karbont majd még fogok tenni.
A szárnyba biztos ami biztos tettem még egy karbonlapot kifuttatva majdnem a szárnyvégig.
súlya fpv cucc nélkül:
akksi nélkül 1055g
3db 2150es Rhino akksival az orrában (így lett jó a súlypontja) 1562g