Biztos hogy feketén mert a segíjt közben kapja!
Sajnos az ország lakosságának a becsületes adófizető része /A Magyar paraszt!/ halálra van ítélve.
Ez az ítélet több mint 100 éve született és bevégeztetése a vége felé járhat!
Sajnos megszavazták a hóhért most is. Én bízok /Még mindig!/ abban, hogy a vajonkik nagyot fognak koppanni.
Nem csak a mi kis Országunkból kifolyólag. Globálisan szerintem majdnem egyszerre mindenhol kimondják, ELÉGVOLT! De ennek nagyon nagy ára lessz!
El tudom képzelni, hogy erre játszanak, ismerve a sátán könyvének /t....d/ egyes tanításait és a vajonkik gonosz szövevényes furfagosságát.
Usraelt kihasználva, óriási arany, olaj, fegyverkészletekkel szerte a világban nem is olyan vad az elgondolás.
Ki tudja Magyarországon mennyi készletük lehet letárolva. "Ember"készletüket láthatjuk is magunkközött is egy része a szolga árulókból tevődik össze ami a legveszélyesebb!
Vagy csak gondoljunk bele a bankrendszerekbe. Anno hallani lehetett /kis jelentéktelen hírként/ hogy bankok fegyverekkel kereskedtek.
A kettös állampolgársággal kapcsolatban kaptam olyan választ, hogy ugyan már eddig is kaptak a vajonkik ha kérték, lásd blummvagyki.
Itt csak az a baj, hogy nem 100vajonkiről van szó hanem meg sem merem határozni de szerintem 100ezer pluszos.
A lényeg a derűlátás! Az igazság mindig gyözeelmeskedik! Unokáink lehet megérik!