Szerző Téma: Politika avagy szabad száj!  (Megtekintve 32552 alkalommal)

3del

• Vendég
Re:Politika avagy szabad száj!
« Válasz #60 Dátum: 2010. Június 28. - 12:02:50 »
Egy kis adalékanyag az összeesküvés elmélethez:
Guglizzuk be: szennyezett vízzel irtják a magyart, olvassuk el!
Csak egy apró alkatrésze az elméletnek.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #61 Dátum: 2010. Június 28. - 12:22:38 »
Már azt hittem kezdek paranoiás lenni ! >:(
Vagy mindannyian azok vagyunk akik ezt észreveszik?

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

3del

• Vendég
« Válasz #62 Dátum: 2010. Június 28. - 12:45:40 »
Mi vagyunk a rasszisták, antiszemiták, kirekesztők, stb.
Itt el lehet azokat a cseleket is játszani amit máshol ezelőtt 50évvel se.
Itt minden idegen azt csinál amit csak akar de ha meghangoztatod vagy odacsapsz még a nyújorktájmszis ettől színesedik.

Nem elérhető Tettike

• Jedi mester
« Válasz #63 Dátum: 2010. Június 28. - 22:45:15 »
Itt minden idegen azt csinál amit csak akar de ha meghangoztatod vagy odacsapsz még a nyújorktájmszis ettől színesedik.

Mi nem vagyunk hülyék, csak szerintem annak néznek!  ::)

T
Az ég a bátraké!

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester

Spectrum DX7

3del

• Vendég
« Válasz #65 Dátum: 2010. Június 29. - 08:37:21 »
Álszent kormos béka!!!
Mennyi sz@rba benne van a keze!
Csak ez igen nagyba csinálja és a működése hozzájárúl a fajtája kegyetlenségéhez! /már nem alacsonyodik le, vagy mi/
pl.:A vaskereskedés, ők adják el kínának de nekik lopják a zsilipről a kézikereket monnyuk.
    Szeretik az aranyat, a rablásokból származó arany monnyuk az ő zacijában köt ki.
    Kereskednek régiséggel, a betörésből származó monnyuk rézmozsarat az valamelyik rokonnnnya adja el a FŐUTCÁN A RÉGISÉGVÁSÁRON!

>:( >:( >:( Úgyhogy ne pofázzon mert neki is kötél járna egy normális országban! >:( >:( >:(

Mennyi betörést fel lehetne göngyölíteni a VH téri vásáron!!! Fotós listával a kézben 2x2 civil szerintem sokra vihetné!

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #66 Dátum: 2010. Június 29. - 09:56:20 »
Olvassa a fórumot más rendvédelmis kolléga is. Remélem az ötletekfelett nem siklik el...  ;)
Persze ez azért nem így megy egészen. Ötlet van a nyomozóknak is. Csak éppen feleslegesen dolgoznak!

A tavasszal beköltözött egy csigányember az élettárával a tanyámba.  A párom a lelkemre kötötte, hogy ne bántsam öket meg hogy hidegvan meg ilyenek és, hogy ne tegyem ki őket. Kimentem megnézni mégis mifélék meg, hogy tudják hogy hányadán állunk és ne érezzék sajátuknak. Két hét ultimátumot kaptak pusztán emberségből. Persze azzal a feltétellel, hogy a szemetet ami keletkezett körülöttük eltakarítják. Egy hét mulva kinéztem hát a szeméthegy csak nőtt, persze nem voltak ott. Felhívtam telefonon mert hát mobilra azért telt nekik, szó szót követett, odáig fajult a beszélgetés, hogy megfenyegetett:" Levágom a fejed te geci !" hangzott a szájából.

Vörösköd le!!!!

Miután a saját tanyámból kizártak !!!!ami ugye teljesen törvényszerű mint a későbbi bírosági döntésből kiderült.
Szóval betörtem a saját tanyámba és kibasztam a szarukat a tanyámból. Ekkor láttam, hogy a százéves tűzhelyemről elvitték az öntöttvas platnit. DE NEM tettem feljelentést!
Aztán a purdék beköltöztek egy  másik közeli tanyában de ott a tulaj nem volt ilyen elnéző mint én! Azonnal rendőrt hívot. Így megtaláltak engem is és felvették a jegyzőkönyvet meg mindjárz utánna jártak hogy az eltulajdonított darab pótolhatatlan de ha találnék is a régiségek között vagy 30-40 ezerbe fájna. Belekerült ez a szakértői vélemény isa jegyzőkönyvbe.

Egy hónapja megjött a bírósági végzés, hogy felmentették a drappokat! Mondván hogy az anyagi kár csekély és mivel első ízben fordul elő így szóbeli megrovásban részesültek!

Hozzá fűzném, hogy pontosan tudom, hogy az eset előtt nemsokkal szabadult a mocskos szarláda és a párja sem volt szent. a tanya tele volt méregdráda kozmetikumokkal és szépségápolási termékekkel. Biztosan vették! CSak nemtudom miből mert hát nekem két állásom van ami után adózok is a párom tanár és mégse futja ilyen holmikra nekünk. De lehet, hogy mi csináljuk rosszul. Ezek a mi zsebünkben is elférnének kifelejövet a DM-ből.

Konzekvencia: Minden cigány meglophat akár 30000 ft-al is ő csak a szerenmcsétlen áldozat az hogy visszaeső le van szarva!
Használhatja az ingatlanodat, kizárhat belőlle mert te csak egy szarházi adófizető Magyar vagy!!!!

UI: Bekaphatja az összes rohadt bíró is! Meg az is aki eltöröltette a halálbüntetést! Talán lenne hely az ilyeneknek akkor.
De ha nem akkor felajánlanám az életfogytosoknak az akasztást cserébe, hogy ne kelljen odabent sínylődniük.
Az ilyen esetekre meg kizárnám az összes tolvaj gecit a segélyezésből. A visszaesőknek meg levágatnám a kezét mint az araboknál.

Spectrum DX7

3del

• Vendég
« Válasz #67 Dátum: 2010. Június 29. - 10:26:10 »
"Egy hónapja megjött a bírósági végzés, hogy felmentették a drappokat! Mondván hogy az anyagi kár csekély és mivel első ízben fordul elő így szóbeli megrovásban részesültek!"

Ez a legnagyobb baj! A magyar "gecit" meg a legkisebb hülyeségért is szétszo...ják!

Mi családunkban is volt ilyen! Azért kellett panelban nevelkednem mert Apám nem tudott építkezni a család telkén! 15 év kellett hozzá!
Apósjelöltem meg 10 évig fizzette a cigánynak a lakást az avason (oda be volt jelentve valami vagyonőrcég) Be is verték a fejét amikor megmert szólalni! 10év után rendeződött
addig övé volt a bérleti jog. Ezekután jött az önkormányzattól levél, hogy már nem jogosúlt rá.

Olvastam múltkor a gábor cigányokról és rávillantott a lényegre: A kátrányosok és a vajonkik egy tőről fakadnak! Oda ez a nagy megértés! Tehát két testvér között örlődün el!

3del

• Vendég
« Válasz #68 Dátum: 2010. Június 29. - 19:06:48 »
Ezt máshová akartam de ide való:

Csodálatos járműparkunk!
A vajonkik azt is elqrták a vaskerbe.
Csak nehogy szembejöjjenek!

A Magyar Honvédség este az egyik nagy világfájdalmam! :'( :'( :'(

Nem elérhető Tettike

• Jedi mester
« Válasz #69 Dátum: 2010. Június 30. - 20:59:01 »

Mi nem vagyunk hülyék, csak szerintem annak néznek!  ::)

T

Sok köcsögöt mer meg kéne qurni!  >:(

T
Az ég a bátraké!

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #70 Dátum: 2010. Július 01. - 06:25:22 »
Szerintem is! De rám még nem hatott a globális felmelegedés ! ;)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Spectrum DX7

3del

• Vendég
« Válasz #71 Dátum: 2010. Július 01. - 19:44:34 »
És a globális felháborodás?
Szerintem csiklandoz!

Nem elérhető Tettike

• Jedi mester
« Válasz #72 Dátum: 2010. Július 01. - 20:02:20 »
Szerintem is! De rám még nem hatott a globális felmelegedés ! ;)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kis vasat tolni beléjük AK-val (ahogy a fater szokta mondani.)!  >:(

T
Az ég a bátraké!

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #73 Dátum: 2010. Július 01. - 20:31:02 »
Jó duma !  ;D ;D ;D
Ha nembánja az öreged asszimilálom az öreged dumáját!!!  ;)

Spectrum DX7

3del

• Vendég
« Válasz #74 Dátum: 2010. Július 06. - 18:42:33 »
pintér személye, szerepe, meg egyáltalán, hogy nincs ott ahova való, mindent megválaszol!
Már aki oda voksolt és most kezd derengeni, hogy ezt elqr(tuk)!
 :-X :-X :-X