A helyzet az,hogy előre épített készletben vettem még múlt évben? Jó régen... Szépen apránként kis segítséggel összeraktam... nem művészet ,de nem akartam elb-ni.. többen is ajánlották a segítségüket.. mint pldul TotoFly aki ennek a graupner tesójával repül és ő javasolta ezzel kezdjem a farepcsis pályafutásomat. És aki végül közel és ráérős is volt :-) Árpi barátom /lsd Sajóörsi tudósítás Árpi Tökölről/ segített összeépíteni.. Már minden a helyén csak a szervók tolórudak beállítása van hátra és repülhet is..
a fesztáv: 1600 mm
repsúly : 1500-1700 g de lehet, hogy ezen túlszaladtam...
mert az extrámra szánt 700KV-s 191 g-os mocit tettem rá.. a gyártó alapnak egy 109g-os mocit ír neki..de azzal csak 1500g-ot húzna trénerben... 60a-es szabályzót.. ezt is az extrámtól vettem át.. és a szervókat nem akartam az extrából kivenni ezért még a télen rendeltem hozzá négy szervót a hk-ról.. ott sem volt olcsó 3e/db .. de "jót"akartam bele rakni.. mindenhová a noname 5-9 gros 3-4 dolcsisakat használom mint habhuszár.. :-)
A gépet Veszprémből vettem egy nagyon kedves modellboltostól 22e ftért,amit két részletben fizethettem ki... főként mert a fuvaromra kellett várni.. :-) TotoFly hozta el nekem Budapestre kamionnal :-D kedvességből... mással nem is repíthetem be csak vele..
profi kezében így repül
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x4RSwdVyzwY[/youtube]