Haladok a géppel, attól, hogy nem irkálok ide. Megpróbálok minnél többet haladni vele és úgy feltenni.
Vettem még egy narancs festéket, kellett hozzá, és már pár réteg van is rajta. Festegettem, feketével is, fényes feketét vettem hozzá, a lököshöz, meg a sárvédőkhöz. Lehet matt-ot kellett volna venni. De ezzel is szép lesz.
Az alvázba már belehelyeztem a motort, vagy másfél hete, azóta volt első menetpróba is! Az első jól sikerült, és le is szedtem róla az akksikat, vevőt, szabit, és el is tettem. Utána jött egy gondolat, hogy így teszteljem még sokáig, ne akkor amikor már a fülke is rajta van, és nehéz lesz javítgatni rajta. Hát ismét összeraktam, de már nem megy. Elindult, de akkor se jól, nem is szabályzott, most meg nem is megy, a szabi villog, amikor adok rá feszültséget. A motor meg csak nyíg. Mintha lemerült volna az akksi, de abba meg van a 7.0 V. Lehet az amper kevés. Vagy nem tudom, ezzel a szabival nem vagyok megelégedve.
Az elektronikák még mindig készülnek bele. Mindig kitalálok valamit, amit még bele akarok tenni.
Alakulgat egész szépen, de még kilátástalan a befejezése, a kevés szabadidő miatt.
Remélem a legközelebbi Talira elkészül