Szia.
Először is, igen, láttam már ezt az F2000-et

Ez ha jól tudom a Wedico féle.
Az első lámpája élethűbb, mert kerek a foncsor, az enyémnek meg kocka. De sebaj, javítható könnyedén.
Meg a másik észrevétel, hogy ennek az első lökhárítóján van alsó toldat. Az igaziakon is van, amelyik nem építőipari.
Mindig is akartam egy F2000-es fülkét, és mielőtt megvettem a Robbe-t nagyon szétnéztem, az összes Rc F2000-et láttam.
Ez a színösszeállítás tetszett a legjobban, narancs-fekete, mindig jól passzol.
A servonautról annyit, hogy láttam már, tudom, hogy a legjobb hangminőséggel és presztízzsel rendelkező márka.
De úgy nem is gondolkoztam el a megvételén, mert nem látom át a termékeit, hogy mi mit is irányít, meg hasonlók.
A másik, meg az ár, hogy 60 darab ezrest nem ér meg egy turbós diesel hang.
Az enyémbe sima egyszerü elektronika van, és ha már először említem, akkor leírom bővebben.
Sok ilyen olcsó (2-10e) hangcuccot kipróbáltam, köztük a conrad-os diesel hangmodul, meg a neten található hangmodult, amit úgy kell megépíteni.
Nyák panel rajz, meg alkatrészeket kellett megvenni és úgy megcsinálni. De ebben édesapám segített, én meg anyagilag támogattam a projekteket.

Végül egy modelles kolléga segített, elkértem tőle egy rajzot. Igen primitív volt számomra, de csak összehoztuk. Ő egy hajóba építette be.
Ennél maradtam. Erről annyit kell tudni, hogy sima szívó diesel hangja van, háát, nem mondani meg, hogy hány hengeres, de elég tűrhető hangzás a többihez képest. Van rajta 3 potméter. Régen csináltuk meg, beállítottuk a legjobbra, és ha jól emlékszem a beállításokra, akkor a 3 potméterrel ezeket lehetett elérni hangzásban : alapjárat, max fordulatszám, és passz

De nagyon állat volt, a fordulatszámot hangzásra be lehetett állítani kb 2500-ra, meg amikor xarrá forogja magát 4-5500-nál

Nah én erre állítottam. Meg az alapjáratot oly jó lassúra.
Most a talira is be akartam tenni a gépbe, de rákötöttem a hangszórót, nem működött valamiért, így azóta ott áll a polcon és a szakemberre vár

A targoncával kapcsolatba meg nagyon helyesen jársz el, régóta beszéllek már egy HK távra

De ügye nem a 9 csatis távot rendelted meg

Misinek olyanja van.
És ne aggódj, hogy picit megnyugodj, a
www.hobbyking.com -en olcsó a szervó, de nem a legolcsóbb.
Úgyhogy nincs elhalasztva semmi

Majd rendelünk valahonnan valahogy

Az eszmecserébe benne vagyok, legalább vezetek egy kicsit Scania-t is

Üdv: DreamsT