Itt a következő.
Ezt szintén már megosztottam veletek de ide is tartozik és hát ha valaki megfogadja épp mint ez előző hozzászólásomban foglaltat, meg kímélheti magát a kellemetlenségtől.
Hy
Ma megint baleset történt....
Leírom, hogy más is okuljon a hibámból....
Kicseréltem a csatlakozókat az akukon, töltön és a szabályzóimon. Aztán a javított ultront akartam beüzemelni.
Bekapcsoltam a rádiót és a gép mellé tettem. Forrasztás közben megfogtam fogóval a csatit és nem vettem észre, hogy egy kicsit megnyomtam, ezért nem ment össze elsőre. Ahogy próbáltam össze erőltetni a gép szárnya padlóig tolta a gázkart. Én ezt nem vettem észre. Mikor megigazítottam a csatit és sikerült összedugni elkezdett a vevő felbútolni. Én közben a rádióért nyúltam de abban a pillanatban már fel is pörgött a motor és már ugrott is a gép. Elkapta a jobb kezem és a párom kedvenc úja végérő lecsapott kb 1 mm-es karikát, és a második ujpercem közepén egy 2 cm hosszú és 5mm mély vágást ejtett. Plussz hab a tortára a gyűrűs ujjam körmére akkorát vágott, hogy az kereszbe bevérzett....
Ekközben a szemeim kocsányokra ugrottak mint a silek szemei....
Már megint megtanultam egy leckét.....
Még jó, hogy nem egy robbanó motoros gép volt mert az biztos felszeletelt volna pörköltnek.....
Tanulság:
NE Tedd a távirányítót a gép közelébe ha babrálsz vele....
Öröm az ürömben: hogy megint megtanultam egyujjal gépelni