hali
KARDÁN HOLTJÁTÉK:
nekem is van holtjátéka, vagy 5-10mm-t lötyög, de nem okozott semmilyen problémát.
FIRST CLASS MAIL:
Asszem korai volt elkiabálnom a USPS First Class MAil-es pozitív tapasztalatomat, mert úgy néz ki, hogy megvan az első rossz is.
Nov. 23-án rendeltem meg jó áron 4db Platinum teló szettet, de a mai napig nem jött meg, míg a csapágyszett 6 nap alatt itt volt, szóval úgy érzem ez már felejtős

7500Ft kuka.
Bosszantó, mert bosszantó!
Ettől eltekintve várok még szállítmányt, egy csúszókuplung szettet és egy stabilizátor szettet is, mert jó áron sikerült ezeket is megcsípnem, de ha ezek sem érnek ide, akkor viszont örökre leteszek a First Class-os rendelési formáról az tutkó.
3S AKKU:
Én eddig 3szor mentem a a 3 cellával, még nem néztem mennyire ette meg a kopó részeket, egyelőre úgy tűnik nem vészesen, igyekszem vigyázni rá olyankor, nem húzok hirtelen full gázt és nem fékezek hirtelen, csak fokozatosan, bízva abban, hogy így nem akkora terhelést, csak fokozatosan, bár tavasszal pályán tuti nem fogom megállni, hogy ne húzzam csumára.
Track: Mik koptak jelentősebben nálad a kocsiban a 3S használatából adódóan? Mit érdemes átnéznem?
üdv, Gergő