Szerző Téma: TRAXXAS Slash 4x4  (Megtekintve 53019 alkalommal)

track

• Vendég
Re:TRAXXAS Slash 4x4
« Válasz #360 Dátum: 2010. December 08. - 13:25:30 »
igen, csak ezzel nem mész semmire !!! mivel nem ez a része megy tönkre, hanem a kerék kihajtásnál a műanyag törik szét vagy a kereszt repül el belőle, úgy,h ne találd meg... vagy kompletten veszed vagy sztem felesleges. nekem a 4-es full szett volt kb 6e pénz postával.

track

• Vendég
« Válasz #361 Dátum: 2010. December 08. - 15:11:23 »

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
« Válasz #362 Dátum: 2010. December 08. - 16:36:59 »
A kis kínaiak beújjítottak :D 160$ RTR BL

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14908

Láttam.. az árán kívül semmi meggyőzőt nem láttam a képeken.. úgy láttam vasból van :-)

Nem elérhető ToTo1981

• Kamikáze
  • **
« Válasz #363 Dátum: 2010. December 08. - 16:57:50 »
én is épp tegnap láttam a Hobbyking-nél ezeket, hát megvárok pár kommentet alatta, hogy miket írnak, bár ahhoz nem elég olcsó, hogy azonnal rendeljek párat és a minősége sem tűnik olyan hűdefaszának.

Track:
természetesen kompletten gondoltam én is csak melóztam és gyorsan bedobtam egy linket, ahol egy része van, szal értelek az a lényeg.
Te honnan rendelted 6-ért?
Traxxas Slash 4x4 VXL - Jerry Whelchel edition

track

• Vendég
« Válasz #364 Dátum: 2010. December 08. - 17:25:16 »
ebay dollarhobby felhasztól és tán ittvolt 4 nap alatt!

Nem elérhető ToTo1981

• Kamikáze
  • **
« Válasz #365 Dátum: 2010. December 08. - 18:55:24 »
hip hip hurrá!

megjött a platinum lengéscsillapító szettem, amit nov. 24-én rendeltem! :):):):):):)

kicsit sokáig tartott, de megérte, jóval masszívabbnak néz ki, mint a gyári, és a súlya is több

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #366 Dátum: 2010. December 11. - 15:10:57 »
Tarck!

Segíts!!!! Most próbálom összehozni az új rádiót /csilli villi kijelzős mint a tiéd/, nagy nehézségek árán :-) összeblindeltem a vevőt és a távot.. de a nyűves 1 csatorna.. meg sem mozgatja a szervót.. halvány jele sincs a működésnek. Egyszerűen nem megy.. a gáz fék hátra faszán műxik.. csak a kormányom nem megy..

track

• Vendég
« Válasz #367 Dátum: 2010. December 11. - 18:41:05 »
hááát... oszt azmeg hogyan ?! nincs hideg nekie ? met nekem ugyanezt produkálta, és kidobtam belőle a gyári traxxas-t, és megy... most egy sima van benne és fain. proba

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #368 Dátum: 2010. December 11. - 20:22:50 »
hááát... oszt azmeg hogyan ?! nincs hideg nekie ? met nekem ugyanezt produkálta, és kidobtam belőle a gyári traxxas-t, és megy... most egy sima van benne és fain. proba

Közben míg írtam neked bele jutott az eszembe, hogy kipróbáljam egy másik szervóval... az ment.. aztán step by step..  végül kiderült, hogy a világításomhoz használt Y kábel a hidegben nem bírja a hajtogatást és eltört!---  jahh igen nekem van irány jelző villogás is :-D de minek.. :-)  jójó ilyenem volt...

Szal csapattam egy nagyot a hóban.. de ennek mindíg az a vége, hogy a hátramenetem elmegy.....  és csak úgy jön vissza.. ha a szabi bekapcsolt állapotánál az akksit széthúzom... majd össze.. bekapcs.. és minden oké,amíg az akksi nem kezd merülni..

track

• Vendég
« Válasz #369 Dátum: 2010. December 11. - 21:31:11 »
nekem az egyik gátlóm fosta el magát... hogy őszinte legyek,nemtudom,h mit fogok vele kezdeni...

Nem elérhető ToTo1981

• Kamikáze
  • **
« Válasz #370 Dátum: 2010. December 12. - 09:06:58 »
én ilyen hidegben nem is szívesen használom, ha fogom is akkor is csak a drift kerék szettel, már ha kész lesz, remélhetőleg ma. majd teszek fel képeket is.

Amúgy télire vettem egy szimulátor távirányítót, meg 4 szoftvert és most azzal élvezkedem, igaz repülős, helis, de jó is az a meleg szobában.

Nem elérhető ToTo1981

• Kamikáze
  • **
« Válasz #371 Dátum: 2010. December 12. - 14:46:52 »
Drift kerék házilag!

Hozzávalók:
-2db 110mm szabványú PVC cső összekötő
-1 fémfűrész
-1 satu
-1 reszelő
-1 szigszalag

Az összekötő csövet kettévágni, majd levágni a kiugrásoknál, így egy pont keréknyi széles PVC csövet kapunk, ami kicsit lötyög a keréken. Az elfűrészelt széleken a sorját leszedjük reszelővel, majd a belsejét 1-4 körben betekerjü szigetelőszalaggal, hogy felhelyezéskor szoruljon a keréken.
Én annyival spékeltem még meg, hogy a szigszalagra rátekertem 2 réteg hokiütőkre kapható tapadós izét, ami kb olyan mint a leukoplaszt, így még véletlenül sem fog elforogni a keréken a PVC.

A képet az RcPilot.hu tárolja.

Jó étvágyat kívánok hozzá! :):)

track

• Vendég
« Válasz #372 Dátum: 2010. December 12. - 14:56:00 »
hmm fincsííí ! megcsinálom a gátlót és már megyek is venni csövet ho!

Nem elérhető ToTo1981

• Kamikáze
  • **
« Válasz #373 Dátum: 2010. December 12. - 18:12:25 »
annyi kiegészítés a drift kerékhez, hogy lehet kapni cső lezáró véget is, ami szintén jó lehet minden változtatás nélkül, a 4 kép közül a jobb alsó az, és van szürkében is
http://www.baudocu.hu/11/product/58/92/88/th589288.png

annyi,hogy az tényleg nagyon rászorul, szóval azt rá kell feszegetni, atomstabil és zárt a vége, ami jól jöhet, ha padkának csapódik az autó.

Én azért döntöttem a sima összekötő nélkül, mert Praktikerben próbáláskor úgy véltem, hogy túl szoros rá a lezáró, és az összekötő, ami csak kicsit lötyög, azon én tudok szűkíteni, annyit amennyit én akarok.

csab1hd1

• Vendég
« Válasz #374 Dátum: 2010. December 12. - 19:04:54 »
Itt van egy leírás hátha segít akinek a szervója beszart!
http://www.traxxas.com/support/Throttle-works-theres-no-steering