Pintyőke!
Nekem is megjött a rádióm, összedugtam a most épülő
Tundrával és szuperül működik. Szenzációs ez a rádió és ennyi
pénzért, rendeltem rögtön vevőket is hozzá.
szervót az 1-be a szabit a 2 be dugtam és működik mindenféle hangolás nélkül.
Szia!
Örülök, hogy tetszik.. én a hét elején üzemeltem be.. közben haldoklik az elektronikám az autóban és nem tudom az okát.
Sikerült egy jó havasat autóznom. Új táv jól műxik. Nekem endpointot kellet állítanom és expot a gázra.. így nem hülyül meg a szabályzóm.. egyenlőre lekopogom igen jól műxik.. a szervóm viszont valamilyen érthetetlen oknál fogva nem működik. Illetve amikor szétszedem kíválóan tekeredik... össszerakom.. megy... kikapcsolom állni hagyom... másnap nem megy... szétszed összerak ismét megy... áll bekepcs megint nem megy.. ugye ennek nem lehet köze a 0 celsius körüli tároláshoz?
Én nem rendeltem plusz vevőt a rádióhoz, mert reménykedtem benne, hogy a meglévő 6USD-s GT-2 vevőkkel majd kommunikál... és igazam lett.. :-)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10625Szal, most fasza távom van.... és szarakodik az autó... pedig kapott új csapágyakat.. új kuplugot.. finom zsírt.. tisztogatást... erre nem engedi összekoszolni magát... 10 darab ezresért+ posta akarnak gyári szervót adni hozzá
Zoli, ha esetleg lesz ismét valami "olcsóbb" általad összeépített "pajero vagy szerűséged".. tudod,amik a polcon és a szőnyegeden működtek.. mielőtt feltennéd írj légyszi egy pü.-t

köszi előre is.