We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Úgy láttam nem igyekszik senki... ezért előrukkoltam egy könnyen felülmúlható projekttel... nagy sunyiban bizti készülnek más ötletesebb szörnyek. jó lenne már látni őket. van ám nekem is b. tervem. :-)
AZ autóizémA kókányolás menete:Szétszedtem az autót.. kiszedtem belőle az elektronikát a gyári motorokat.. belefaragtam egy 9g-os szervót a gyári motoros kormányzás helyére. Kivágtak a "difiházat..előtte kiürítettem.. hogy az impeller hengere lejebb kerülhessen. Kivágtam a kasztnit és beleragacsoltam takonypisztollyal az impellerházat. Végül megtartottam a gyári kasztnit... Nem oly egyedi így mint szerettem volna... de szebb :-) Ami hátra van még .. repülős szabi behelyezése.. az akksi helye a képeken láthatóan már meg van.. a szabi a kasztni belsejére lesz erősítve és a vevő is. A kormány mozgató mechanizmus és a szervókat érintkezése energianyelő megoldás... és van máér ötletem, hogyan finomítsem..de ha 1-2 percig működik így is.. már jó :-) HA a kasztni hosszabb lenne még kapott volna szárnyat is :-D
Tudod a B variációóóóóóóóóóó
Biztos nagyon tutidolog
Idézetet írta: gzax - 2010. Október 23. - 19:58:46kiudja még a végén lehethogy nem is autó lesz belőle hanem egy csupának a futóműve ami egybe van építve a hajtóművel.... Megfordult a fejemben,de ma meglett tartva a gurulópróba... aszfalton felgyorsul akár 5 km/h ra is :-) harmat gyenge :-) de megy.. :-)
kiudja még a végén lehethogy nem is autó lesz belőle hanem egy csupának a futóműve ami egybe van építve a hajtóművel....
Nekem is tetszik! Hmmm, megszeretném kérdezni versenyen kívül Én is indulhatok?
Tőlem....De hova akarsz menni? !?!?!?!?
BKMivel indulsz versenyen belül?