Úgy láttam nem igyekszik senki... ezért előrukkoltam egy könnyen felülmúlható projekttel... nagy sunyiban bizti készülnek más ötletesebb szörnyek. jó lenne már látni őket. van ám nekem is b. tervem. :-)
AZ autóizémA kókányolás menete:Szétszedtem az autót.. kiszedtem belőle az elektronikát a gyári motorokat.. belefaragtam egy 9g-os szervót a gyári motoros kormányzás helyére. Kivágtak a "difiházat..előtte kiürítettem.. hogy az impeller hengere lejebb kerülhessen. Kivágtam a kasztnit és beleragacsoltam takonypisztollyal az impellerházat. Végül megtartottam a gyári kasztnit... Nem oly egyedi így mint szerettem volna... de szebb :-) Ami hátra van még .. repülős szabi behelyezése.. az akksi helye a képeken láthatóan már meg van.. a szabi a kasztni belsejére lesz erősítve és a vevő is. A kormány mozgató mechanizmus és a szervókat érintkezése energianyelő megoldás... és van máér ötletem, hogyan finomítsem..de ha 1-2 percig működik így is.. már jó :-) HA a kasztni hosszabb lenne még kapott volna szárnyat is :-D
Tudod a B variációóóóóóóóóóó
Biztos nagyon tutidolog
Idézetet írta: gzax - 2010. Október 23. - 19:58:46kiudja még a végén lehethogy nem is autó lesz belőle hanem egy csupának a futóműve ami egybe van építve a hajtóművel.... Megfordult a fejemben,de ma meglett tartva a gurulópróba... aszfalton felgyorsul akár 5 km/h ra is :-) harmat gyenge :-) de megy.. :-)
kiudja még a végén lehethogy nem is autó lesz belőle hanem egy csupának a futóműve ami egybe van építve a hajtóművel....
Nekem is tetszik! Hmmm, megszeretném kérdezni versenyen kívül Én is indulhatok?
Tőlem....De hova akarsz menni? !?!?!?!?
BKMivel indulsz versenyen belül?