Szerző Téma: Ajándék sorsolás 2011 December!  (Megtekintve 15441 alkalommal)

eduardo

• Vendég
Re:Ajándék sorsolás 2011 December!
« Válasz #150 Dátum: 2011. December 30. - 21:25:31 »
Dehogy!!! ::)

A csomag kibontásakor lesz a meglepi! ;D
Tréfi törp jutott eszembe :D

Nem elérhető pittyu2

• Jedi mester
« Válasz #151 Dátum: 2011. December 30. - 21:35:13 »
Lépfene kór, enyhén felhősítve. 8) 8)

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #152 Dátum: 2011. December 30. - 23:11:02 »
Lépfene kór, enyhén felhősítve. 8) 8)

Gyerekek haladunk a kórra!  ;D ;D ;Dl
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #153 Dátum: 2012. Január 04. - 19:25:44 »
Sziasztok!

Még mindig van olyan nyertes, aki még nem jelentkezett a nyereményéért!  :o
Annak ellenére sem hogy küldtem privátot neki.   ::)
Akinek személyesen most vagy a közel jövőben nem tudom átadni a nyereményét az jelezze és küldje el a címét!

Sziasztok!

Gratulálok ismételten a nyerteseknek!  ;)
A nyereményeitekért nálam lehet jelentkezni.  ;D

Sziasztok!

Ezúton szeretnék gratulálni a nyerteseknek és a nagyon, nagyon szerencséseknek!

Extra 260 repülőgép szett (Modell Hungária)      -                         eduardo

Dupla fedeles repülőgép szett (Modell Hungária)      -                                                     bleriot

RC repülő modell építőkészlet (Q-sky Modell)      -      -                                           Tapsi

1db Epp extra 300 800mm (Styroman)      -      -                                                   Tapsika

1db BL motor (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)      -                                            fbrungel

1db Ubec szabályzó (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                                     szitkó

5800mAh 7,4V Akkupack (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                             pittyu2

Kingston 4GB pendrive (BCB computer)      -      -                                                 smithbandi

Kingston 2GB SD memória kártya (BCB computer)      -      -                                           HC

Kéz- és táv. melegítő/védő (Sárkányellátó)      -      -                                                       vadász

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   Drift autóba Motor (Sylka modellsport)     Tettike

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)+5000Ft-os RC-rulez vásárlási utalvány(RC-rulez) krisz-O

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                        maci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)               hunyorlaci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                  kordaz

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                 gandalf

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        DremsT

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        devilart

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        pintyőke

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                         RCportál

Megragadom az alkalmat, hogy ismételten megköszönjem a Borsodi RC Modell Fórum csapata nevében a támogatóknak az eddigi támogatást és a most felajánlott ajándékokat!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

0670/325-6476

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #154 Dátum: 2012. Január 06. - 17:37:49 »

A Borsodi RC Modell Fórum csapata
és a szerencsés nyertesek nevében köszönjük a Fórumon hirdető kereskedőknek, gyártóknak az eddigi támogatást és azt hogy az idei Karácsonyt is boldogabbá, szebbé tették az általuk felajánlott értékes nyereményekkel!

Köszönjük!

Boldog Új Évet Kívánunk nekik!

0670/325-6476

Nem elérhető Tettike

• Jedi mester
« Válasz #155 Dátum: 2012. Január 08. - 11:45:41 »
Hy!

Köszönöm mindenkinek az ajándékokat, megkaptam, nagyon sirály lett a karácsonyom!  ;D

T
Az ég a bátraké!

eduardo

• Vendég
« Válasz #156 Dátum: 2012. Január 08. - 12:54:54 »
Köszönöm szépen még1x én is megkaptam a gondosan becsomagolt csomagot ;)
Képeket tettem, és teszek fel... nyitottam neki egy topikot!

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #157 Dátum: 2012. Január 09. - 11:03:48 »
Sziasztok!

Még mindig van olyan nyertes, aki még nem jelentkezett a nyereményéért!  :o
Annak ellenére sem hogy küldtem privátot neki.   ::)
Akinek személyesen most vagy a közel jövőben nem tudom átadni a nyereményét az jelezze és küldje el a címét!

Sziasztok!

Gratulálok ismételten a nyerteseknek!  ;)
A nyereményeitekért nálam lehet jelentkezni.  ;D

Sziasztok!

Ezúton szeretnék gratulálni a nyerteseknek és a nagyon, nagyon szerencséseknek!

Extra 260 repülőgép szett (Modell Hungária)      -                         eduardo

Dupla fedeles repülőgép szett (Modell Hungária)      -                                                     bleriot

RC repülő modell építőkészlet (Q-sky Modell)      -      -                                           Tapsi

1db Epp extra 300 800mm (Styroman)      -      -                                                   Tapsika

1db BL motor (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)      -                                            fbrungel

1db Ubec szabályzó (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                                     szitkó

5800mAh 7,4V Akkupack (Toys'Port)   +   1db hajócsavar (Toys'Port)       -                             pittyu2

Kingston 4GB pendrive (BCB computer)      -      -                                                 smithbandi

Kingston 2GB SD memória kártya (BCB computer)      -      -                                           HC

Kéz- és táv. melegítő/védő (Sárkányellátó)      -      -                                                       vadász

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   Drift autóba Motor (Sylka modellsport)     Tettike

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)+5000Ft-os RC-rulez vásárlási utalvány(RC-rulez) krisz-O

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                        maci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)               hunyorlaci

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                  kordaz

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)   +   tűzijáték (Firebird-pyrotech)                 gandalf

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        DremsT

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        devilart

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                        pintyőke

CD-tok (Rcpilot)   +   Szilikon olaj (Modellfutár)      -                                                         RCportál

Megragadom az alkalmat, hogy ismételten megköszönjem a Borsodi RC Modell Fórum csapata nevében a támogatóknak az eddigi támogatást és a most felajánlott ajándékokat!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

0670/325-6476

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
  • Lakhely:Kengyel
« Válasz #158 Dátum: 2012. Január 09. - 18:07:26 »
Sziasztok!
Köszönöm a csomagot megkaptam!
Üdv:Vadász
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #159 Dátum: 2012. Január 11. - 18:44:44 »
Sziasztok!

A Tűzijátékot felajánló Firebird Pyrotech képviselője jelezte felém, sajnálatos módon
a nyertesek valószínűleg már csak szilveszter után fogják megkapni a tűzijátékot.
Ezért mindenkitől elnézést kér és egy kis aprósággal kárpótolni fogja őket.

Üdv.: BK

Még mindig van olyan nyertes, aki még nem jelentkezett a nyereményéért!   :o
Annak ellenére sem, hogy küldtem privátot neki.  ::)
Aki a hétvégén a Tiszaújvárosi terem autózáson is áttudja venni az jelezze.  ;)

Köszönöm!  ;)
0670/325-6476

Tapsi

• Vendég
« Válasz #160 Dátum: 2012. Január 11. - 20:41:03 »
Én jelzem, hogy át tudom venni szombaton. ;D

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #161 Dátum: 2012. Január 11. - 22:37:59 »
Én jelzem, hogy át tudom venni szombaton. ;D

Ok, rendben!  ;)
Köszönöm.  ;D
0670/325-6476

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #162 Dátum: 2012. Január 12. - 10:11:06 »

Sziasztok!

Még mindig van olyan nyertes, aki még nem kapta meg a nyereményét!  :o

0670/325-6476

Nem elérhető gandalf68

• Jedi
« Válasz #163 Dátum: 2012. Január 12. - 15:10:34 »
Tudod! Mi megbeszéltük PÜ-ben!
A kezdő is le tud szállni a géppel, de a profinak egyben is marad!

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #164 Dátum: 2012. Január 12. - 17:49:13 »
Tudod! Mi megbeszéltük PÜ-ben!

Ez így van!  ;)
0670/325-6476