Szia HC !
Köszönöm szépen , hogy foglalkozol velem.Jó képeket raktál fel.Egyenlőre amatőr szinten vagyok ilyen spéci utántöltő csatlakozásom nincs.
Helyette a karbiról lehúzom a csövet és ott töltöm a tankot.....végeredmény ugyanaz csak az egyik cigány módszer a másik meg elegáns.....
Ez a buborékmentes szűrő nekem is megtetszett és már vagy 2 hete meg is rendeltem a hobbykinről.....volt vagy 500 forint.....préselt réz gyöngy szűrő...
sok helyen használják az iparban a folyadékok és a gázok szeparálására.....
Amit írtál nekem az minden stimmel kivéve talán ezt
"..... ha a szályával lefelé fordítod és a hümér előre tud esni (ekkor könyen beakadhat a többi csőbe)! Meg kell állnia fent!...."
Én direkt puha lágy csövet kerestem amivel előre tud esni......vagy nem értem.....ha zuhanva repülök pár másodpercet és megáll fent a hümér ( ahol most levegő van ) , akkor honnan fog üzemanyagot szívni a motor ?
Vagy egy a buborékmentes szűrő annyira profi , hogy nem enged be semennyi levegőt sem ? Mert ez esetben meg vákuum lesz az üzemanyag csövemben és ezért áll le.....
Mondjuk eddig a klasszikus átfúrt bevágott végű tanksúlyokkal próbálkoztam.....azok meg mondent felszívnak.....még azoxigént is
HC ! Homályosíts fel kérlek mert tapasztalatlan zöldfülű vagyok még ebben a tank építésben.