Szerző Téma: ULTRON  (Megtekintve 5038 alkalommal)

Nem elérhető czira

• Jedi
Re:ULTRON
« Válasz #45 Dátum: 2012. Január 06. - 19:40:22 »
A távot meg tudod venni olcsóbban is, ha kell megadom a srác elérhetőségét, 27-ért adja. (Gondolom a dollár miatt növelte az árát, én még 24-ért vettem) De tudok egy kínai linket is, ahol $38-ért van, valahogy csak megoldod a rendelést, egyszer már rendeltetek kínából :) Mindennel együtt kijön majdnem a feléből...
Aksiból meg miért nem forrasztasz össze 3 cellát? 120g, nem a legkevesebb, de legalább olcsó ;) És nagyobb a kapacitás is.

tav     18g  33900ft x 1   http://www.sarkanyellato.hu/termek/flysky-fs-th9x-turnigy-9x-imax-9x-2-4ghz-9-csat-taviranyito
Nem epp occo, legfeljebb egy honapig szarazkenyer es viz. :)
TRF (Fijon) 416 MDF, TRF 416WE, Tamiya TB-03, Tamiya DF-03

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #46 Dátum: 2012. Január 06. - 19:53:36 »
czira: Ha uzleben veszem van hova menni reklamalni, ha netan ugy adodik. Raadasul ha en es a hozzam hasonlok mind kinabol meg keztol vasarolnanak, akkor nem lenne egy modell uzlet sem az orszagban. Az senkinek sem lenne jo. A kenyelemrol pedig ne is beszeljunk.

Nah, bekukkantottam a pres ala, hogy felprobaljam az uj alkatreszt. Alakul mit az a bizonyos puposgyerek.

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #47 Dátum: 2012. Január 06. - 20:24:19 »
Ez szép és jó, de sajnos nekem most sincs egy üzlet sem ahova bemehetnék. És hidd el hogy nem a kínai rendelések tették tönkre a miskolci boltokat. Na mind1 ebbe ne menjünk bele mert van sok pro és kontra, én csak ajánlottam, nekem számítana az 10-15eFt, de te tudod...
Egyébként a repcsihez én is itthon akarom megvenni az elektronikát, de majd még meglátjuk. Úgy számoltam kb. 12eFt-ból kijönne, egyébként én is a Sárkányellátót néztem, egész jók árban, szólj mielőtt rendelsz ;)

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #48 Dátum: 2012. Január 06. - 21:07:42 »
Inkabb nyomassad a kepeket, hogy hol tartassz!
Szegyen szemedre, en hamarabb fogok repulni mint te, pedig meg taviranyitom sincs. :)

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #49 Dátum: 2012. Január 06. - 21:20:41 »
Én már repkedek pár hete :P Igaz csak szimulátorral, de ilyen időben úgyse lehet másképp. Az a baj 3 hónapos gyerek mellet nehéz haladni a hobbival ;) De hétvégén remélem sikerül legalább a habot kivágni! Majd lehet megnézem már végre élőben a te géped!

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #50 Dátum: 2012. Január 06. - 22:21:46 »
Mar alig varom a kepeket, es fel ne mereszelj jonni szimulator nelkul! :)

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #51 Dátum: 2012. Január 07. - 19:30:19 »
A szarny beragasztas elott:

Beragasztva:

Haat, nem lesz eppen szepsegdijas, de mint elottem szoltak, az a lenyeg hogy repuljon.

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #52 Dátum: 2012. Január 07. - 21:10:24 »
A vizszintes vezersikot es a szarnyakat is egyforman alatamasztottam. Remelhetoleg ebben az allapotban fog megkotni a ragaszto, es nem lesz tul kajla.

eduardo

• Vendég
« Válasz #53 Dátum: 2012. Január 08. - 09:08:44 »
A zsanérok miből vannak?...
Én is pépen ott járok.... ;D

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #54 Dátum: 2012. Január 08. - 09:15:34 »
Nem lesz szépségdíjas?? Szerintem k*rva jól néz ki! Tök szépek a vágások, látnád az enyémet... Le sem merem fényképezni :D Lehet újra kellene kezdenem  :-\
De a képeket látva egy kérdés felmerült bennem. A szárnyakba hogy fogod berakni a szervókat? Bár alulról nem látom, de kivágtad előre a belső bordákat, hogy a vezetéket el lehessen vinni benne?

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #55 Dátum: 2012. Január 08. - 14:57:01 »
A zsanerok celluxbol vannak. :)
Es termeszetesen meg van a kivagas a szervokabel elvezetesehez. Ha a vagas nem sikerul tul szepre, meghuzod 240-es papirral es maris szep lesz.

A dekoracioval viszont ovatosan kellesz banni. A vizszintest alulrol teljesen, felulrol csak reszben beboritottam ontapival. Nehezebb lett mint a magassagi, pedig kevesebb benne a fa es a depron is.

Nem elérhető TEK

• Padawan
« Válasz #56 Dátum: 2012. Január 12. - 22:55:06 »
Nah, megvettem a kellekeket, lassan nekiallhatok bedrotozni.

A taviranyitot rakotottem a hangkartyara, es nagynehezen beizzitottam a fonixet. Bele kellesz csavarnom par orat, mert kulomben nem lesz hosszu eletu az ultron.

Nem elérhető sterby

• Jedi
« Válasz #57 Dátum: 2012. Január 13. - 09:05:05 »
100 óra alatt ne is próbáld meg reptetni, max. ha van valaki melletted trénerkábellel.
Az én első repülésem nem tartott tovább 15 másodpercnél (orrkúp 10 centi mélyre fúrta magát), a következő próbát csak kb. 140 órányi RealFlight után vállaltam be, de még így is kezem lábam remegett 4 perc iskolakör után.
Kíváncsi vagyok az első repülésed hogyan sikerül ;D

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #58 Dátum: 2012. Január 13. - 13:54:29 »
Én meg pont fordítva voltam....
Már egy éve repültem amikor kíváncsiságból kipróbáltam egy szimut.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ez a követendő példa....
Te aki már hasított modellel még ha csak autóval is azt ár nem éri meglepetésként az ha szembe jön a modell akkor nem ugyanaz a felállás mint amikor távolodik...

Szal egy jó kezdőgéppel simán lehet sikerélményhez jutni.
Mondjuk ez az ultron nem kifejezetten kezdőknek való első repüléshez.
Mindazonáltal nagyon jól vezethető...

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #59 Dátum: 2012. Január 13. - 16:00:56 »
Az autós résszel nem értek egyet :)
Én is pár éve (TEK-kel szinte együtt kezdtük) nyomom az autózást, de engem ez a pultos táv nagyon megzavar. Múlt hétvégén kipróbáltam az autót vele... hát egy első alvázelem bánta :D
Egyébként fura, hogy nekem pl. az autónál sosem okozott gondot (még az elején sem) ha szembe jött a kocsi, viszont a pultus repülőszimulátornál is problémás volt. Így jó pár óra szimulátor után már nem jellemző hogy megzavar az irány, de sajnos még előfordul. A szimulátor egyébként már jól megy, de emiatt én még nem merek repülni igazival, marad egyenlőre a gyakorlás.