Szerző Téma: UPC-t ?  (Megtekintve 805 alkalommal)

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
UPC-t ?
« Dátum: 2014. Január 08. - 18:06:08 »
Üdv mindenkinek.

A választás problémájával küzdök, ugyanis kitelt a becsülete a TV,Internet szolgáltatónknak.
Váltanék szolgáltatót de a másik akit ismerek az sem sokkal korrektebb.
A harmadik ami elérhető ezen a tájon a UPC. Az áruk korrektnek tűnik. De milyen a  szolgáltatásuk !!!???

A kérésem az lenne ha valaki használ ilyet legyen szíves megosztani velem a tapasztalatait mind a Televízió mind az internet tekintetében.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Re:UPC-t ?
« Válasz #1 Dátum: 2014. Január 08. - 18:32:12 »
Szia gzax!

Nekün Inviteles a net és a Tv.  :-[
Nem panaszkodhatom rá... ::)
UPC meg nem ismerem. :-\
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #2 Dátum: 2014. Január 08. - 18:50:12 »
Szia Attis

Köszönöm a válaszod.

Nem tudom, hogy az Inviteles tv+net elérhető e erre felénk.
De utána nézek annak is.

Spectrum DX7

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #3 Dátum: 2014. Január 10. - 06:35:07 »
Nem használ senki UPC szolgáltatást !!!???  :o

Spectrum DX7

Nem elérhető sterby

• Jedi
« Válasz #4 Dátum: 2014. Január 10. - 11:50:17 »
UPC-ről annyit, hogy kriminális a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat is. Legalábbis mifelénk. Az adás nézhetetlen volt, másodpercenként bomlott fel a kép, szervíz nem csinált semmit, ügyfélszolgálat a vállát vonogatta. Mivel az internetet is ők adták ezért erről is tudok mondani pár szót. Céges internetszolgáltatásnál rendszeresen szakadt a kapcsolat, tartós jelkiesés után két nappal voltak hajlandóak idetolni a képüket hogy megnézzék mi a baj, persze eddig nincs banki utalás, nincs e-mail, cég halott.
Tv-t próbáltam a T-home műholdast, de vastagabb felhőzetnél akadozik a vétel. Ahhoz hogy a NatGeo-t és két filmes/sorozatos csatornát nézzek pedig drága.
Egyenlőre internet Telekomtól jön, tv-hez pedig felraktam egy antennát és a mindigtv extrát fizettem elő. Sok tv-t úgyse nézek, internettel pedig nincs baj.
Paks környékén fogalmam nincs mi a helyzet a szolgáltatókkal, de egyenlőre a telekom és mindigtv azonnal ugrott ha probléma volt.
UPC soha többet nem lesz, annyi biztos.

Nem elérhető Zsopy

• Padawan
« Válasz #5 Dátum: 2014. Január 10. - 14:37:14 »
Szia!

8-éve használunk upc. Nekünk nincs internet csak tv (műholdon nem tudják) viszont nagyon meg vagyok elégedve vele.

Indok: Sok nézhető csatorna,jó minőségben.
           elfogadható ár.
           gyerekeknek sok mese csatorna
           a plusz tv-hez kell másik beltéri igaz, de havi 500-ft a bérlete és mindenki azt néz amit akar( ehez kell két csatornás fej)de azt a szerelő tudja.
           nálunk a szerelő is korrekt (osztálytársam volt általános isibe)
Hiba:  Ha nagy vihar van az űrben elmegy egy kicsit a kép(kockásodik)

Röviden ennyit tudok elmondani,,kérem kapcsolja ki" ;D ;D

Nem elérhető csancsi

• Jedi
    • Best-Autórent
« Válasz #6 Dátum: 2014. Január 10. - 16:42:42 »

nálunk a szerelő is korrekt (osztálytársam volt általános isibe)

Nagyon öregszik ez a Zsopy!

Pesten én is úpécézek, tv+internet+vezetékes telefon. Még nem volt okom panaszra, pedig sok éve használom.
20/943-6455

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #7 Dátum: 2014. Január 10. - 17:37:21 »
Urak

Köszönöm a hozzászólást mindenkinek.
Mivel nem egyöntetû a vélemény és úgy látom, hogy a szolgáltató hozzá állásától is nagyban függ a dolog, azt hiszem, hogy végig járom a falut és bekopogtatok oda ahol ilyet látok és kikérem a véleményüke.

A digitális szolgáltatásnál sajnos elengedhetetlen a több setupbox. Vagy a Tv-be a dekóder kártya...
Ez a többi szolgáltatónál is így van.

Még egyszer köszönöm mindenkinek az infót.

Spectrum DX7

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #8 Dátum: 2014. Január 10. - 20:01:14 »
Szia gzax!

Az biztos nagyon nehéz az igényeket össze egyeztetni a szolgáltató álltal kináltakkal...  ::)
De, bízom benne megtalálod a számodra megfelelőt!  ;)
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #9 Dátum: 2014. Január 10. - 21:16:52 »
UPC-vel nekünk is sok negatív tapasztalatunk van. A TV rész még ok, azzal nem volt gond, de az internet meg a telefon... Sokszor kimaradt, ha nem volt internet, a telefon is elment, hiába hívtuk nehezen jöttek ki, akkor sem csináltak semmit.
3éve digizünk (vezetékes, nem tányéros), minden probléma nélkül, azóta egyszer sem volt internet kimaradásunk.
TRF (Fijon) 416 MDF, TRF 416WE, Tamiya TB-03, Tamiya DF-03

Nem elérhető szarkazdr

• Jedi
« Válasz #10 Dátum: 2014. Január 11. - 04:49:30 »
UPC- m volt hosszú évekig.   De immár méghosszabb éve nincs !!!!  Ezzel azt hiszem mindent elárultam .... !!!!

A fentebb hozzászólók által leírtak nekem szinte mind előfordultak anno...   :(((    A felhasználó, ill. előfizető - régi előfizető (!) - megtartására irányuló " árpolitikájukat " akkor sem értettem.  Most meg már régóta  nem érdekel.... Persze nem ez az egyetlen "szolgáltató "    aki  " érdekesen szolgáltat ".....

Zárójelben jegyzem meg, /digim van nekem is tel+ net /   Tényleg jó a net .. / kop, kop,   ... /   De a telefon időnkét a 30 s évek gramofon hangját idézi, néha azt hiszem a fater a tengerentúlról beszél... ilyenkor telefon lerak, visszahív és csodák csodája már jó (???)  nem igazán értem a dolgot  :(   .  Lehet az NSz ÉÉÉ  áll itt is a dolgok mögött már  ... hmm  ,... no comment.

Az internet évek alatt egy két alkalommal akadozott ill. állt meg legutóbb, a digitális átálláskor vmelyik "szakember" elvágta a drótot... egész 2 napig nem volt net ...de aztán találtam egy régi tel. számot, ami itthon csörög / Miskolc/ és nem BP-en ...( rgrgrgrrrr :(( )    és az igazi szakember 20 perc alatt kint volt (!!!)   , és másik 20 perc és kb 8x-i fel rohangálással a bérház lgfelső szintjén levő vmi elosztóban  levő hibát kijavította !.
Ja és  nekem szükség volt igazolásra a kieső üzem miatt / munka /  gond nélkül, készségesen el is küldték !!! Nagy Piros pont !!!

Tehát egyenlőre inkább a digit mondanám.
jut eszembe - hűséget sem kellett fogadni  !!!  Ezt nagyon  fontosnak tartom !
azt szerintem máshol teszi az ember fia és lánya   :)))  de az úgy jó, ha szívből jön :))    !!!
 ;) :D