UPC- m volt hosszú évekig. De immár méghosszabb éve nincs !!!! Ezzel azt hiszem mindent elárultam .... !!!!
A fentebb hozzászólók által leírtak nekem szinte mind előfordultak anno...

(( A felhasználó, ill. előfizető - régi előfizető (!) - megtartására irányuló " árpolitikájukat " akkor sem értettem. Most meg már régóta nem érdekel.... Persze nem ez az egyetlen "szolgáltató " aki " érdekesen szolgáltat ".....
Zárójelben jegyzem meg, /digim van nekem is tel+ net / Tényleg jó a net .. / kop, kop, ... / De a telefon időnkét a 30 s évek gramofon hangját idézi, néha azt hiszem a fater a tengerentúlról beszél... ilyenkor telefon lerak, visszahív és csodák csodája már jó (

) nem igazán értem a dolgot

. Lehet az NSz ÉÉÉ áll itt is a dolgok mögött már ... hmm ,... no comment.
Az internet évek alatt egy két alkalommal akadozott ill. állt meg legutóbb, a digitális átálláskor vmelyik "szakember" elvágta a drótot... egész 2 napig nem volt net ...de aztán találtam egy régi tel. számot, ami itthon csörög / Miskolc/ és nem BP-en ...( rgrgrgrrrr

( ) és az igazi szakember 20 perc alatt kint volt (!!!) , és másik 20 perc és kb 8x-i fel rohangálással a bérház lgfelső szintjén levő vmi elosztóban levő hibát kijavította !.
Ja és nekem szükség volt igazolásra a kieső üzem miatt / munka / gond nélkül, készségesen el is küldték !!! Nagy Piros pont !!!
Tehát egyenlőre inkább a digit mondanám.
jut eszembe - hűséget sem kellett fogadni !!! Ezt nagyon fontosnak tartom !
azt szerintem máshol teszi az ember fia és lánya

) de az úgy jó, ha szívből jön

!!!