Szerző Téma: MEGLEPŐ  (Megtekintve 14155 alkalommal)

Nyafi

• Vendég
Re:MEGLEPŐ
« Válasz #60 Dátum: 2011. Október 27. - 10:08:53 »
Meglepő de nem mulatságos,nagyon komoly sok munkát igénylő igényesen összerakott oldal
GRATULÁLOK

Tiszteletem!

Hasonló képen látom én is a fórumot mint a témát indító Úriember.
Én is gratulálok az oldal létrehozó összes embernek.
Nagyon sokan, sok munkát fektettek ebbe a fórumba és olyan jó látni ezt a fajta összetartást! (Az Országnak is így kellene.)

Üdvözlettel: Nyafi

motyi96

• Vendég
« Válasz #61 Dátum: 2011. November 01. - 18:41:51 »
Még most látom ezt a topicot, remélem nem kések nagyon, de gratulálok ehhez a fórumhoz, nagyon-nagyon jól sikerült! ;) Sok rendes, segítőkész ember van itt jelen, remélem a jövőben sem lesz másképp és gyarapodik majd a fórumtagok létszáma! :)

Nem elérhető djdobo

• Jedi
« Válasz #62 Dátum: 2011. November 02. - 19:23:06 »
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz!  ;)

Bízom abban, h minden regisztrált tag sokat tanul itt, ill a véletlenül "idetévedők" modellezőkké válnak!  ;D

Nézzétek, olvassátok, tanuljatok!  ::)

eduardo

• Vendég
« Válasz #63 Dátum: 2011. November 02. - 20:39:05 »
Hello
Én is mesélhetnék, miként érkeztem ide... beírtam valami óriási csupa topikjába valami baromságot... és eligazítottak.. ha jól emlékszem elsőként GZAX,de nem sokkal utána sokan mások, és így jött az első építés, rengeteg segítséget kaptam.. _Ezúton köszönöm mindenkinek!
És csak ajánlani tudom,hogy fórumozz, közel annyit ér, mintha személyesen találkoznák ennyi emberrel, és cserélnétek ki eszméiteket :D
Szóval, ha olvasod, csatlakozz!

A fórumot üzemeltetőknek csak GRATULÁLNI tudok!
Üdv:eduardo
Szép időt, jó repülést!

Tapsika

• Vendég
« Válasz #64 Dátum: 2011. November 03. - 12:32:38 »
Hello
Ahogyan már sokan előttem én is szeretnék gratulálni a remekül szerkesztett fórumhoz , és a sok felhasználóhoz
Üdv. Tapsika

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
« Válasz #65 Dátum: 2011. November 04. - 18:39:41 »
Ha lehet mindenki írja a profiljába hova való,és képet is tegyen fel magáról .Leírhatná oda azt is milyen rc modellje van,helikopter,repülő,hajó stb.
P ;)ersze ez az én véleményem.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető aksi

• Jedi
« Válasz #66 Dátum: 2011. November 05. - 19:22:22 »
Már én is odairtam.    ;D
Ez egy olyan játék,amely rendkivül izgalmas és kimerithetetlen.

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
« Válasz #67 Dátum: 2011. November 05. - 21:16:12 »
 :)kösz
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

efendi

• Vendég
« Válasz #68 Dátum: 2011. December 03. - 09:17:18 »
En többet tanultam itt tőletek mint bármilyen magazinbol.Egy éve olvasgatok külömbözö témákat. ezért nem hiszem hogy itt bárkinek magazinra lenne szüksége.MINDEN kérdésre van válasz nekem ez a véleményem.ha nem volna ez a forum még mindig dobálos vitorlázo szinten volnák!!Aki itt nem tanul meg mindent az olvasgathatja a magazinokat.eg éve még fogalman nem volt mi az a 3fázisu motor szabi habvágás sulypon szervo lipo stb. ezt mind itt tanultam meg.. Gondolom nem vagyok egyedül.Tehát csodás a forum tele segitö kész nagytudásu emberkékkel,Köszönet érte.Kár hogy paks 300km.re van és nem ismerhetek senkit, kivéve Gzac barátom.aki a szomszédban lakik,vagyis a GÁborka.DD Köszönet nektek.

Nem elérhető Péter

• Jedi mester
« Válasz #69 Dátum: 2011. December 03. - 23:40:40 »
nem ide vág de nem nagyon tudom hol feltenni a kérdést.Létezik olyan újság stb ami a modellezésről szól?szívesen vennék olyat,és olvasgatnám bővebben mit hogyan kell stb

Vedd fel a kapcsolatot Tibcsóval. Kitünö a Cd és Tibcsó több mint korrekt (nekem elküldte a lemezt mielött kifizettem volna, természetesen nem maradtam adós) Tanulságos CD.

Nem elérhető Péter

• Jedi mester
« Válasz #70 Dátum: 2011. December 04. - 00:02:29 »

Uploaded with ImageShack.us
Ez a lemez nem hiányozhat egy modellezö könyvtárából sem, legalábbis ha tényleg modellezönek érzi magát.

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #71 Dátum: 2011. December 14. - 21:53:18 »
Hogyan lehet szert tenni egy ilyen lemezre?
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

eduardo

• Vendég
« Válasz #72 Dátum: 2011. December 22. - 19:40:32 »
nem ide vág de nem nagyon tudom hol feltenni a kérdést.Létezik olyan újság stb ami a modellezésről szól?szívesen vennék olyat,és olvasgatnám bővebben mit hogyan kell stb

Vedd fel a kapcsolatot Tibcsóval. Kitünö a Cd és Tibcsó több mint korrekt (nekem elküldte a lemezt mielött kifizettem volna, természetesen nem maradtam adós) Tanulságos CD.
úgy nézem itt ;)

Nyafi

• Vendég
« Válasz #73 Dátum: 2011. December 29. - 08:13:57 »
Tiszteletem!

Az én véleményem megegyezik az előttem szólókéval, annyival kiegészítve
megkedveltem az itt fórumozókat, lehet látni azt is, ahogy a mondás is szól.
Sok jó ember kis helyen is elfér!

Örülök, hogy tag lehetek és tanulhatók majd Önöktől!

Üdv.: Nyafi

eduardo

• Vendég
« Válasz #74 Dátum: 2011. December 29. - 09:43:28 »

úgy nézem itt ;)
Már nem...