Szerző Téma: UAV predator építése  (Megtekintve 24390 alkalommal)

track

• Vendég
Re:UAV predator építése
« Válasz #60 Dátum: 2010. Július 07. - 13:19:25 »

na ez volt a dobozban,mikor bedugtam a kamerát :)

a csomi

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
« Válasz #61 Dátum: 2010. Július 07. - 15:00:15 »
Tetszik.. méretes darab lesz...  a szárnyak kicsit keskenynek tűnnek... de biztos a tervező tudja..

track

• Vendég
« Válasz #62 Dátum: 2010. Július 07. - 15:08:15 »
hát volt 1 kis időm... inkább ne lett volna. nagggyon gagggyyyi !!!!!!!!!!!! de ha már ittvan, összerakom. kemény hungarocell az egész, morzsálódik, elemek nem illesztkednek, festés kopik, dekor festés erősen foltos. egyetlen pozitívum,h a karbon cső az fasza erős  8)
az EDF nem fér bele a testbe, erősen sokat faragni kell belőle, EDF házat megintcsak faragni kell, nem megy rá a testre csak törés esetén.
a mellékelt útmutató, mintha nem is lenne, kár a papírért, habár rádöbbenti a vásárlót,h ezt a xart gyártják tolósba is......................................... pont vége

track

• Vendég
« Válasz #63 Dátum: 2010. Július 07. - 15:16:15 »

track

• Vendég
« Válasz #64 Dátum: 2010. Július 07. - 15:17:31 »
arról meg nem is beszélve,h saras és bizonyos alkatrészek karcosak....

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #65 Dátum: 2010. Július 07. - 15:56:27 »
Becsülöm, hogy ilyen őszinte vagy!  ::)

Szépek a vágógépeid (vagy plotter?)!
Nem vállalsz dekorfólia vágást modellekre?  ::)

track

• Vendég
« Válasz #66 Dátum: 2010. Július 08. - 06:34:32 »
Ezek nyomtatók és másolók. de van fóliavágó plotterem is.
Mivel nekem a profilom a dekor, így persze vállalok, keress nyugodtan!

track

• Vendég
« Válasz #67 Dátum: 2010. Július 11. - 15:52:19 »
hát gyerekek... ennyi erővel vehettem volna építőkészletet is...

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #68 Dátum: 2010. Július 11. - 19:21:13 »
hát gyerekek... ennyi erővel vehettem volna építőkészletet is...

Miért?  ??? ??? ???
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

track

• Vendég
« Válasz #69 Dátum: 2010. Július 11. - 21:16:53 »
 :-\ A szárnyból vágni kell és faragni a vastagságából, mert nem megy rá a közdarab. a karbon kb 5cmel hosszabb, az edf nem fér be a testbe, a "pilótafülkét" nem lehet felrakni,mert az sem fér be ezt is faragni kell. Az edf üt,  nem kicsit, és bele is ér a házába. egyenlőre ennyi,a többihez még nem nyúltam hozzá.

Viszont ami nekem nagy újdonság és meglepetésként ért,h az edf-ben mennyi erő van.
lehet,h normális, de kicsivel fél gáz felett mintha egy benzines turbós motor volna. addig csak szenved, aztán nekiiramodik. elindul mint állat és a kinyújtott kezemet elég rendesen elkezdi emelni.
Belefaragtam a testbe lezártam a motorteret, és elég rendesen megvátozik a hangja.
FÉLELMETES  ;D  ;D  ;D KAJAK sugárhajtómíves a hangja. 3S 2P 6000mAh - 3900kv kajak  8)
de hogy a gépet fogja-e vinni aztat még nemtudom. a kezemet húzza rendesen. pedig 40A-t írtak h annyival terhelhető... ez most ezzel az edf-el 26A- vesz fel.

track

• Vendég
« Válasz #70 Dátum: 2010. Július 11. - 21:22:03 »
 :P Ami kimarat :
A motor shaft nem méret, le kellett belőle csinszolnom,mert a gyári adatok alapján hozzáválasztott mocit
nem tudtam felfogatni, nagyobb volt. talán elég indok összegyűlt ahoz,h cinkesnek tituláljam a vasat.
habár ennyi pénzért... egy kicsi munka még belefér  :P

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #71 Dátum: 2010. Július 11. - 21:25:40 »
:-\ A szárnyból vágni kell és faragni a vastagságából, mert nem megy rá a közdarab. a karbon kb 5cmel hosszabb, az edf nem fér be a testbe, a "pilótafülkét" nem lehet felrakni,mert az sem fér be ezt is faragni kell. Az edf üt,  nem kicsit, és bele is ér a házába. egyenlőre ennyi,a többihez még nem nyúltam hozzá.

Viszont ami nekem nagy újdonság és meglepetésként ért,h az edf-ben mennyi erő van.
lehet,h normális, de kicsivel fél gáz felett mintha egy benzines turbós motor volna. addig csak szenved, aztán nekiiramodik. elindul mint állat és a kinyújtott kezemet elég rendesen elkezdi emelni.
Belefaragtam a testbe lezártam a motorteret, és elég rendesen megvátozik a hangja.
FÉLELMETES  ;D  ;D  ;D KAJAK sugárhajtómíves a hangja. 3S 2P 6000mAh - 3900kv kajak  8)
de hogy a gépet fogja-e vinni aztat még nemtudom. a kezemet húzza rendesen. pedig 40A-t írtak h annyival terhelhető... ez most ezzel az edf-el 26A- vesz fel.

Sajnálom, hogy egy szar minőségű cuccba másztál bele..de szeruntem te repülhető géppé fogod varázsolni! :-D

Én szeretem az impellert...  nekem mondjuk egy porszívóra hajaz a hangja... :-)

track

• Vendég
« Válasz #72 Dátum: 2010. Július 11. - 21:30:52 »
hmm... dolgozom a kérdésen, elméletileg vagy 2 csomi 2k ragasztó kell még és 4 szervó. 1hét és remélem kész a miskolci főzőcskére. holnap be is rendelem bele a szervókat, de lehet,h egy normálisabb impellert is kén bele eszközölni.

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #73 Dátum: 2010. Július 12. - 06:20:14 »
A gws-nek voltak ilyen vacak impellerei. Szerintem a motor és a biztonság érdekében kuka. Nem egészséges egy ilyen kis lapát szétrobbanva.

track

• Vendég
« Válasz #74 Dátum: 2010. Július 12. - 06:31:41 »
hát na... ötlet vkinek ? honnét gyorsan és óccón?