Tegnap este is ezt bütyködtem, meg ma korán reggel is. Állítgattam a kormányrudat, de...

Képeket csak akkor akartam feltenni, ha már teljesen kész, de akkor jőjjenek a segítő képek.
De először is, a csupasz alvázig lebontottam, és innen kezdtem el ismét az építgetést.
A fülkére felragasztottam a hátulját, a hátfalat.
Utána a rést kigitteltem, és lecsiszoltam
Utána beépítettem a kormányszervót. Egyedi tartófüleket kellett elkészítenem hozzá. A konzol és a szervó közé gumibakok kerültek. Ismétlem, beépítésnél gyári hosszúságú rúdakat használtam. Csinálhattam volna úgy, hogy függőlegesen van a szervó, és úgy mozgatja, de így szinte beépítettem az alvázba, kevesebb helyet is foglal, meg alacsonyan marad a súlypont.
Én már rég elhatároztam, hogy élethű motorutánzatot csinálok alulra. Látszik majd a váltó, olajteknő, kipufogó, így ha alulról is nézzük, élethű lesz, nem pedig a szervót, és a kefés motor látszik majd. Mint egy makett. Hát miután a szervót beépítettem a helyére, és "némi" teszt után neki is láttam a burkolat elkészítésének. Ez könnyen ment...
Festés után...
Kipufogó középdobbal. Direkt rozsdás. Legalább is azt a hatást akartam elérni...
Bekoszoltam az alját, mintha az olaj kifolyt volna. Tudom, nem a legszebb, de legalább én csináltam, és büszkén elmondhatom. Ha vki nem értené, vagy esetleg megkérdezné, miért koszoltam be, azért, mert ez a kamion 1995-ben volt az év kamionja, tehát már több, mint 15 éves, és ez látszódjon is meg rajta, ezért lesz élethű, mert manapság is ilyen példányok járkálnak. Lehet a fülkére is majd tervezek rozsdafoltokat, még nem tudom biztosra. De lehet hogy a fülke ápolt lesz, az alja meg elhanyagolt.
Nah és akkor itt van pár kép még, amit a hibáról csináltam. Ezeket direkt a probléma miatt csináltam. Itt már a kormányrudat áttettem a másik oldalra, de így se jó. Most jelenleg bármelyik kerékhez köthetem a szervót. Help !
Nincs ráakasztva a kerékhez, ezért nem párhuzamos a kormányösszekötővel.
Befektettem egy elég komoly Táv-ba.
6 csatis, digitális trimm, 6 modell tárolási lehetőség, 8 csatis vevő

Olyan sok kapcsoló, és sok leírás van hozzá, hogy még nem ismertem ki, csak az alap funkciókat. Megpróbálom megkeresni a szervó kitérés menüt.
Modelcraft MC-60 Típus