Szerző Téma: Felújítás és újra üzembe helyezés.  (Megtekintve 82748 alkalommal)

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
Re:Felújítás és újra üzembe helyezés.
« Válasz #75 Dátum: 2010. Július 05. - 11:56:42 »
Compcenter!

Én csak utas voltam,szóval nem én diktáltam a tempót.  ;D Különben annyi volt,hogy körbementünk a piacon,ettünk egyet a plázában és jöttünk is haza. Majd legközelebb.  ;)

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #76 Dátum: 2010. Július 05. - 18:58:59 »
Az eszem megáll, még lehet ilyenek találni?  :o :o :o
Jó vásár volt, még ha csak egy polc dísz lesz.  ;) ;) ;)
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
« Válasz #77 Dátum: 2010. Július 05. - 19:12:46 »
Kitudja,hogy egyes embereknél miket lehetne még találni...

3del

• Vendég
« Válasz #78 Dátum: 2010. Július 06. - 13:07:13 »
Ez nagyon pimasz!

3del

• Vendég
« Válasz #79 Dátum: 2010. Július 06. - 13:09:53 »
Meg ez is!

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
« Válasz #80 Dátum: 2010. Július 06. - 14:00:14 »
A buggy jobban bejön!  :o

/a legfelső kép méretét javítottam/

3del

• Vendég
« Válasz #81 Dátum: 2010. Július 06. - 18:26:20 »
Nagyon jó az utolsó ugratós kép!
Viszont a baya technikája megér 6 misét!
Elő futómű mint az igazi(monnyuk kicsit pálcika), hátsó is majdnem, csak a rugó van rossz helyen meg egy kicsit mintha elsiették volna a kialakítását.
Difje azthiszem nincs. Motor-kardán az érdekes megoldás.
Ez most akkor szerintetek nem gyári? Szerintem ez egy igazi fan műve!

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
« Válasz #82 Dátum: 2010. Július 06. - 19:28:44 »
Tuti épített mindkettő. Mondjuk a Baja autó már nem annyira ide tartozik,nem igazán vintage. A buggy még illik ide a farmotoros régi mivoltából adódóan.

3del

• Vendég
« Válasz #83 Dátum: 2010. Július 06. - 19:40:04 »
Hali G!

Nehary de oltok! Nem mai a futómű, tipik vintage megoldás. A telók, a híd, a motor se mai. Nincs műanyag, ami van (tank azthiszem) elég sárga má.
És az ilyen felnirögzítés se bevett már sajnos. Ez lehet a revintage stílus? A buggy adná a kis eloxált hf-ével meg az profi karbival!

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
« Válasz #84 Dátum: 2010. Július 06. - 19:53:27 »
Csak nem tűzoltó vagy,hogy oltasz?  ;D Különben dehogy haragszom! Ha a te szemszögedből nézzük,akkor valóban ide tartozik,viszont ha az én nézőpontomból vizslatjuk,akkor visítva. Ez már inkább építés régebbi alkatrészek felhasználásával,mint egy vintage közel eredeti állapotára való felújítása. Az eloxálás pedig nem mai technika,amit belinkeltem mocit az is eloxált és 1963-69 között készült itthon. Egyezzünk ki döntetlenben!  ;D

Különben meg ez a fórum is és a többi is egyúttal arra is szolgál,hogy akár megvitassuk azt,ha nem egyezik a véleményünk és mint látjátok ezt lehet kultúráltan is csinálni,mint ahogy azt eddig is tettük.  ;)

3del

• Vendég
« Válasz #85 Dátum: 2010. Július 06. - 20:24:57 »
Szia(sztok)!

Nem vagyok meg nem is oltás volt! :) :) :)
Talán elqrtuk a címjegyzéket mert a főcím:...... és az alcím:......  Kicsit összemosódott.
Nincs döntetlen, fanok vagyunk oszt yo!
A "revintage" fogalma érdekes és állóképes. Egyre több régi rc-t látok bl szettel példáúl.

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
« Válasz #86 Dátum: 2010. Július 06. - 20:30:34 »
Mindegy,jöhet minden,amiben van némi vintage még ha csak alkatrész szinten is!  ;)

/különben a másik fórumhoz vagyok szokva,ahol vintage a topik neve,ezért írtam/

3del

• Vendég
« Válasz #87 Dátum: 2010. Július 06. - 20:40:14 »
Szedd már szét valahogy értelmesen kedves karbantartó úr!
Én szívemszerint csak itt vagyok aktív. :) :) :)

3del

• Vendég
« Válasz #88 Dátum: 2010. Július 07. - 12:31:51 »
Mantua Modell Itáliából. Nem tudom mi lesz vele, mindene megvan csak a motorja kuka.
Tartalék lengőkarok, difiház, stb. van hozzá ezért nem polcdíszre gondolnék.
Eddig csak a csapágyak lettek kicserélve görgősre. Egyetlen kis érdekessége a berántója.

Nem elérhető kisg325

• Jedi mester
« Válasz #89 Dátum: 2010. Július 07. - 13:42:45 »
Hali!

Ezt az alvázat is láttam anno hirdetve és nekem is megakadt a szemem a központi berántón.  :o

Én is bemutatnék ismét egy autómat,ami a maga 92-es kiadásával talán még belefér a topikba. Ez egy Tamiya TA01-es BMW M3 Schnitzer EVO. Igen,ez az a BMW bódé,amit még most is lehet kapni TT01-es alvázzal. Sőt,nekem is onnan van a karosszéria,de a 92-es és a mai kiadás semmiben nem tér el,illetve 1 dologban mégis,mégpedig a plusz cockpit belsőben,amit a régihez adtak,de a mostanihoz nem. Az egyforma mivoltjukat bizonyítja az is,hogy a mostani autó matricalapján rajta van a cockpit matricái is,szóval ez is megoldott volt. Anno fórumokon keresgéltem belsőt más autómhoz és találtam is egy festetlent(!) egy hirdetésben. Megalkudtam a sráccal,majd csak itthon derült ki,hogy ez a cockpit mihez való. Valójában ekkor volt nagy az öröm és ekkor határoztam el,hogy ha már találtam egy ilyen kincset /különben a 190-es Mercit is ezzel adták ki anno/ ,akkor kell hozzá szereznem egy alvázat és egy bódét is. Ahogy írtam a bódé egyszerű feladat volt a Modellfutáron keresztül egy építőkészletes TT01-es személyében,de az alváz már nehezebb feladatnak bizonyult. Végül egy kereső hirdetés útján került hozzám. Igazából a 2. alváz lett tökéletes,mert az első hiányos volt és nem eredeti cumókkal volt összepakolva. Tehát valójában 2 alvázból csináltam egy tutit,amibe még gyári golyósdiffi is került. Végül az autó megkapta a Tamiya mechanikus szabit,Tamiya szervót és egy abszolút totál nullára kisült  ;D Tamiya akkupakkot. /dísznek még jó az említett akksi/ A végeredmény pedig egy összelegózott /igényesen  ;D/ ,de gyakorlatilag mondhatni,hogy egy 92-es kiadású verda. Még annyit megemlítenék,hogy a kerekek nem eredetiek,ezek egy Tamiya Porsche kerekei,de ezekkel jobban bejön. Az eredeti felgenek is megvannak a gumikkal együtt,de azok pihennek a doboz alján.
Extraként faragtam bele egy bukócsövet és egy porraloltót.  ;D

A képek: