Hali!
Ezt az alvázat is láttam anno hirdetve és nekem is megakadt a szemem a központi berántón.

Én is bemutatnék ismét egy autómat,ami a maga 92-es kiadásával talán még belefér a topikba. Ez egy Tamiya TA01-es BMW M3 Schnitzer EVO. Igen,ez az a BMW bódé,amit még most is lehet kapni TT01-es alvázzal. Sőt,nekem is onnan van a karosszéria,de a 92-es és a mai kiadás semmiben nem tér el,illetve 1 dologban mégis,mégpedig a plusz cockpit belsőben,amit a régihez adtak,de a mostanihoz nem. Az egyforma mivoltjukat bizonyítja az is,hogy a mostani autó matricalapján rajta van a cockpit matricái is,szóval ez is megoldott volt. Anno fórumokon keresgéltem belsőt más autómhoz és találtam is egy festetlent(!) egy hirdetésben. Megalkudtam a sráccal,majd csak itthon derült ki,hogy ez a cockpit mihez való. Valójában ekkor volt nagy az öröm és ekkor határoztam el,hogy ha már találtam egy ilyen kincset /különben a 190-es Mercit is ezzel adták ki anno/ ,akkor kell hozzá szereznem egy alvázat és egy bódét is. Ahogy írtam a bódé egyszerű feladat volt a Modellfutáron keresztül egy építőkészletes TT01-es személyében,de az alváz már nehezebb feladatnak bizonyult. Végül egy kereső hirdetés útján került hozzám. Igazából a 2. alváz lett tökéletes,mert az első hiányos volt és nem eredeti cumókkal volt összepakolva. Tehát valójában 2 alvázból csináltam egy tutit,amibe még gyári golyósdiffi is került. Végül az autó megkapta a Tamiya mechanikus szabit,Tamiya szervót és egy abszolút totál nullára kisült

Tamiya akkupakkot. /dísznek még jó az említett akksi/ A végeredmény pedig egy összelegózott /igényesen

/ ,de gyakorlatilag mondhatni,hogy egy 92-es kiadású verda. Még annyit megemlítenék,hogy a kerekek nem eredetiek,ezek egy Tamiya Porsche kerekei,de ezekkel jobban bejön. Az eredeti felgenek is megvannak a gumikkal együtt,de azok pihennek a doboz alján.
Extraként faragtam bele egy bukócsövet és egy porraloltót.

A képek: